- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlyn
újonc
Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik, csak a tablet saját fóruma nem pörög annyira, mint ez.
1 napja tulajdonosa vagyok egy Samsung Galaxy Tab S 8.4-nek.Kérdésem lenne. A saját fájlok közé bepakol képeket magától. A képek neve other_ majd számok. Ez valami automatikus szinkronizálás lenne vagy mi lehet? Köszönöm a válaszokat.
-
Sdmv8
tag
válasz
berzebub #55998 üzenetére
Telepítettem facebookot és messengert is. Jelenleg nem fut semmi alkalmazás és az alap jobbra balra lapozás néha lagossá válik. (az alap kék háttérnél, tehát nem megyek bele a főmenübe, ahol fekete a háttér, ott nem lassul be)
Böngészés mellett is eléggé melegszik a cucc, netán indítok egy játékot, szabályosan forró lesz.
Három napon belül vagyok még érdemes visszavinni vagy visszaveszik egyáltalán? Nagyon elvagyok kenődve számomra nagy csalódás... -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ALCOR Access O819M-el? Ez a hw, ami benne van ütős,igaz?
-
Sdmv8
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán vettem egy Asus MEMO PAD 7 HD-t. Eddig elég vegyesek az érzéseim kérlek segítsetek.
1-2 órás használat után előfordult már olyan, hogy a kezdőképernyőn, ha jobbra vagy balra mozgok ez eléggé laggosan történik. Ezen csak egy restart segít.
Valamint letöltöttem rá próba képen az Ashpalt 8-at, az sem fut kellően tisztán. Inkább csak döcögősen.Sikerült kifognom egy rossz példányt vagy 40.000-ért ez ezt tudja és nem kell csodát várni és lagmentes életet?!
Köszi előre is. A válaszokkal sokat segítenétek.
Üdv: bence
-
kpityu2
őstag
válasz
Bandoras #55984 üzenetére
A 100qcr megfelel ilyen célra. Van saját topikja, ott utánanézhetsz a masinának. Két típushibája van: a wifi kissé gyengécske, de kezelhető nagy router antennával, illetve a Mali-400 kissé döcög a nagy kijelzőfelbontás miatt, de ez csak az interaktivitást érinti valamelyest. Cserébe nagyon jó a kép, illetve napokig nem kell töltőre dugni, nyugodtan végignézhetsz egy mozifilmet fél töltéssel is.
-
howey
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok,ebben szeretném a segítségeteket kérni.Nem tudom eldönteni, hogy e 2 készülék közül melyiket válasszam: Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GB vagy Alcor Zest Q933RS 16GB
Az Alcornak nagyobb a képernyő felbontása, az Asus név meg szerintem önmagáért beszél.A tablet a feleségemnek lenne, játékra egyáltalán nem lenne használva, internetezésre illetve film nézésére kellene ,a fő szempont inkább a wifi érzékenysége, hatótávja lenne.Valamint érdekelne, hogy otg kábelen keresztül melyik készülékkel tudnék mobil internet modemet használni.
Nem tudom eldönteni,ebben várom a segítséget, hogy most akkor melyiket szerezzem be? Esetleg hasonló árú másik 10 colos készüléket?
Elöre is köszönöm a választ.
-
antibes2000
tag
sziasztok,
prestigio multipad 4 quantum 10.1 3G tableten szeretnem a gyári beállíásokat visszaállítani, de nem történik semmi, amikor amikor elindítom.
Kb 2-3 hete már sikerült visszaállítanom, mi lehet az oka, hogy most nem indul el?
köszönöm -
balintdavid
tag
Üdv! Valami gettó kategóriás IPS-es tabletet tudnátok ajánlani? Márka, dizájn nem számít.
Kizárólag egyetemi jegyzetek (főleg scannelt pdf-ek) olvasására lenne használva, szóval hardveresen nem kell combosnak lennie. -
Bandoras
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Tabletet szeretnék vásárolni.
A fő felhasználási terület pdf olvasás ( tankönyv részletgazdag ábrákkal ), internet ( csak wifi ), videó.
10 colos kellene, elsősorban új, de jó ajánlat esetén használt is szóba jöhet. A keret 50k, nagyon-nagyon végső esetben 60k.Amiket én néztem:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (tudom, ez kicsit többe kerül)
ASUS Transformer Pad TF103C
LG G Pad 10.1
WayteQ xTAB-100qcr
Egyéb???Segítségeteket előre is köszönöm.
András
-
cidalain
veterán
válasz
csabeszpiere #55978 üzenetére
Erre csak az tudna válaszolni, akinek olyan tabja van, és van neki hozzá olyan kütyüje...
De ennyi pénzért (ha jól látom a tab 40, az átalakító 10) szerintem van alapból HDMI kimenetes tab is, és akkor nem kell átalakítókkal szarakodni.
Kell a 3G is, mindenképpen? -
csabeszpiere
csendes tag
válasz
csabeszpiere #55593 üzenetére
Ha jól látom erre nem kaptam választ, nem baj nem adom fel.. talán majd most
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#65388800 #55951 üzenetére
A 8q 1280x800-as nem nevezném pixelesnek 8 colon (oké nem is retina).Mindkét másik gép is játszik (mind a három gép 1280x800-as) viszont a filmnézésre talán a nagyobb méret jobb.Persze ha elég a 7 col akkor mind az Asus mind pedig az Lg jó választás.Talán az Lg jobban feküdne neked az üzemidő és a kicsi játék miatt.
martina79 : Ha a játékot veszem fő szempontnak akkor inkább egy Wayteq 7q (már ha 25 ropi körül gondolkozunk).Az Asus régi vas már és Intel belsős,nem a leg ideálisabb játékra.A Lenovo se sokkal jobb,mert abban meg gyenge a gpu (mali 400) ami fontos a játékok futtatásánál.
A fent említett gép frissebb hajtás jobban megfelel játék célra,igaz ennek kissebb a felbontása.
A következő lépcső a Wayteq 8q és az Lg Gpad 7.0 32 ill.40 forint körül.Ezeknél van elég erő és felbontás egyben,de mint látod drágábbak is.Nova96 : Az nem egy rosz gép jól össze van rakva,minőségi lehet.e,még ha nem is mai sütés.G pad 7.0 alá nem mennék és egy 8gbs sd-t is vennék hozzá mert a Nexusban 16gb valehet.(Lg 8gb).Így szerintem már alternatíva lehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
stewe780 #55954 üzenetére
& (#55967) sbazsi
Olyan, ahol több benchmark alkalmazás eredménye össze van gyűjtve nem létezik (legalábbis még nem találkoztam vele, de ugye elég nagy az internet). Több benchmark alkalmazásnak viszont van saját webes adatbázisa, igaz némelyik nem túl up-to-date.
(#55963) luciferk
Az első. Az ATM7029-ről nagyon sokszor esett már szó itt a topikban az elmúlt két éveben, legfőképp az, hogy Cortex-A9-es magok vannak benne.
(#55964) kátú
Pont az a rosszabb.
(#55968) Peddy789
ASUS Transformer Pad TF103CX
-
adrian94
őstag
Ezek közül melyiket éri meg a legjobban ?
Az LG G Pad 7.0 és 8.0 között sok különbség nincs csak az az 1 col és a 7.0 8GB-os a 8.0 16GB-os .. A 7.0-án 4.2.2 android van alapból (azóta van már rá újabb vagy lesz-e) a 8.0-án pedig 4.4.2 van alapból (lesz rá újabb vagy van-e?)
vagy esetleg tudtok jobbat ajánlani esetleg 55.000 ft-ig ?
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Vennék egy táblagépet és igazából egy fontos dolog lenne, az üzemidő.Jelenleg melyik készülék rendelkezik a legerősebb akkumulátorral ? Csak munkába kellene
-
kátú
őstag
-
Peddy789
őstag
Sziasztok,
-10"
-50ezer forint körül
-Itthoni, új gép
-Vállalható minőség
-Aksi lehet gyengébb
-Előlapi kamera kell, hátlapi nemNyilván ennyi pénzért nem egy ipad air 2-re számítok, de van egyáltalán normális nem fostos lassu, szar kínai tablet ilyen áron? Idős embernek lesz, facebookozásra, egyszerűbb játékokra, netezésre, semmilyen különleges igény nincs pl az aksi idő nagyon nem fontos, csak otthon lesz használva
Köszi előre is a véleméyneket
-
nagypasztor
tag
válasz
cidalain #55942 üzenetére
Köszönöm srácok a válaszokat!
Én is az lg mellett döntöttem pontosan az erősebb proci és az üzemidő miatt.
A wayteq-kel csak annyi volt a gondom, hogy 5 óra üzemidő nekem kevés, mert abból 1 év múlva 3 óra lesz.
És annyira nem ttűnik a 7 col sem kényelmetlennek. Édesapám örülni fog a fa alatt.
Még egyszer köszi! -
kátú
őstag
válasz
daniel2121 #55962 üzenetére
Milyen árkategóriában?
De szerintem egy Wayteq 8q megfelel az igényeknek -
luciferk
senior tag
Melyik jobb CPU az Allwinner A31s ARM Cortex-A7 vagy az Actions ATM7029 Cortex-A9?
-
adrian94
őstag
Sziasztok !
Kinéztem használtan egy Samsung Galaxy Tab 4 16GB-os LTE képes készüléket ! megéri ? jelenleg 4.4-es android van rajta.. várható rá később újabb ?
50.000 ft-ig tudtok újonnan ajánlani jobbat ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #55957 üzenetére
Amennyiben a 100qcr tabletről van szó, az nem kérdés hogy a kijelző és az akkumulátor brutális.
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Gyermek idén is tabletet kap karácsonyra
Tavalyi DPS dream 7-esét esésből adódóan eltörte még a nyáron. Hasonló árú gépet keresek.
Azóta már magamnak is vettem egy DPS dream 7-est még az ősszel, de most nem találok sehol.Valami ajánlat?
Tescoban van most ez a kettő:
Myaudio-ról nem sok jót olvastam így hirtelen, a másikról vélemény?
Ajánlanátok valamelyiket? -
stewe780
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan oldal, ahol egy vagy több benchmark eredmény szerint sorba vannak rendezve a tabletek?
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék tabletet venni, de egyszerűen nem tudom, hogy mit válasszak, annyi féle van.Remélem tudtok segíteni.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 colnál nagyobb
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Játékok, netezés, kis olvasás
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 40000 Magyar ForintSzeretném, hogy nevesebb márka (ASUS, Lenovo, Dell, Acer - Samsung és LG semmiképp) készüléke legyen és normális anyagokból álljon (ne hulljon szét a kezemben).
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #55946 üzenetére
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
Hát ebben az árban 7-8 körül láttam
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
jobban netezés, filmnézés meg egy kevés játék
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
42-43 ezer forintotMost minden benne van
Szerk.: Látom, hogy előbb olvastad a rövidebbet mint a szerkesztettet csak későn jöttem rá hogy kevés amit írtam. Aztán mire leírtam láttam hogy már javítottad
-
xpeke
csendes tag
Hello 40 000 ft (MAX) értékben lenne szükségem tabletra, játék, olvasás a fő szempont csodát nem várok csak a legjobb vétlere vagyok kíváncsi.
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet venni maximum 42-43 ezer forintig. Ipon-on nézegettem, de mivel még nem volt tabletem ezért nagyon nem is tudok hozzászólni a dolgokhoz. Az nem gond ha kamera terén nincs a toppon, mert van telefonom ha valamilyen képet kellene csinálni. Inkább filmnézésre netezésre használnám, meg egy kis játékra. Azt meg telefonon 4 colon nem olyan jó
-
martina79
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, két kiszemelt van:
-lenovo A3500
-asus memopad me70c
Gyereknek szeretném, elsősorban playstore játékok, videók. Vagy,ha van jobb ebben az árban, nagyon nem értek hozzá és nem szeretnék mellényúlni! Fontos lenne az időtállóság és megbízhatóság is! Bocs a regényért! Köszönöm, ha segítetek! -
cidalain
veterán
válasz
nagypasztor #55936 üzenetére
LG 7.0 nalam 11 ora 27 perc uzemidonel van most 60% kepernyoidovel 55%-os fenyero mellett, es meg van 22% az akkuban. Altalanos felhasznalas nalam: face, mail, netezes, youtube, egyszerubb game... Altalaban mindig hasonlo ertekek jonnek ki.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene.
Max.20-25k-ért szeretnék venni valami táblagépet 7"-os mérteben. Ebből az árból kellene kihozni a legtöbbet. Mindenképpen új és hazai boltból a gari miatt.
-
Nova96
őstag
Minnel jobb tabletet vennék tesomnak, eddig nexus 7 tabletje volt, de meghalt.
30-35e van rá. (7colos max. 8,3) -
tjb007
nagyúr
válasz
ClioRS #55935 üzenetére
Van prémium garancia, csak helyszíni javítást nem lehet igényelni. Ha megnézed a listát láthatod, hogy egyik 2014-es modell sem szerepel rajta.
(#55936) nagypasztor
Az LG is elmegy akár 9 órát és még a processzor is erősebb benne. Én inkább azt ajánlanám.
A másik kettőnél (Lenovo és WayteQ) inkább a 6 óra jellemző. -
nagypasztor
tag
Üdv!
Üzemidőt tekintve melyik tablet a legjobb választás?
Lenovo a7, wayteq 8q, Galaxy tab 4 7.0, vagy LG Gpad 7.0?
Olyanra lenne szükségünk, ami átlagos felhasználás mellett a legtovább bírja. Talán azt olvastam, hogy a tesztekből a tab 4 jön ki legjobban. A 40 ezer körüli kategóriákban ezeket néztem. Most a tab 4 40 rugó a MM-ban. Szerintem így most lehet az a legjobb választás. De szemezek még az lg-vel is! -
csendes
addikt
-
csendes
addikt
Aki olcsó 7" IPS kijelzős tabletet keres netezni, skype-ra, most akciósan webshopból, 14 napos elállási joggal (törvényi előírás) 25 ezer Ft: [Lenovo A3500L]
-
tjb007
nagyúr
válasz
csendes #55931 üzenetére
A prémium garancia nem a forgalmazótól függ, hanem a gyártótól, disztribútortól.
A Samsungnál van prémium garancia, de csak assistance, helyszíni javítás az újabb modelleknél már nem igényelhető (legalábbis a Samsung oldala szerint). -
csendes
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kucsmagomba #55919 üzenetére
Végül is hülyeséget nem írtak, mert az IPS is egy TFT paneltechnológia (ami nem keverendő a TN-nel).
(#55926) Tosee
Az első kettőben a processzor is más, valamint a rendszer verziója is eltér.
Mivel a 3G nem létfontosságú, így érdemesebb inkább a másik kettő közül választani egyet. Hogy melyiket, azt már elég könnyen el lehet dönteni. -
csendes
addikt
válasz
Nem tudom, hogy mit láttál az MM-ben, de az LG G-TAB 10.1 (V700) IPS kijelzős: [link].
-
Tosee
őstag
Üdv!
Egy kislánynak (általános iskola első osztályos) szeretnék meglepetést szerezni karácsonyra!
Tabot szeretnénk vásárolni neki, amit igazából játékra, illetőleg mese vagy egyéb videók nézésére használna legfőképpen!
Melyiket tudnátok ajánlani max 30-ezerig?Ezeket nézegettem:
WayteQ xTAB-7X Quad GPS + 3G tablet, fehér (Android)
WayteQ xTAB-7Q GPS tablet, fehér (Android)
WayteQ xTAB-8Q GPS tablet, fehér (Android)Az első két tablet között ahogy nézem csak 3G-be van eltérés! De a 3G ben létfontosságú!
Utóbbi kicsit drágább, de nem tudom megérné-e egy ennyi idős kislánynak ezt a felárat...
Ha esetleg van jobb alternatíva ilyen árkategóriában akkor szívesen várom! -
ClioRS
őstag
válasz
Nem mindegyik ilyen, sőt, amik ki vannak állítva olyan dolgokat produkálnak, amik nem nagyon jönnek elő valós használat során. Milka 78-nak van itt a fórumon, dícséri eléggé.
(#55921) viperabácsi
Teszt
Mondjuk 7-8"-t írtál, ahhoz képest ez 10-es
De ha árat nézzük, akkor mondjuk az LG G Pad 8.3(#55923) WinZol
A Samsungnál biztosan azzal jár, Prémium garis egyébként. Sony-t nem tudom, van olyan termék, aminél nem állítható vissza a gyári állapot, így bukó a garancia, ennél nem tudom hogyan van. -
WinZol
aktív tag
válasz
csendes #55913 üzenetére
Samsung 8.4 Wifi a kettő közül
Z3 compact-ra 1 év a garancia edigital-ban, de kiterjeszthető
Rootolható mindkettőA root egyiknél sem jár garancia vesztéssel?
A Samsung S 8.4 a kijelzőn kívül miben jobb?
(Csak a samsung garanciával fenntartásaim vannak!
Vagy ez már a prémium (csere) garancia kategóriás?)Köszi
WinZol
-
fezsoo
aktív tag
válasz
csendes #55632 üzenetére
Sziasztok.
Na tegnap eljutottunk egy Media Markt-ba. Körbe néztük a kínálatot. Megtapogattattam pár tabletet. De azért én is körbe néztem
A kiinduló keret max 40k volt.
Eladó segítségét is kértük hogy mit ajánlana.
Nagyon erőltette volna a SAMSUNG Galaxy Tab 4 7.0 mert most 50k helyett csak 40k kerülMeg a LENOVO IdeaTab A3300 7" Wifi + 3G Mert ez most + ajándék JBL headset + Samsonite tokkal is csak épp 40k.
Nagy hülyeséget nem mondott. Mondjuk fiatal volt. Lehet érdekelte is ez a témakör. Csak azt nem értem ha az ember elmondja mit szeretne és mennyiért... akkor miért nem értik meg?
Végül is a kiszemelt ASUS MeMO Pad 7 lett.
Ahhoz képest hogy csak 2 magos nagyon jól összetett szerkezet. Mellette szólt még a 2 év garancia is. Plusz a maradék keretből még egy tok is lett. Meg még pénz is maradt! Mindenki boldog volt a végénEgy dolog érdekes volt a végén. Akikkel voltam kérdezte a kasszánál hogy esetleg táska nem jár e.. A válasz az volt hogy 50Ft/db.. Új Német főnök van, aki azt mondta nincs tovább ingyen táska
A döntéshez a segítséget köszönjük szépen.
További szép napot mindenkinek -
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok, most jártam a médiamarktban és kicsit tapiztam a tabletket.
Kértem ugyan tanácsot az egyik eladótól, de a válaszai alapján úgy éreztem, hogy így néhány hónap fórumolvasgatás után én többet tudok a témáról..
Az LG Gtab 10.1-hez az van írva, hogy az TFT kijelzős, a mellette levő 8.3 meg IPS..kérdem, hogy hát én úgy tudtam a 10.1 is IPS. Neeem..nézzem csak meg, a 8.3-nak mennyivel jobb a képe..
(No igen, mert a ppi dupla akkora..)
Ahogy próbálgattam pl a kamerát a 10.1-esen, többször is kiugrott a programból..és valami olyasmit írt ki, hogy "TACT leállás.." Aztán volt olyan, hogy készítettem egy képet, de a galériában nem jelent meg, hanem csak valami rajzolt hegycsúcs...
Értetlenül állok a jelenség előtt, de ezek nem voltak szimpatikusak benne.. -
ClioRS
őstag
válasz
csudri #55910 üzenetére
Nem lehet.
(#55914) dongasre
Inkább Wayteq 8Q, ha nem fontos a 4:3-as kijelző.(#55915) psykie
Nem nagyon van más.(#55916) viperabácsi
Kellene egy árkategória, mert 25 ezertől egészen 100-ig lehetne sorolni(#55917) Edenyke
Ha nem akarsz játszani nagyon: Asus Transformer Pad TF103CX. Ha játszanál, de elég a középkategória, akkor Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Ha ez kevés, akkor Asus Transformer Pad TF303K, bár ez a keret felett van egy 10-essel. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, max 80k-ig, magyar beszerzésű, 10"-es méretű és fehér színben is rendelhető jó ár/érték arányú tabot tudnátok ajánlani?
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Érdekelne milyen tabot érdemes megvenni mostanság.Böngészés és e-book olvasás a fő irányvonal.Mit tudtok ajánlani ami Valóban működik is?7-8 " kijelző méret körül. -
dongasre
tag
Sziasztok
kineztem ez a tabletet:EVOLIO X8, Wi-Fi, 7.85" IPS, Quad Core RK3188T 1.4GHz, 8GB, 1GB, Android Jelly Bean
33 ezer ahol en akarom venni. Van jobb ajanlat ennyiert? -
csendes
addikt
válasz
WinZol #55911 üzenetére
Samsung 8.4 Wifi a kettő közül
Z3 compact-ra 1 év a garancia edigital-ban, de kiterjeszthető
Rootolható mindkettő
Mihez kell custom ROM?
Szerintem az Z3 Compact LTE verziót érdemes megfontolni, de lehet, hogy nincs rá szükség.
Esetleg Xiaomi Mi Pad (a Nexus 9-hez hasonlóan Tegra K1-gyel) [link][link]
Nexus 9 akku papíron erősebb (a gyakorlatban viszont a Tegra K1 SoC és a nagyobb kijelző többet is fogyaszt), jobb a GPU, és közvetlenebb, hosszabb ideig tart a szoftvertámogatás (ezekben jobb, a többiben meg inkább gyengébb) [link] -
kátú
őstag
Sziasztok, Samsung Galaxy Tab 3 lite hoz milyen bluetooth egeret vegyek?
-
WinZol
aktív tag
válasz
kelzsoca #55900 üzenetére
Szia!
Médi fogyasztásra és játékra minimum 8"-ban keresek Tabot.
A kettő közül melyik ajánlottabb:
Sony Xperia Z3 Compact Wifi vagySamsung Galaxy Tab S 8.4 Wifi ?
Árban mindkettő bruttó 100 000 HUF
A kettő közül melyik ajánlottabb?
A Sony mennyi garit ad?
Melyik készülék root-olható?
Mi a helyzet custom rom-mal?
Van-e jobb ajánlat hasonló árban?
Nexus 9 mennyiben jobb (ha elérhetővé válik?)Köszi
WinZol
-
BaginZe
tag
válasz
tjb007 #55886 üzenetére
Ár/érték arányban ezeket találtam jónak, de egyik sincs dícsérve általatok:
cube talk u65gt
alcor zest q933rs
Az itthoni "nagyobb" márkák hasonló tudású tabletjei ezekhez képest minimum 1,5-szeres áron vannak (de inkább több) és nem látom be, hogy mi pluszt kapok a pénzért cserébe....
-
csendes
addikt
válasz
psykie #55904 üzenetére
Ezért a tabletért ez nem kedvező ár. A külső 3G modem támogatás magyarul annyit jelent, hogy nincs benne 3G modem, OTG-t tud, amin külső modem vagy működik vagy nem. 1024x600 TN panel egy 10" tabletre nem ajánlott, pixeles és rosszul látható oldalról, alulról-felülről, mindehhez egy gyenge CPU-val. Az összeszerelés minőségéről pedig a noname márka nem sok jót ígér. Ha megnézed, hogy milyen webshopok árulják, akkor az is kérdés, hogy sikerül-e a garanciát érvényesíteni szükség esetén.
Amiket előtte felsoroltál mindegyik sokkal jobb felhasználói élményt ajánl, nagyjából hasonló áron. -
sb
veterán
válasz
tjb007 #55886 üzenetére
Köszi.
Itthon is elérhető márkákhoz képest rosszabb minőségi vagy minőség szórási szempontból a helyzet? Vagy egy Wayteq, Alcor, stb... is ugyanazt a szintet hozza (mivel nagyrészt ua. az "alapanyag" matricázva)?Még mindig nem győztem meg magam róla, hogy jó-e 60-65k körül ilyet berendelni gari nélkül a jobb felbontás+erősebb soc miatt, vagy a főként netre használva inkább vegyek vmi olcsóbbat itthon, garival.
4:3 méretben (és nagyobb felbontással) itthon látok még 1-2db RK3188-as modellt is, de attól már tartok, hogy nem lesz sokáig elég erőben, még játék nélkül sem. Árban pedig nem sokkal olcsóbbak. (A maradék ami olcsó az meg 16:9, vagy 4:3, de 1024x768)
-
cidalain
veterán
válasz
tjb007 #55886 üzenetére
És ha szigorúan az árat nézzük, van ugyanúgy 20-ért a ConCorde Tab Ray ezt összevetve a Prestigio Multipaddal melyik a jobb választás?
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy melyik SoC a jobb?
AllWinner A33ARM Quad-Core 1.3GHz vagy
ARM Cortex A9 Amlogic AML8726-MXS 1.5GHz, Dual Core
Végiggondolva lehet hogy inkább a négymagos proci a jobb a kisebb kijelzővel amit könnyebb meghajtani? Úgy tudom mindkét márkának van hazai képviselete, így a szervizelés is megoldott, tehát jobb mint valami kínai csoda. Illetve ConCorde-nál hogy 4.4 android van az előnyösebb mint a 4.1?Munkatársam kerget ezzel a témával mert nagyon árérzékeny, mert 3 gyerek van
Így nem nagyon tud feljebb menni árban, mert az árkülönbséget is 3× kell akkor megfizetni.
A kölykök meg mindig a szülők telóján élősködnek. Egyszerűbb game, youtube, a nagyobb gyerek meg még net+facebook. -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásán töröm a fejemet, de nem tudom mi lenne a helyes választás.
Annyira nem követtem a tabletes piacot, eddig nem érdekeltek.
Kb.25-30 ezret szánnék majd rá.
Amit eddig nézegettem ASUS MeMO Pad 7, Lenovo A3300 / 3500, WayteQ xTAB-7Q / 8Q
Valamelyik nap viszont ráakadtam a neten egy 10colos tablettre nagyon kedvező áron, de nem tudom milyen lehet, nem nagyon találtam róla semmit a neten.
YAMOTO LT1001 -ről lenne szó...
Allwinner A23 Dual core 1.5GHz Cortex A7, 1GB RAM, 8GB ROM, 10,1” Multi-touch érintőképernyő 1024x600 pixeles felbontással, Külső 3G modem támogatás
Mindez 28K-ért -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Kisgyereknek nézek tabletet. Csak játszani kéne (egyszerű játékokkal), filmet nézni, youtubezni, fotózgatni meg ilyenek. Milyet érdemes venni, ami jól használható ilyen egyszerű célokra? Amit elsőre láttam, hogy jónak tűnik paraméterek alapján laikusként az ez: Láttam még Samsungokat ilyen árban, de azok csak dual procisak.
[link]Üdv Fishor
-
gps76
őstag
Debreceni nagyobbik tacskóban az Op3ndott tablet 20900,nemrég jöttem haza,volt még jópár belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged