Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
melan
senior tag
Erre valaki?
-
kissj83
tag
válasz csendes #54793 üzenetére
Engem is érdekel a dolog, mert egy ASUS TF103CX-el szemezek.
Egy ilyen -a témában egyáltalán nem jártas- halandónak, lelehetne végtelenül egyszerűsíteni a dolgot, hogy vannak-e olyan fontosabb programok amik nem mennek az atom miatt?
Végül is én játékra nem sokat használnám, de azért menjen rajta Plant vs. Zombie 2 és fel lehessen rá varázsolni a flashplayert. -
Sequadon
tag
Kora délután voltam bent Pécsett az EDigital-ban. 6-10 fős sor, 20-30 perces várakozás. A 3 fős eladó gárda, gyorsan, türelmesen és kedvesen veszi fel a rendeléseket. Akciós termékből fejenként 1 db a vásárolható mennyiség, így került egy nem akciós is a kosárba. Az akciós tableteket rendelni kellett, de hétfőn már át is vehetőek. Szerintem korrekt.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
tepenzed
őstag
Srácok érdekelne a véleményetek a Lenovo Miix 2 tabletről,érdemes ilyet venni( a régi galaxy tab 10.1emet váltanám le) [link]
Most 76ezer az edigitalon
hopsz ez az android topic,de a windowsos nem túl felkapott
[ Szerkesztve ]
-
válasz stewe780 #54791 üzenetére
Az atom erős és megbízható .
Az Android nem ARM-ra tervezett rendszer, jól portolható, megy pl. MIPS-en is. Az Android SDK-t (Android fejlesztőkészlet) használó programok, amik a Dalvik Java virtuális gépen (JWM) futnak, teljesen kompatibilisek az Atommal. Azokat az alkalmazásokat, megosztott könyvtárakat amik az NDK-t (natív fejlesztőkészlet) használják, általában C/C++ forráskódból közvetlenül fordítják az adott hardverre. Ezek általában olyan kódok, ahol fontos a teljesítmény vagy egyszerűen lusta a fejlesztő és nem akar java-ban újraírni már meglévő kódot. A portolás egyszerű esetben a forráskód fordítása más beállításokkal, de lehetnek hardverfüggő részek, amit a forráskódban kell(ene) módosítani. Az Intel kitalálta a bináris fordítást (kb. mint a Wine Linuxon), amivel elvileg a natív alkalmazások is futtathatók más hardveren. Itt megy a nyilatkozatháború az ARM és az Intel között, hogy ez mennyire hatékony, mennyire megbízható, az alkalmazások hány %-a érintett. Minél több lesz az Atomos tablet, annál jobban megéri a fejlesztőknek SDK-ban átírni vagy natívan x86-ra portolni, tehát ha tartósan nő az Intel részesedése, akkor ez mgoldódik a jövőben.[link][link][link]
A személyes tapasztalatom, hogy néhány játék tényleg el sem indul vagy időnként elszáll (Angry Birds valamelyik verziója is), olyan is van, hogy egy-egy alkalmazás indításkor kiírja, hogy nem támogatja a hardvert.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
gambesz
tag
Sziasztok!
Nem annyira vágom ezeket a gépeket, így egy kis segítséget szeretnék kérni, h melyik miért..
Az elsődleges ok, amivel magyarázom a szükségét, elsősorban tanulásra, dokumentumok olvasására kellene, de nem baj ha fut rajta a net..youtube...Amiket néztem: Asus memo pad 8, ASUS VivoTab Note M80TA-B1-BK 8" , lenovo ideatab A8, samsung galaxy note 8, vagy galaxy tab 4..
Ami a lényeg, h 8"os legyen, ne akadozzon, tudjam használni..ha később billentyűzetre tehető az előny.
Köszönöm a segítséget!
-
stewe780
őstag
Üdv ismét Mindenkinek!
Megosztaná velem pár felhasználó, akinek atomos tabletje van/volt, hogy mennyire megbízható, mennyire elégedett vele? Gondolok itt arra a problémára, hogy az atom x86, az Android meg ARM-re tervezett rendszer. Általános bosszúság-e az atomos proc? Csak játékoknál van fagyás/nem indulás/kilépegetés, vagy normál progik is meg tudnak dögleni, amik nem annyira nagy erőforrás igényűek?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
taip
senior tag
válasz kiskakas #54784 üzenetére
Attól függ, hogy mennyire utálja őket.
Még noname-ből sem nagyon van ennyiért, amiben használhatatlanul kevés RAM és lassú proci van.
Papírnehezéknek meg túl drága.
Én már nem mernék rendelni Kínából karácsonyra, kivéve ha januárban tartják.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Milka 78
nagyúr
Ha már fekete péntek és edigi...
06-tól 06.35-ig küszködés a bejutásért és az oldalon maradásért.
Majd tíz perc küszködés után Nokia 530 kiválasztva (rendelhetö,18db)
06.45-től 10-45-ig . folyamatos ledobálás,fagyás.A rendelésnél nem lehetette kijelőlni az átvételtnmajd a fizetési módot...ha meg sikerül vissza b@szott a kezdőlapra.Ezt 10000x játszotta el,majd amikor sikerült fixálni a rendelést (ekkor már kissebb tömeg buzdított hátulról a munkahelyemen) közölte,hogy sajnos idő közben elfogyott és törli a megrendelést?
Ez egy komolytalan cég,komolytalan akciója,gratula hozzá -
válasz tjb007 #54783 üzenetére
Ha Wikipediát nézem [link][link]:
Mali 450: 650 MHz 142 MT/s 5,2 GP/s 14,6 GFLOPS/core
Adreno 305: 400/450 MHz 66,7/75 MT/s 0,8 GP/s 21,6/24,3 GFLOPSAz is látszik, hogy az Adreno fejlettebb API-kat támogat (pl. OpenGL ES 3.0)
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
kiskakas
senior tag
ne verjetek meg de 15k alatt van valamilyen ésszerű tablet ajánlat? Fater szeretne 2 rokon kisgyereknek valamit.. tinydealon vannak frankok, de felek,h nem erne ide karacsonyra..
-
kapi122
újonc
válasz kapi122 #54739 üzenetére
Erre kérhetnék egy véleményt esetleg?
Köszi előre is!Egyébként az Amazonon a véleményekből annyit sikerült leszűrnöm, hogy az ASUS nagyon szép, jól van összerakva, viszont tele van ingyenes progikkal amik nem jók semmire de legalább nem lehet őket törölni, plusz az Intel Atom proci sok népszerű Androidos alkalmazást nem futtat, vagy rengetegszer összeomlik a rendszer a futtatásuk közben. A hangja se valami jó, ha nagyobb szobában vagy, és nem síri csendben.
A Lenovonál állítólag viszonylag magas a hibaarány, viszont akinél jó volt, annál nagyon jó. Mindenki dicséri a nagyon jó ár-érték arányt, a hangszórókat, viszont a Facebook-videókhoz külön böngésző kell.Linkek:
LenovoAngolul tudók előnyben
[ Szerkesztve ]
-
-
sb
veterán
Sziasztok!
Némi várakozás után újra kérdezném, hátha vannak új tapasztalatok azóta.
Amit keresnék:
- 10"
- cpu/gpu: kellően erős legyen akadásmentes tartalomfogyasztáshoz, játékra nem kell. erősebb 4 mag jó lenne minimum
- ram: 2GB kéne, hogy ne legyen gond vele.
- felbontás: 1280 is elég, de FHD lenne ideális. Itt is igazából az a szempont, hogy lazán meghajtsa a hw, de erősebb gpu-nál talán az FHD már nem akadály. Akadozás árán nem kell magasabb felbontás. Lehetőleg 4:3, de ez sem kell.
- ár: minél olcsóbb, akár kínai, minőségibb tablet is szóba jöhet.Korábban néztem az Onda v989-et, ill. egyéb új generációs SOC-okkal szerelt cuccokat, de ezekről nem olvastam jókat a topicban: sw-s problémák, melegedés, stb... változott valami, ajánlhatóak már? Ha igen, melyik?
Erősen szemeztem most legutóbb a v975i-vel is. Win8.1 lehetőség sem rossz. De elsődlegesen droid érdekel azért. Kompatibilitásra milyen a Bay Trail droid alatt? Nincs vele gond?
Egyéb ajánlható típusok a B kategóriából? Concorde, Prestigio? Wayteq jobb már minőségre, szervízre?Köszi előre is!
-
kapi122
újonc
válasz kissj83 #54778 üzenetére
Nem túl régi komment és válasz a Facebook-oldalukon:
Korom Norbert Az üzletekben mi a helyzet, ott is tömeg van?!
Tetszik · Válasz · 12 perceGál Péter Igen és az akciós dolgokból nem sok van. Többnyire csak az előrendelt árú kiadása folyik. Nem érdemes végig állni a sort.
-
kissj83
tag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy ha délután bemegyek az Edigitalba, ott is egy olyan tömeg fogad, hogy be se lehet jutni, vagy érdemes ott szétnézni?
Vagy nem tudja valaki, hogy vannak-e 10 colos tabletből, elfogadható akciók? Én be se tudok lépni, csak egyszer sikerült, de az se sokáig... -
_NCT
addikt
Wayteq-el kapcsolatban milyenek a szerviztapasztalatok?
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet még valahol kapni Nexus 7-et (2013)? Valahogy ez most a legszimpatikusabb számomra. Próbáltam még megbarátkozni a Samsung Galaxy Tab 4 8.0-val, de nem tetszik az AMOLED kijelzője, valamint még az LG GPad 8.3-mal, de annak meg a külseje nem jön be... -
DAVEZ
csendes tag
Sziasztok!
2 Tablet között gondolkodom és a segitségeteket kérném , hogy melyik érné meg jobban
Az egyik egy LG G Pad 8.3 a másik egy Samsung Galaxy TAB4 10.1A választ előre is köszönöm!
-
_NCT
addikt
válasz tjb007 #54769 üzenetére
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ez a lassulás nem véletlen... Beharangozták weboldalon az akciót, aki akar valamit nagyon menjen be az üzletbe és vegye meg ott drágábban. Nézegetve az akciókat annyira nem dobtam hátast, én az Asus tabletekre figyelek és azok kb eddig is ilyen árban mentek.
-
Rambovits
senior tag
válasz fateless #54768 üzenetére
Most úgy néz ki működésre bírták. Lassú ugyan, de legalább működik
Szerk:
Galaxy tab s 10.5 black friday miatt 30k-val olcsóbb. Így most "csak" 160k... (Aqua-ban 147k)
A végén akcióval kapod meg annyiért, mint máshol[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
tjb007
nagyúr
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy az emberek nagyon nagy többsége ezt nem tudja megtenni, nem teheti meg, mert 6-kor már menni kell dolgozni (mosott sz@r állapotban meg nem igazán tudja ellátni a feladatát/feladatait).
Tegnap esete is ment rendesen a savazás a Facebook oldalukon, és szerintem még egy pár napig menni is fog, mert azért elég nagy kib.sz.s sok embernek.#54768) fateless
Az első rendelésemet 2:11-kor vette be a rendszer (nagy nehezen), a másodikat meg 2:56-kor. Három óra után már egész használható volt az oldal.
Amúgy meg részben igazam lett.(#54767) csendes
Egálnak mondható, de ha beleveszem a támogatott API-kat is, akkor a 305 felé billen a mérleg nyelve.
[ Szerkesztve ]
-
-
kissj83
tag
válasz tjb007 #54757 üzenetére
Köszönöm!
Ez az ASUS Transformer Pad 10, TF103CX, 54.000Ft-ért jó vételnek tűnik a Média Marktban.
Úgy emlékszem az Extreme Digitalban is ennyi volt.LG G TAB 10.1-et szerettem volna, de ha nem tévedek ez nem sokban tér el tőle.
Ha tudtok segíteni, a kamerán kívül, mik a főbb előnyök, hátrányok? -
tjb007
nagyúr
válasz HagaNRG #54759 üzenetére
Fél három-három óra körül elég jól ment az oldal, akkor sikerült is megrendelni mindazt, amiket szerettem volna.
Amúgy meg éreztem, hogy annyira le lesz halva, hogy belépni nem lehet majd, de ezt ők is tudhatták előre. Igazán kitalálhattak volna valami ésszerű megoldást.(#54760) motoflug
Csak árban.
-
HagaNRG
őstag
Mi az, hogy már most?
Konkrétan tegnap kora estétől kezdve már bajok voltak vele, csak minden 3-4. frissítésre ugrott be a főoldal, aztán éjféltől kezdve éjjel kettőig próbálkoztam, egyetlen egyszer nem jelentkezett be.
Ma reggel 6-tól ugyanígy, pár percenként ráklikkelek, semmi.Az edigital akciója tehát a részemről sajnos, mintha nem is lenne. Ennyi erővel, ha tényleg el akarnának adni valamit, újrajátszhatnák az egészet normális, színvonalas keretek között.
[ Szerkesztve ]
-
Az a 19 inkább 20, ha sikerül belőle szerezni. Attól függ, hogy mi az igény. A Lenovo kisebb, jobban hordozható, és jobb az előlapi kamerája. A Wayteq meg nagyobb, és játékokhoz sokkal jobb, mert erősebb a GPU-ja.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
kissj83
tag
Most a Media Markt oldalát böngészem, az legalább megy...
[link]
Itt mik ezek az áresések sok helyen?
Pl:
LG G-Pad 10.1 Wifi piros tablet LGV700: 59.999Ft helyett 65.399Ft
SAMSUNG Galaxy Tab 4 10.1 fekete tablet 4G/LTE (SM-T535): 69.899Ft helyett 94.409FtKomoly akcióknak tűnnek
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van a mai akciós ajánlatok között (Médiamárkt, vagy extremdigital) most valami kihagyhatatlan 8-10" körüli tab főleg játékra? 40-50 körül?
A sokszor ajánlott wayteq 8q-n kívül? (tetszene, de jobb lenne valami amiben több a ram, ) -
kissj83
tag
ASUS Transformer Pad TF103CX és TF103C között mi a különbség?
Árban elég nagy ugrás a kettő. -
_NCT
addikt
-
Márton
nagyúr
válasz Jamboo529 #54748 üzenetére
Engem az előbb beengedett, nézelődtem egy oldalnyit,
kattintok a következőre, az már nem jön be.
Pedig mikor még nem engedett be, pont azt írta, hogy
"Nézz vissza pár perc múlva, hogy a már oldalunkon lévő
látogatók biztonsággal befejezhessék a vásárlásukat!"Hát ennyit a biztonságról
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
2rda
tag
Üdv!
lenovo-a7-(59-410282)-8gb-wifi most 19 edigitalnál.
Ennek ismeretében a WAYTEQ xTAB-8Q 29ért még mindig jobb választás?
Mire sikerült dönteni melyik legyen becsúszott az a pofátlanul alacsony ár -
Márton
nagyúr
válasz Jamboo529 #54744 üzenetére
Miért van olyan érzésem, hogy azt fogják nagy kedvezménnyel adni,
amit nagyon nem vittek eddig?
És vajon miért nem vittek?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Jamboo529
senior tag
A Yarvik Xenta 8ic most 17,5k az edigitalban 35 helyett. Megéri megvenni?
-
melan
senior tag
Eddig vártam, hátha lesz árváltozás az általam kinézett tabok között - de nincs.
Melyiket javasoljátok a két bennmaradt versenyző közül?
- Lg G-pad 8.3
- Samsung Galaxy 8.4 Pro enneki az ára itt 67ezer 2 év garivalMondhatni egy ár, mindkettő 24 hónap gar.
-
_NCT
addikt
Edigitalnak már most nem elérhető az oldala
-
Rambovits
senior tag
Meg összehasonlítva edigital árait mondjuk aqua-val (ami még mindig nem a legolcsóbb kategória), edigital egy 3-5%-al drágább. Szóval az a 10% engedmény se 10%
(#54728) tjb007 Köszönöm a válaszod, a két készülék közötti árrés nem olyan nagy, és tetszik annyival jobban a samu, hogy azt vegyem.
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
kapi122
újonc
Üdv,
Én is ott tartok, mint egy előttem hozzászóló, tehát választáshoz kérnék egy kis segítséget:
- ASUS TF103CX edigital 54 rugó
http://www.edigital.hu/wifi-tablet/asus-transformer-pad-%28tf103cx-1b006a%29-10-wifi-8gb-tablet-feher-%28android%29-p449112.html-Lenovo A7600 46 körül
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Lenovo_TAB_A10_%2859-407938%29_16GB_Wifi_tablet_Midnight_Blue_%28Android%29-p412057.html-LG G Pad 10.1 legolcsóbb 60 felett
http://www.electropark.hu/lg-g-pad-10-1-v700-feher-p150085.htmlSamsung Galaxy Tab 4 edigital akció 64
http://www.edigital.hu/wifi-tablet/samsung-galaxy-tab-4-10.1-wifi-16gb-%28sm-t530%29-tablet-black-%28android%29-p410868.htmlLenovo A10 edigital akció 55
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Lenovo_A10_%2859-399579%29_tablet_%28Android%29_+_billentyuzet-p373311.htmlIgazából egy 10 colos tablet(a dokkolhatóság majdhogynem hidegen hagy, nem PC helyett kéne) kellene négy maggal, amin normálisan elfutnak a tetrisnél azért kicsivel komolyabb játékok is, illetve tudok vele filmezni a vonaton, tanulni, stb. 99% hogy csak wifi kell rá, 3/4g nem.
Árban max a 60-65, de inkább szeretném 50-55 körül megúszni a dolgot. Eddig biztos voltam a Lenovo A 7600-ban, de itt az előbb az egyik hozzászóló egyértelműen az ASUS-t mondta a kérdésre, és kíváncsi lennék a miértjére, hiszen ahogy néztem, a külföldi oldalak 5/3-5/3,5-re osztályozták, míg előbbit(igaz korábban) 10/8 körülire. Az LG-vel versenyeztettem korábban, de azt pont nem húzták le, így az valószínűleg kiesett.
Másik: Ér-e ennyivel többet(még így az akció miatt megváltoztatott erőviszonyok után is) a Samsung, mint az ASUS-ok vagy a Lenovo? A keret csak nagyon határozott indokok esetén engedné meg számomra az árát perpill, azt pedig egyenlőre nem tudom, és azután sem lettem okosabb hogy elolvastam a mobilaréna kb. fél éves tesztjét.Segítséget előre is köszönöm, hosszú kommentért és linkekért pedig elnézést.
-
válasz krob81 #54735 üzenetére
Nem tudom, hogy komoly-e a kérdés, de normál használatra nagyon nem éri meg. A víz és porállóság. konkrétan a IPX5/7/8 és IP5X szabványokat jelenti, vagyis 1 méter mélyre betehető vízbe és nyolc órán keresztül hintőporral vizsgálták. [link][link][link]
-
krob81
tag
Erről mi a vélemény: Fujitsu M702 200e helyett 150e az MMben
[ Szerkesztve ]
-
_GT_
csendes tag
Sziasztok!
Már korábban más is kérdezte, de nem látom, hogy jött volna rá válasz. Pipo T9-ről mi a véleményetek? Elsősorban netezésre, néha filmnézésre, zenehallgatásra, nagyon ritkán játékra lenne használva. Minimum 2GB ram, SD bővíthetőség, 3g és GPS fontos.
Tudásban jónak tűnik, a megbízhatósága tartóssága érdekelne.
Köszönöm!
Üdv,
Tamás -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok! Ezttolják ma 40 helyett 20ért edigitalnál? Érdemes beújítani egyet szerintetek??
-
Dashes
őstag
Wayteq 8Q 29e
-
tjb007
nagyúr
válasz Ed McLeves #54715 üzenetére
Igen, OTG képes.
Mivel gyengébb ? Semmivel. Ezzel meg is lett válaszolva a kérdés másik fele is.(#54721) nagyfejü
Nincs HDMI kimenet.
Hármójuk közül egyedül az Alcoron van, de az nem igazán ajánlott, főleg nem játékra.(#54723) ladlac
ASUS Transformer Pad TF303K (nem az Extreme Digitaltól)
Hogy éjfél után mi lesz náluk leakciózva még nem tudni, arra még várni kell egy keveset. Lenovo Yoga 2 10 viszont náluk nem kapható, csak a 8-as. Ami Yoga 2 10 név alatt fut az az első generációs Yoga 10 HD+, ami nagyon nem ér meg 100 ezer forintot.(#54724) Rambovits
ASUS Transformer Pad TF303CL
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ha vki szánna rám kis időt, kérem privátban írjon.
Röviden adott egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 wifi only, 2 éves gép és baromira bevan már lassulva, próbálkoztam nem egyszer a gyári adatokra visszaállítással, de sok jót nem hozott...
Gondolom újra kellene tenni a rendszert rajta, de fogalmam nincs honnan kellene, melyik verziót letölteni, nembeszélve hogy működik az újratelepítés... Sosem csináltam ilyet, segítség kellene...Köszi előre is...!
-
RomiJosy
aktív tag
válasz kelzsoca #54720 üzenetére
Nem nem.. én a 100qcr-t néztem.
10 colost szeretnék,max 9
itt írnak róla a wayteq oldalán[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok, egy ideje bújom a piacot, a szívem az új samsungok tab s-ek fele húz, de az eszem szerint nem használnám ki. Sokat ingázok a munkahelyemre, ezért lenne napi 140 percem amit hasznosabban szeretnék eltölteni, mint a félálomban való dölöngélés. Eme nemes célra szeretnék beszerezni egy tabletet.
Filmezni, netezni, tanulni kellene, unalmasabb időszakokban játszani is.
Amik kezdenek körvonalazódni:
-Mindenképpen minőségi tabletet szeretnék (volt élményem myaudio készülékkel, 3 hónap garanciáztatás után visszaadták az árát, ehhez a procedúrához nincs kedvem)
-Nagy felbontású kijelző. Nem vagyok egy pixelb*zi, de az éles képpel le lehet venni a lábamról. Na jó, lehet, hogy mégis az vagyok
-Összehasonlítva és kézben fogva a tableteket, a 9.5-10.5" intervallum a nekem való.
-Tudom, hogy androidtól nehéz ilyet várni, de ne legyen zavaró teljesítményingadozás, ne akadozzon.
-3G/4G képes készüléket szeretnék.
Valahogy azok a tabok tetszenek, amelyeken viszonylag kicsi a keret a kijelző körül. Színre mindegy, hupirózsaszín azért ne legyen
Üzemidőre annyira nem vagyok finnyás, szerintem 4-5 órát most már mindegyik normálisabb tab kibír.
Ami egyáltalán nem szempont: gps, szoftveres extrák, kamera (telefonom kb mindig nálam van).A kiszemeltem a Samu 10.5-ös tab s, de a 160k-s ára az eltántorít... nem kicsit. A kérdésem, hogy van-e esetleg olyan alternatíva, ami a fent említett követelmények nagy részének megfelel, de nem kerül csillagászati összegekbe?
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ladlac
tag
Üdv! Mire nagy nehezen eldöntöttem, milyen tabot vegyek 70.000 Ft környékén, belefutottam ebbe az edigitalos Black Friday akcióba. Szóval most erősen gondolkozok, hogy a 8" helyett inkább 10" legyen, hátha belefutok egy jó akcióba. De képtelen vagyok most újra teszteket és fórumokat nyálazni, megköszönném, ha kisegítenétek, milyen 10"-os tabletet érdemes venni 100.000 Ft-os kategóriában. A Lenovo Yoga 2 és az Asus MemoPad ME302KL tűnt fel elsőre, de minden érdekel.
Fontos az akkuidő, a minőségi összeszerelés, FHD kijelző, várható frissítések. Elsődlegesen tanuláshoz kell, de gondolom ezek már bírják, ha egyszerre van megnyitva egy nagy méretű pdf, egy szótár böngészőben, meg mondjuk egy FB groupchat. 3G, GPS lényegtelen. Köszi!
-
daniel2121
senior tag
Olvasásra is melyik ajánlott a 8"-os tabletek közül?
-
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás lenne karácsonyra. Van egy ASUS MemoPad 10-em (ME102A) és meg vagyok vele elégedve, tehát egy új, magyarországi 10"-os ASUS-ban gondolkodom elsősorban.
Túlnyomórészt munkára használná az illető (fotók megjelenítése, e-mail, net, de talán egy-egy egyszerűbb játék és film is lenne olykor).
Kinéztem ezt: Asus Transformer Pad (TF103CX-1B006A) 10" Wifi 8GB tablet, fehér, 59900-ért.
-Kérdésem, hogy OTG-képes-e? Fontos lenne pendrive-ot, hordozható merevlemezt rácsatlakoztatni a fotók miatt.
-Mivel gyengébb / mire nem tudná használni ez az én ME102A-mhoz képest?
Előre is köszönöm a választ.
Viszont nem zárkózom el olcsóbb, de jobb / más márkájú géptől sem, ha van ilyen.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
két tabletre nekem is szükségem van, meg lehet, hogy egy telefonnak sem fogok tudni ellen állni
nagyfejü:
több ezer termékre, 10-70%-ig. a kedvezmények pontos mértéke majd éjfél után derül ki.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
haruspex
aktív tag
válasz Ferenc1989 #54697 üzenetére
Hát erről őket kéne megkérdezni.... Mondjuk csomó táblagépnél ez van sajnos. Ha budapesti vagy lehet érdemes benézni hozzájuk, és kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- Alcor Zest Q880S Táblagép
- Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (4+64GB, 4G LTE, vadonatúj, garancia: 2025.09.14-ig)
- Ipad mini 4 16gb tablet gold 95% akku állapot
- Oukitel OT8 6+24gb ram / 256GB Ips 11" Ips 2K felbontás dual sim 4db hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest