-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Sanzaa #22393 üzenetére
Ezeket az adatokat én is tudom csak sajnos a táblagépen és a dobozán egy szikra adat nincs hogy ez pontosan melyik típus lehet, ezért csak a képek alapján tájékozódom a myaudio oldalán.
Én hivatalosan egy 908A típusút vettem, de a kinézet alapján és a myaudio képei szerint ez egy 916 DCC!
...de már tök mindegy mert ha minden igaz pont most nyírtam ki a kicsikét egy setcpu programmal!
Egy kicsit fentebb húztam a procit,megfagyot,nyomtam egy resetet és azóta teljesen halott! -
Tityahome
aktív tag
Egy másik topicban már feltettem a kérdést de nem kaptam rá választ és elnézést ha ezzel szabályt sértek hogy több helyen is megkérdezem!
Arról lenne szó:
Hogyan lehet azt megállapítani hogy mi a táblagépem pontos típusa?
Azért kérdezem mert vettem anno egy myaudio 908a táblagépet (ami megjegyzem szinte tökéletesen működik) és most hogy nézegettem a myaudio többi táblagépét kinézetre a 916DCC-re hasonlít.
A gép boltból lett vásárolva újonnan! -
Tityahome
aktív tag
Én is vettem a Tescoban egy ilyen myaudio akciós terméket...hiszitek vagy nem (valaki már említette előttem) de tényleg nincs ezzel a masinával semmi komoly probléma. 5 napja nyúzom és eddig annyit vettem észre hogy a wifit hiába állítom folyamatos kapcsolatra mégis lekapcsol alvó módban egy idő után, a másik hogy a GTA 3 kicsit sok neki (de ez lehet az én hibám is
)! Tényleg csontra olyan mint a concorde!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest