Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84869 üzenetére
Nem igazán.
Csak azt tudsz vele csinálni, amit az ujjaddal is.
Ha van olyan app, ami a kézírást támogatja, akkor egy kapacitív tollal is menni fog, de a végeredmény nem lesz olyan precíz, mint mondjuk egy Samsun S-Pen tollal írt jegyzet.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84867 üzenetére
Azt írtam bármelyik kapacitív jó.
A kapacitív elven működés a lényeg. Ilyen elven működik az ujjal érintés is.
Az Apple Pencil nem így működik, és a két másik gyártó spéci tolla sem. Azokhoz speciális kijelző kell. Ami a te tabletedben nincs.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84861 üzenetére
Bármilyen kapacitív toll, az 500 forintps bumszli végű passzív tolltól, a drágább 10000 forintos aktív kapacitív tollakig bármi (utóbbiaknak vékony a hegye, cserébe van bennük gombelem, vagy akku amit tölteni kell)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Ádyka
őstag
válasz bigdady #84291 üzenetére
M5 Lite 10 Vs T5 10 különbségek 3/32 Gb verziók eseték.
Soc, memória, háttértár, piaci megjelenési idő, szoftver ugyanaz. Amiben egyértelműen jobb/más, az M5 lite 10:
+
- ujjlenyomat olvasó
- 4 hangszórós harman/kardon hang
- 2,5D kijelző
- 1,5x nagyobb akksi 7500 vs 5100 mAh
- jobb kamerák 8-8 Mp Vs 5-1,9 Mp
- picit vékonyabb
- Type C + gyorstöltés 3 Amperrel vs micro USB
- M-Pen support
- Van fény és közelség érzékelő vs nincs -
RedCactus
senior tag
válasz bigdady #84301 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, biztos teljesen használható a Lenovo is és a te döntésed, de pl. én személy szerint inkább a Samsung A7-et választanám. Papíron jól hangzik a több háttértár és több ram, de az A7-es Antutu-ban 141000 pontot hoz, a Lenovo meg csak 94000-et. Akkumulátor is 7040mAh a Lenovo 5100mAh-ével szemben. Ami pedig a legfontosabb, hogy bár kijött az Android 10 a Lenovo-ra, de elég sok gond van vele a frissítés után.
Szóval én még átgondolnám a helyedben. -
Zsolt7981
tag
válasz bigdady #84299 üzenetére
Írtam egy gyors tesztet róla.
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84299 üzenetére
Persze mehet a Lenovo is.
Az M5-ből volt nem Lite verzió is, fullosabb hardverrel bőven 100 fölötti áron. Az M5 Lite lényegében egy T5 hardver, csak nagyobb akku, jobb kamerák, több szenzor, jobb hangszóró, M-Pen támogatás.
Ha csak 5k-valndrágább az M5 Lite a T5-höz képest, akkor megéri, márcsak az akku miatt is. Viszont ezek a boltok valószínűleg nem hivatalos viszonteladók, így nem biztos, hogy 2 év gyári gari van hozzá, ennek utána kell járni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zolko74
tag
válasz bigdady #84283 üzenetére
Hamarosan kapható lesz az új [Lenovo Tab P11] is.
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84283 üzenetére
A T5-ös Huaweien van Google támogatás, és nem is fog megszűnni róla. Ha a Huawei mégse szimpi, akkor csak Lenovo marad, P10, M10, vagy a Samu Tab A7.
3 GB ram legalább legyen benne, de 80-ért már elvárás lenne a 4 GB ram is (nem tudom hogy alakulnak most az árak, nagyon változnak, de talán akcióval belefér valamelyik fentinek a 4 GB ramos változata)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz bigdady #48148 üzenetére
Ha a 80e forint környéke az jelenti, hogy el lehet menni 85-ig is, és az a 8 col is lehet egy picivel nagyobb, akkor LG G Pad 8.3.
Ha egyik sem, akkor Asus MeMO Pad 8, esetleg még a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 vagy a Lenovo Yoga Tablet 8, bár utóbbi kettő tudásukhoz képest túlárazottnak minősül. -
tjb007
nagyúr
válasz bigdady #18788 üzenetére
"nagyobb kijelző, de alacsonyabb felbontás, ezért gyengébb kijelző élmény"
A felbontása mindkettőnek ugyanakkora (1280x800), te az egy hüvelykre jutó képpontok számára gondolsz (ppi) ami a Smart Tab 7 -nél valóban magasabb (216 ppi vs. 170 ppi) mivel kisebb a kijelzőátmérő.
-
Mankó
veterán
válasz bigdady #18656 üzenetére
Nálam volt egy ilyen Samsung 8.9-es tablet május környékén, s hát engem nem nagyon győzött meg. Nincsenek szabványos csatlakozói, se hdmi, se usb, szinte semmi. Usb is csak a samsung fordító csatlakozóján. Ez persze töltésre sem jó, másrészt elég körülményes rá bármit felpakolni. Azért hozták, hogy tegyem fel rá a Mama Mia-t. Hát mondanom se kell, hogy amíg a Samsung driverét nem teszed fel, addig szóba se áll veled. Utána is csak a kezelő szoftveren belül tudtam felmásolni rá a kért anyagot, amit persze nem oda tesz ahova te akarod, hanem ahová ő akarja. Szóval kezdő szintű felhasználóknak nem ajánlott, ha másolgatni is akarnak rá.
Akkor el is ment a kedvem a tabletektől. Gondoltam, hogy ha 100 fölött adnak ilyet, akkor milyenek lehetnek a gyengébb modellek.
Szerintem jobban jársz a Concore-dal, bár ez utóbbi még nem volt a kezemben, csak youtube-on láttam tesztet róla. -
tjb007
nagyúr
válasz bigdady #17467 üzenetére
Az LG -nek és a Motorola -nak is van 8,9 -es tabletje, előbbit itthon is lehet kapni (bár nem igazán ajánlott, főleg ennyiért) utóbbi viszont nálunk nem elérhető (legalábbis hivatalosan).
Azt meg ne felejtsd el, hogy ezek a 90e forint alatti árak mind egy évi sufnigaramciával értendőek, nem 2év Samsung garanciával mint például ami a Extreme Digital -ban is kapható.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bigdady #17467 üzenetére
A GSM boltok olcsó áraitól óva intenélek, mert ezen üzletek külföldről beszerzett, használt készülékeket kínálnak, esetleg tartozékok nélkül, ÁFA nélkül és ezekre a két év Samsung garancia sem vonatkozik, helyette egy év bolti gar van, az meg ki tudja hol szervizeltet, arról nem beszélve ha megszűnik a bolt, amely az ÁFA csalás miatt bármikor bekövetkezhet.
Egyébként 8,9"-os tabletje volt az LG-nek is, de mar nem nagyon kapni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
petipetya
nagyúr
válasz bigdady #13853 üzenetére
Vodafone SmartTab 7: 89.990Ft feltöltőkártyával
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8GB 7: 78.900Ft
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Djkepes
csendes tag
válasz bigdady #13554 üzenetére
Más input hiányában végül vettem egy Concordeot a tanácsodra alapozva, most ittvan a kezembe, eddig elég jó, minőség igényesnek tűnik, rendszer kocog, bár a kijelzőn azért befolyik kb annyi fény mint a ZTE Blademen, de kb egy kategória - csak ez tab nem teló szóval nem sírom el magam.
Illetve mintha a hangerőszabályzó a home és a menü gombok lennének - lol.Méretben meg egy hangyányi választja el az ipad3 méreteitöl, ami elég derék.
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz bigdady #13520 üzenetére
A specifikáció szerint: 3.7V, 3750mAh Li-polymer
A termékleírásban:
"Megnövelt üzemidő
Utazásnál elengedhetetlen a hosszú akkumulátor üzemidő. A kapacitás önmagában nem jelent semmit.A tesztek során bekapcsolt WiFi-vel, állandó filmlejátszásra beállítva az akkumulátor reggel 07.22-től 17.03-ra 24%-ra csökkent. Célunk az volt, hogy olyan akkumulátor kerüljön a készülékbe hogy egy felhasználó a hálózati csatlakozó hiányában legalább 10 órán keresztül tudja használni a ConCorde tab 9.7 IPS-t"És a fórumon az első ilyen jellegű tapasztalat egy felhasználótól, amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bigdady #13077 üzenetére
Ár/értékben a legtöbb embernek az xTAB-100is lehet esélyesebb. Személy szerint én általában a beépített 3G-s verziókat választom, iPad 2-ből is ilyet vásároltam. xTAB-100is-ből jelenleg nincs a piacon ilyen modell, azonban ez nem azt jelenti, hogy nálam nyerőbb volna a ZTE. Sőt, maga a Smart Tab 10 annyira nagyon nem jön be nekem. 100 körül akkor inkább egy Acer Iconia Tab A500, igaz az is csak Wifi only annyiért újonnan.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bigdady #13071 üzenetére
Amire az átlag ember használja, arra viszonylag jó. Tegnap próbáltam volna a NFS Speedet rajta, el is indult, viszont textúra hibás volt. Ezt valószínűleg a Chainfire megoldja majd, viszont ehhez még root is kell.
-
Frederic
tag
válasz bigdady #12948 üzenetére
Szia!
Igen ez is az egyik jelölt. Neked van tapasztalatod ezzel a cuccal?
Ami az én bajom:
Tegra2 proci van egy LG Optimus 2x-em hát az egy hulladék. Illetve úgy tudom a Tegra2 nem igazán birkózik meg az .mkv fájlokkal.
ICS úgy hallottam a frissítés nem lett túl acélos.
Ne egyél mosatlan gyümölcslevet! Főleg ha nem tudsz fára mászni!
-
tvamos
nagyúr
válasz bigdady #12755 üzenetére
Lentebb (neked lehet, hogy fentebb, de mindenkeppen regebben) volt linkelve egy iras. Az alapjan nem nagy szam. Mondjuk az 1GRAM jo! Gondolom a Concorde 9.7 IPS sem lesz sokkal jobb, szerintem arra nem erdemes varni. Akkor inkabb valami Kinabol...
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kelzsoca
félisten
válasz bigdady #12644 üzenetére
A WayteQ oldalán a specifikációknál megtalálod a különbségeket.
Az xTAB-100is gépet a Rockchip készítette, az xTAB-100s gépet pedig a Ramos.
A Rockchip partnere a WayteQ mellett többek között a Cube is, így ők is forgalmazzák (Cube U9GT) néven.
Az xTAB-100is gépben értelemszerűen Rockchip SoC található (CPUockchip RK2918, GPU: GC800) az xTAB-100s-ben pedig Amlogic SoC található. (CPU: AML8726-M, GPU: Mali-400)
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz bigdady #12281 üzenetére
Itt a T-nél kapható eszközök, adják ingyen is, csak vállalj hűséget: link
mod: szolgáltatótól függetlenül mondtam, nyilván mindhárom szolgáltatónál vannak ilyen eszközök, illetve egyéb forgalmazóktól is lehet ilyen eszközöket beszerezni (akár független típust is)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz bigdady #12278 üzenetére
3G tablet helyett, vagyis a csak WiFi-s modell árkülönbségéből érdemes lenne szétnézni a hordozható MiFi eszközök között, jobb választás lehet (igaz drágább is) mint egy usb sticket támogató router.
Én egy Vodafone R201-es (Hauwei R201) eszközt használok ilyen célra, maximum 5 eszközre tudja leosztani a mobilnetet WiFi-n keresztül, és még beépített akkumulátora is van, így áramellátás nélkül akár 3-4 órát is képes működni (pl: jól jöhet utazás alatt)
-
tvamos
nagyúr
válasz bigdady #12278 üzenetére
Az egy teljesen jo megoldas! Nekem is csak igy ment a ZT-180. (TP-Link TL-MR3420) Persze, en nem ertek az Androidhoz, meg a tabletekhez...
Vagy, Androidos teloval meg lehet osztani a netet. (Wifi hot-spot.) Mondjuk azt a ZT-180-nal meg nem probaltam, de a notim tok jol megy igy is.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz bigdady #12198 üzenetére
Nem tudom mi a baj az i-vel...
De ha az nem jatszik, es nem lehet kapni a Toshibat, akkor szerintem tegy hozza egy kicsit, es Galaxy Tab. (Ha megalkuszol a 8.9" verzioval, akkor...)
En is gyujtok meg a GT-mre."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
consono
nagyúr
válasz bigdady #8374 üzenetére
Vajon miért? Bár a munkatársam rendelt a a Pandawillről Ainol Novo 7-et, azt hiszem ez volt az, 35-ből itthon volt , azt hiszem 12 munkanap alatt. Pár percre próbáltam, teljesen korrekt masina.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Luissimo
veterán
válasz bigdady #8374 üzenetére
Hááát, ezt semmiképpen sem ajánlom.
kicsi ROM, Kicsi belső tárhely, 2.1-es droid, nagy böhöm LAN csatlakozó rajta amit semmire sem fogsz használni, rezisztív display, 3G nincs benne, csak külsőleg támogatja ( ha támogatja), stb stb,
elavult , régi, gagyi, semmire nemvaló, főleg a rezisztív kijelzője miatt olyan mint a hátramenés.
Borzasztó, ingyen se akarj ilyet.Mondom ezt én, aki szintén Kínából vette a kütyüjét, 190 dollárért, de azt nem bántam meg.
Egy ilyet, hasonlítsd össze a két kütyü technikai speckóit.Ebben nincs GPS, de nekem nem is kell, hogy legyen benne.
Minden mást tud és azóta teljesen kiváltotta nálam a számítógépet sőt már a laptopot is.Szóval , a kínai kütyükkel nincs gond, de tudnod kell mit akarsz és ne vegyél zsákbamacskát a pénzedért.
Vám van rá, ha nincs szerencséd.
Garancia nincs rá, csak Shenzenben, oda kell visszaküldened, ha beadja a kulcsot.Nézegesd meg ezeket, bár ezekben sincs GPS és a 3g-t is csak külsőként fogadják, de ezek már megérik az árukat:
ainol novo 7 advanced
Az Ainol-ra már van a slatedroidon ICS, egyik haver használja és már feltette rá, aztmondja nagyon jó.a másik a
zenithink- 280 c91[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest