-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már nézelődök tablet fronton, van céges ipadem, viszont az kb. teljesen locked, és saját ügyeim intézésére, a régi laptopom kiváltására és filmezésre keresek egy jó oledes tabot.
(pdf nézegetés, word, excel, de semmi komoly, emailezés, videózás, hbo, netflix később disney+, néha egy egy gyengébb játék)A kiszemelt példányok az alábbiak:
Lenovo P11 Pro - kb 110k alin és banggoodon
Xiaoxin Pad Pro 2021 - 145k alin franciaország/spanyolországból, vagy 160k banggood
Lenovo P12 Pro - 260k ali és banggood (8/256 verzió)Kérdésem a következő:
Ahogy nézem nem nagyon éri meg a 100-150k felárat a nagyobb kijelző, 120Hz, a pad pro eléggé best buy ennyiért nem?
A Xiaoxin Pad Pro-ra global romot írnak aliexpressen, ez azt jelenti, hogy tudom magyar nyelven itthon is használni, és frissítések is lesznek (már amennyi van)?
Alternatívaként Mi Pad 5-öt néztem, de az megintcsak IPS, a Samsungoknál nem tudom mi lenne megfelelő alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest