Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
válasz
meroly #57868 üzenetére
Lenovo által gyártott tablet, telefon és valami okosóra féle a márka összefoglalása.A tabletről egész jó véleménye van ismerősömnek 15k-ért vette karácsony alkalmából és nagyon meg van elégedve vele, aktív játékos és eddig nem igen volt gondja főleg clash of clans-t és Asphalt 8-at játszik. Mostanában ha jól tudom 30k körül mozog de akkor annyi volt.
-
meroly
veterán
válasz
meroly #51949 üzenetére
Nem kaptam választ, így e mellett döntöttem: DPS Dream7 9.990,-
Ennyiért még a hülyének is megéri, pedig hülye azért nem vagyok -
Nara19
aktív tag
Természetesen. Tudnod kell, hogy a Huawei s7 slim egymagos (nem erőgép) és csak 800*480 -as felbontású.
Kényelmesen tudok rajta filmet nézni, a hang sztereó és egész jó. Az Opera Mobile böngészővel (Market-ből letölthető) teljes weblapokat láthatsz, nem csak a telefonos változatot.
Youtube megy.Billentyűzetet nem próbáltam, de az új FW és root után az USB perifériák OTG kábelen keresztül többnyire elérhetők.
Bővebbet a gépről (és őrült tulajaikról)
ezen a fórumon:[link]
Üdv: Nara
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest