Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok, garanciával kapcsolatos kérdésem lenne.
Vannak ezek a "sufnigéesem" online csomagküldő cégek, akiknél általában a legolcsóbbak a kütyük.
Viszont ahogy az eddigi hozzászólásokból kivettem, olyan garanciát sem nyújtanak, mint pl a MM vagy Euronics..stb.
Sőt..egy egy bolton belül is külön termékként fut ugyanaz a készülék a csomagolásától(?) függően:
Konkretizálva:
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1: - 98 800 Ft OEM készülék (német nyelvű táblagép akkumulátorral töltővel)
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1: - 109 900 Ft (Teljes gyári kiszerelés magyar nyelvű táblagép 12 hónap teljes körű, 24 hónap korlátozott szoftvergaranciával).Kérdéseim:
1. Az hogy német nyelvű, ez jelent bármiféle problémát, vagy nehézséget, ha át akarom állítani magyar nyelvre (hogy például szövegbevitelkor ne német, hanem magyar nyelvű ötletekkel jöjjön...)2. Az hogy az olcsóbb verziónál nem is említi a garanciát, ez azt jelenti, hogy abszolute nincsen rá semmiféle garancia? Ha van milyen van, és hogyan tudom érvényesíteni gond esetén?
3. Mennyire lehet szívás egy ilyen készüléknél a garanciahiány, magyarán mekkora kockázatot vállalnék ezért a 11 ezer Ft-os árelőnyért?
[ Szerkesztve ]
-
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok, most jártam a médiamarktban és kicsit tapiztam a tabletket.
Kértem ugyan tanácsot az egyik eladótól, de a válaszai alapján úgy éreztem, hogy így néhány hónap fórumolvasgatás után én többet tudok a témáról..
Az LG Gtab 10.1-hez az van írva, hogy az TFT kijelzős, a mellette levő 8.3 meg IPS..kérdem, hogy hát én úgy tudtam a 10.1 is IPS. Neeem..nézzem csak meg, a 8.3-nak mennyivel jobb a képe..
(No igen, mert a ppi dupla akkora..)
Ahogy próbálgattam pl a kamerát a 10.1-esen, többször is kiugrott a programból..és valami olyasmit írt ki, hogy "TACT leállás.." Aztán volt olyan, hogy készítettem egy képet, de a galériában nem jelent meg, hanem csak valami rajzolt hegycsúcs...
Értetlenül állok a jelenség előtt, de ezek nem voltak szimpatikusak benne.. -
Kucsmagomba
csendes tag
válasz Kucsmagomba #55818 üzenetére
illetve GBP-nek nahh...
-
-
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok!
Azt esetleg meg tudná e valaki mondani, hogy az október végén meglengetett Asus me 103k vajon mikor lesz nálunk kapható, illetve, hogy a várhatóan 60-egynehányezer Ft-os árával mennyire lesz jó vétel mondjuk egy LG G pad 10.1-hez képest?[ Szerkesztve ]
-
Kucsmagomba
csendes tag
http://www.interspar.at/c/produkte/Samsung-Galaxy-Nexus-10-WIFI/000000000002587646/index.html&searched=true
Ez a cucc..bár 2012-es, de úgy tűnik nekem, hogy bőven megér 179 €-t.
Főleg, ha igaz a mai hír hogy ő is megkapja az Android 5-ös verzióját..
De javítsatok ki ha tévednék...
Jövő hét végén amúgy is megyünk Ausztriába...érdemes lesz betérni egy Intersparba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS ROG Ally
- Windows 11
- Tökéletes töketlenség
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest