- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Somatom veterán válasz  Wolfskin

üzenetére Wolfskin

üzenetéreAhogy én tudom a dolgokat: 
 A képek nem relevánsak. Az Apple ezzel a kóddal csak Magyart árul. Ha nem változott a metódusuk, akkor a kódban a G a Germany -t jelenti, mint alap és abból képezik a /A -t a Magyar jelölésére. Adnak hozz egy USB-C - Lightning kábelt.
 Az az 500 -as Samsung nyilván a legkompatibilisebb, viszont nuku háttérvilágítás.
 A Logitech bluetoothos. Az a dongle egy plusz extra (pl. ha egy gépben nincs kékfog). Gondolom, a Logilinknek vmi továbbfejlesztett verziója. A Logilink arra szolgált, hogy egyetlen vevő, több Logitech perifériával lehetett kommunikálni. Természetesen ez kékfogon alap (nekem is Logitech bt. egerem van).
 Ennél a billnél meg az a bibi, hogy német/svájci kiosztású, tehát qwertz, de Ő, Ű, Í nincs, azokat remapolni kell.
 Én azt javaslom, hogy használd ki a kéthetes elállási jogodat!Dr.NX: 
 Nem tartom jónak az átirányítást. Az a tapasztaatom, hogy az ilyen topikokban dunsztjuk sincs az Android lehetőségeiről. Sztem ennek jobb helye van itt. Már gondolkodtam azon, hogy nyitok egy Androidos perifériákkal fogalkozó topikot, de nem olyan gyakoriak az odapasszoló kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX
 Dr.NX