- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
válasz
SUPREME7 #47920 üzenetére
Cimbora leirtam amit tapasztaltam.
Nem screen shotoltam mert eszembe sem jutott,hogy lesz aki beleköt és azt állitja fails info és megtévesztek másokat. Még mindig 32% -on van és az asszony most tette le. Csak játszott vele.
AZ hogy te mit hiszel el a te dolgod. 56-32%-ra csökkent 5-6 óra alatt.
Nyílván full fényerőn 3d game többet kivenne belőle,de mint irtam ez általános használat.
A kiirt 10 óra nyilván valós lehet. A Concorde tab one 2-3 óra alatt fullra lemerült. Ehez tudok viszonyitani,az pedig nulla fényerőn ment. -
-
Collos23
tag
válasz
SUPREME7 #46282 üzenetére
Multitasking alatt azt értem mint, ami van a Note tabokon, hogy egyszerre lehet youtube-ról zenét hallgatni meg szöveget szerkeszteni vagy mint az LG telefonjain a QSlide.
Mert sikeresen találtam rá programot a Playen Multitasking néven, de eléggé fapados megoldás. Az LG telefonomon (L9) gyönyörűen megy ez a QSlide-os dolog csak oda meg elég kicsi a kijelző, viszont tabon már látom értelmét a dolognak.
Sajnálom h az Acer ennyire nem foglalkozik a frissítésekkel, hogy itthon kell buherálnom ilyen dolgokat
Ennek ellenére folyamatosan dobja ki az újabbnál újabb tableteket.
-
Collos23
tag
-
-
parandroid
félisten
válasz
SUPREME7 #46151 üzenetére
Öööö, most kicsit még próbálom meggyőzni magam, hogy jól megsértődjek, de 10 fok van, süt a nap, és alapvetően jó kedvem van, úgyhogy nagyon nem megy. Kicsi lányom legközelebb bekockul a babzsákfotelbe a Tab2-vel, akkor azért majd mondom neki, hogy érezze egy kicsit szarul magát az egy éve 150 EUR-ért aranyárban vett sznob gépével, és ne nagyon vágjon fel rá a napköziben, mert a végén még cikizni fogják, hogy nem valami menő B-brand.
p
-
parandroid
félisten
válasz
SUPREME7 #46142 üzenetére
Mert aztán tele van ám a topik a B (C, D, E, F) Brandek dicséretével.
A Samsungnak megvanak a hibái, viszont a garancia az tényleg garancia, hébe-hóba beesik egy frissjtés is (a termékciklus elején mindenképpen, és legalább rendes kijelzőt kap, ahol a használhatóságra is odafigyelnek, és nem csak az a szempont, hogy a lehető legolcsóbban a lehető legerősebb hardvert kínálják bármi áron. Olyan ez, mint a 150k-ért kínált noname gamer laptopok, vagy nagyáruházi gamer gépek komoly VGA-val és bivalyerős procival. Erős hardver, olcsón, csak mindenki tudja, hogy valami nem stimmel, amikor az árat meglátja.
Nincs ingyenebéd, lehet, hogy a Samsung nem a legjobb választás a kategóriában, példa volt csak, nem mélyedtem bele, nem tudom az Acer, Asus, LG, Lenovo, meg még ki tudja milyen komolyabb szereplők vannak Androidos tablettel a piacon, mit ajánlanak alternatívaként, de valamiért beállt az ár egy bizonyos szintre, aminek csak a noname kínai típusok tudnak alámenni. Van itt már 7"-es tablet 20k alatt, ki tudja, biztosan ki lehet fogni belőle használhatót is, de mennyi rá az esély?
Mindennek ára van, ezt ki-ki megtanulja előbb-utóbb a saját kárán, és pont a nagyon olcsó tud a legdrágább lenni - itt van erről egy egész topik, csak vissza kell olvasni.
Szerk.: Tud elég gond jelentkezni a márkás gépekkel is, azzal is meg lehet tölteni egy topikot, miért tetézné ezt valaki az össze-vissza válogatott és teszteletlen hardverelemekkel és mókolt szoftverekkel, a driverek hiányával, a hiányzó updaterekkel, meg úgy általában a kínai szupporttal, ha nem hobbiból és elhivatottságból?
p
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #46145 üzenetére
Ja és persze azt is hozzá kell tenni, hogy 10" körül és 1280-as felbontással szerelt gépeknél ne nagyon várjatok brutál hardvert, de ha tényleg csak átlagfelhasználás a cél, akkor ez nem akkora gond. De érdemes kipróbálni a gépet mielőtt megveszitek, persze ha van rá mód.
-
-
DarkByte
addikt
válasz
SUPREME7 #46103 üzenetére
Felraktam a doksiját Google Drive-ra: [link]
1.7-es Batch Tool van a firmware update mellé csomagolva egyébként, szóval ez sem passzol a screenshot-okkal a doksiban.Közben olvasom a neten hogy állítólag az update tool nem szereti az USB 3.0-ás portokat. Próbáltam 2.0-ásban és 3.0-ásban, egyikben sem jó. Próbáltam a tool-t rendszergazda módban indítani, úgy se jó. Se akkor nem látja a kütyüt ha a táblát normálisan elindítom és aktív a USB debugging (MTP módban van egyébként csatolva), se akkor ha recovery módban megy és rádugom az USB-t.
-
DarkByte
addikt
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
SUPREME7 #46004 üzenetére
Soha nem hasznalok bluetooth-ot, es igen, csak netre + filmre kellene, jatszani csak nagyon ritkán szoktam.
Illetve a Bluetooth hiánya akkor zavarna ha a billentyűzetes tokok csak azzal lehetnének használhatóak. De ugye nem kell azokhoz Bluetooth?ja, es koszi az eddigi válaszokat
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #45466 üzenetére
Na megnyomkodtam a 79qci-t. Anyag az van benne az biztos, az alcorhoz képest iszonyat masszív hatása van a hátlap miatt, de nem tudom, hogy még a V1-es fw hibája-e de röcögdöcög, elég gyakran megakad, és kollégám is a wifire panaszkodik már most, hogy 1 falon át a szomszéd szobába már nagyon gyenge a jel...
Galaxy SII-ről osztottunk rá netet, 30cm-re volt a telefon és nem volt fullon a wifi jele...Úgyhogy én nem bántam meg az alcor vételét, de rendeltem hozzá egy tokot azért, hátha az összetartja
-
laszlohu
addikt
-
helltp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #45466 üzenetére
Köszi, a hibás darab nem érdekel amég kicserélik, a Ghoo-t is cserélni kellett, kapásból kifogtam egy akkuhibás darabot, a hálózati adaptert meg 4x kellett cserélnem, kettő széthullott (iesett a tű meg ilyenek) kető meg szimplán tönkremetni, erre jó a 2 év gari. Esetleg szoftveres háttérben van eltérés? Egyáltalán frissít valamelyik gyártó? A wayteq alcor összehasonlításnak meg örülnék, úgyis jövő hónapra marad a vásárlás hoátha visszaállnak az árak normálisba.
-
motoflug
őstag
válasz
SUPREME7 #45448 üzenetére
A legszomorúbb az az, hogy racionális vásárlónak tartom magam, és ódzkodom a vaterától. Megláttam az ajánlatot, illetve hogy 200 körüli pozitív, illetve 0 negatív van, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz. A készülékre van magyar gari, végső soron az marad. Meg írok az eladónak.
-
pityu8
tag
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
SUPREME7 #44845 üzenetére
Sajna vannak ilyen boltok.
De van ellen példa is:
Tegnap negyed 6-ra beestem az EDigital boltjába a tebletért.Nincs sajnos jelenleg.-Az jó mert a neten direkt néztem és írják, hogy van ?
-Igen de az le van foglalva, holnapra 99%, hogy hoznak.
-Jó rendeljük meg.
-Rendben , küldjük az Sms-t ha itt van.
- Köszönöm, várom. Fizetnem kell?
-Nem, majd holnap átvételkor.És láss csodát reggel 10-kor jött az Sms a rendelésszámmal, hogy átvehetem.
Kellemes csalódás.(#44831) Ledfold
Tegnap vettem egy ilyet a kisebbik lányomnak.Valóban a betekintési szög elég gyatra, kicsit lassú a gép de ennyi pénzért mit várunk?
A Subway Surfers játék viszont meglepően simán fut rajta, vájt szemű kockák biztos láttak volna rajta akadást de szerintem rendben van.Az éríntéseket kiválóan veszi. 4.2.2 androidal gyárilag!
Több tapasztalatom nincs még vele mert ajándék lesz és csak 15 percem volt, hogy teszteljem. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
SUPREME7 #44792 üzenetére
Ez Pixelhiba, ami bizonyos szintig nem számít hibának. Erre minden gyártó használ egyfajta policy-t, amiben meghatározzák, hogy mennyi és milyen pixelhiba az, amely már garanciális hibának számít.
Ez alapján három munkanapon belül nem lehet visszavinni, mivel ezt a gyártó nem tartja hibásnak, bolti vásárlás esetén pedig csak hiba esetén köteles a kereskedő kicserélni a terméket a bevizsgálást követően.
Online vásárlás esetén valóban van lehetőség 8 munkanapon belül elállni a vásárláskor, ekkor azonban a termék árának visszafizetésére 30 napja van az eladónak. -
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
SUPREME7 #17927 üzenetére
"tableteknél kell aksit "formázni"?"
Nem kell, bármikor a hálózati töltőre csatlakoztathatod és bármikor el is távolíthatod arról.
"Vagy van valami jó tanácsotok, hogy minél jobban optimalizált legyen az akksi?"
Ne nagyon merítsd le teljesen mert nem tesz jót neki, próbáld szinten tartani.
-
Crytek
nagyúr
válasz
SUPREME7 #17923 üzenetére
Ezt rendeltem Frankó műbőr olyan mint egy kis mappa, mágneszáras. Nekem nagyon tetszik egyszerű de a célnak tökéletes.
-
keszo
őstag
válasz
SUPREME7 #15119 üzenetére
Szia!
Esetleg az android assistant -
tjb007
nagyúr
válasz
SUPREME7 #15119 üzenetére
Az eredeti gyártót megtalálni kb. olyan mint egészséges táptalajt találni a csernobili atomerőmű környékén.
A system/build.prorp -ban talán megvannak még az eredeti gyártóra vonatkozó adatok de ahhoz, hogy megnézd root szükséges.
Rakd fel ezt azt alkalmazást, menj az Information részbe és írd le, hogy mi található a CPU manufacturers résznél, ezzel talán könnyebb lesz a lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest