- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
luciferk #22141 üzenetére
Az IPS Plus concorde.hu topicjában most olvastam, hogy arra szerdán publikálják a nyilvános verziót.
Utána kerül terítékre a sima ConCorde 9.7 IPS, a 7015 és a One is.
Én egy hónapon belült mondok, de szerintem nem lesz annyi. CM10 meg letölthető most is a sima 97 IPS-re. -
Pribi
senior tag
válasz
luciferk #19194 üzenetére
Családi összefogással.
A nejem kitépte belőle a tápcsatlakozót, pontosabban belőle valamit, és az beleesett a gépbe. Én meg műszaki emberke lévén /nem röhög/
, mondom, majd én kiszedem, megjavítom. Igen, csak a szétszedés közben szétrepedt a kijelző. Mondjuk "csak"a külső műanyag. Úgyhogy mondhatni, hogy kéne egy kijelző, és egy tápcsatlakozó forrasztás. Ez meg szerintem több mint egy új cucc.
Voltam két Tecsóban is, de sehol nincs az akciós Myaudio. A WayteQ xTAB-100is-től egy kicsit félek, mert ha jól nézem, akkor gyengébb proci van benne mint a régiben. De javítsatok ki a tévedek. Majdnem megvettem egy Concorde 9.7-est, de aztán visszaadtam, mert nem vagyok biztos már semmiben. Erről cuccról mi a vélemény?
Pribi
-
tvamos
nagyúr
válasz
luciferk #13950 üzenetére
Az nem az akumlator miatt van, hanem a keszulek aramfelvetele miatt. Az meg a keszulek hardware-tol, meg a software optimalizaciotol fugg! Egyebkent meg valoszinuleg ugyan ugy 3.7V-os LiPo van mindkettoben! LiFePO4-et nem nagyon tesznek ilyenekbe, de az miatt se lenne ekkora kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest