- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #15097 üzenetére
Két oka lehet. Lenyúlták a postán, nyilván nem volt tracking. Másik ok, soha nem is adták fel. Van pár kötsög aki azzal gyűjt pénzt, hogy ilyen kis összegű dolgokat árul. Ha a vevő nem kapja meg, ált-ban ennyi pénzért nem fordul ebayhez/paypalhez és az eladónál a zseton. De ha odafordul simán visszakapja a pénzt.
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
"... (Meg szerencse, hogy a ceges gepen ki tudom mar kapcsolni az automatikus frissiteseket.) ..."
Azt pedig nem kellett volna. Ha a rendszergazdád észreveszi - és szerencséd van - akkor csak visszakapcsolja.
Ha én lennék a rendszergazdád, olyan korlátozott jogokat kapnál, hogy még a neved beírásához is engedélyt kelljen kérned :-) -
kofy
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Több androidos kütyüm van, és van amelyiknél főzött ROM-ozok, van amelyiknél nem. A Gadmei-nél egyelőre maradtam a nem optimalizált gyárinál, mivel az első főzött ROM-mal kapcsolatban írták, hogy valakinek a telepítés után pár nappal feltörték a gmail fiókját. Persze lehet véletlen egybeesés, de mégis fura volt olvasni.
Azóta persze jött újabb ROM (gyári is), de egyelőre nincs "kedvem" frissíteni... -
Üdv ismét. Valami nem kerek. Megtaláltam már ezen a vacak tableten a normális Market-et(még mindig nem play), de próbálnék letölteni és állandóan failed. Ha gépen jelentkezek be az accountommal akkor ki is írja, hogy nincs hozzárendelt eszköz. Mi az ami kimaradt, hogy nem ismeri fel? Köszi!
-
tvamos
nagyúr
Gondolom, te az a fajta ember vagy, akit meg nem sz..patott meg a windows frissítés! Mert engem meg mar tobbaszor is. Nem arrol van szo, termeszetesen, hogy este nem indult a doom, vagy t...kom tudja mivel jatszotok most, hanem munkarol, amivel a penzt keresem, etetem a gyereket. Ugyhogy semmi ne frissitgessen nekem. Majd ha raerek, akkor megnezem a frissiteseket, es manualisan felrakom. (Meg szerencse, hogy a ceges gepen ki tudom mar kapcsolni az automatikus frissiteseket.)
Fozott ROM-ok... itt csak en felek attol, hogy a ROM szakacs nem feltetlen jo indulatu? Siman betehet olyan kodreszleteket, amivel siman megtudhatja a legtitkosabb szemelyes adataidat. Es itt nem csak a mail fiokodrol, facebookodrol, msn-edrol van szo, ahol a csajoddal megbeszeled a csajoddal, mi lesz a vacsi, vagy lesz-e pr...cskoles, hanem azamla, meg hitelkartya adatokrol, amivel megvetted azt a par "olcso" android app-ot. -
tjb007
nagyúr
válasz
morpheuss12 #15092 üzenetére
Itt érdeklődj: [link]
-
morpheuss12
tag
Sziasztok.
Huawei S7 slimre lesz főzött ICS? Vagy vannak más jobb optimalizáltabb romok? Mert akkor lehet lecserélem a ConCorde 7015-öt. -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15086 üzenetére
Gondolom, te az a fajta ember vagy, aki a windows frissítéseket is élből kikapcsolja, mer' hogy minek az?!
Néhány nyomós indok:
Akkumulátor idejének jelentős növelése(a gyárban felrakott rom a kínai tábláknál szinte kivétel nélkül optimalizálatlanok, de a márkásaknál is előfordul) az én táblám ics 4.0.3 v1.0-val 5 órát bírt. V2.0-val 9
Új eszközök támogatása(külső 3g modem, stb...)
Rendszer optimalizálatlanságából eredő lassulások, akadások javítása.Egy tábla gyakran nem csak kívánja a frissítéseket, hanem üvölt érte, mert inkább hamarabb dobták piacra, mintsem fejlesszenek rajta még egy picit. És ez a kínai táblákra halmozottan igaz.
Ha esetleg nem jött volna le, gyári romról van szó, gyári frissítésekről!
Az egyedi romok előnyeit fentebb leírták. -
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #15087 üzenetére
Nahh én is utána olvasok már ezeknek a dolgoknak, mert lassan 1 éves lesz a blade és szerintem ideje lecserélni az eredeti romot valami jobbra...
Crytek:
Talán a legjobb hasonlat a Vista és 7-es esete. A kettő majdnem teljesen egyforma, de a 7-es mégis jobban muzsikál, kevesebbet fogyaszt, gyorsabb. A multkor volt egy pár soros eszmefuttatásunk vamzival, hogy hogy smint van a software-firmware az andriodnál. Akkor derült ki számomra is, hogy rosszul gondoltam és az andriodba van beleépítve minden olyan vezérlőprogram, ami a hardverekhez kell. Az meg sose baj, ha gyorsabb lesz a gép, mert jobb a kommunikáció... -
-
Crytek
nagyúr
Nem értelek!
Ha valami nem kivánja meg hogy frissitse az ember akkor mindek tegye?
Ez olyan mint a játékok amihez a sokadik patch kijön valaki felrakja mindet van aki meg az első verziót játsza mert vagy nem találkozik hibával vagy teszem azt ha látja is nem zavarja.
Nomármost egy szinte fasza friss 4.0.4-es ICS-t minek is kéne frissíteni?Valami nyomos érvet írjál legalább amire azt lehet mondani hogy "ez igen ezért valóban érdemes felrakni"!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Adamis #15079 üzenetére
Mire kellene másra?
Alapból azért veszem ha reggel pl felkelek a köcsög gép hangja ne ébreszen fel mindenkit hanem csak belövöm a modemet és a táblagépet netezek pl.
Filmet nézni meg netezni lehet rajta alapból minden buhera nélkül.Több nem kell.Frissiteni meg minek nem értem 4.0.4 van rajta még ha a telomról lenne szó amin ezer éves android van megértem de ICS-t minek akarjátok frissiteni.
De mindenki arra veszi amire akarja és azt csinál vele amit akar.
Nekem netre ,filmre,zenehalgatásra,játékra bőven jó lesz frissitést és buherát nem fog megélni a gép részemről.
Bár hova gondolok ennyire előre megse kapom majd már most elbuktam 53 ezret ezt így elkönyveltem!
-
Adamis
őstag
No, mivel elég sokan rendelnek itt Kínából, és nagy rá az esély, hogy kínai legyen a Recovery, ezért gondoltam, beírom a CWM Recovery angol könyvtárszerkezetét, hátha vamzi kollégán kívül másnak is jó lesz:
(fentről lefelé)
-reboot system now
-apply update from sdcard
-no
-yes
-wipe data/factory reset
-no
-yes
-wipe cache partition
-no
-yes
-install zip from sdcard
-choose zip from sdcard
-apply /sdcard/update.zip
-toggle signature verification
-toggle script asserts
-backup and restore
-backup
-restore
-advanced restore
-mounts and storage
-unmount /cache
-mount /data
-mount /sdcard
-mount /system
-mount /sd-ext
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /sdcard
-format /system
-format /sd-ext
-mount USB storage
-advanced
-reboot
-wipe dalvik cache
-wipe battery stats
-report error
-key test
-show log
-partition sdcard
-fix permissions
-power offRemélem segítettem ezzel egy pár embernek, ha ezzel lenne baja. Ha más a könyvtárszerkezet/parancsfa, akkor azért lehet, mert más a recovery. Tehát nem szabad csak és kizárólag erre hivatkozni. Ésszel...!
kulcsszavak a kereséshez: cwm, recovery, kínai, könyvtárszerkezet, parancsszerkezet
-
hdman
őstag
Én nagyon várom a tesztet mindkettőtöktől!
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi kínai webshopot. Mindenki, aki kiegészítőt szeretne venni a kínai táblájához (pl tok, fólia, stb...) annak merem ajánlani. Jó árban forgalmaznak és úgy van minden, ahogyan az a leírásban van. Vettem tőlük tokot, fóliát a T20-hoz és nagyon jó minőségűek. A lyukak stimmelnek és a méretek is pontosak. A tok pedig egy álom, sokkal rosszabbra, gagyibbra számítottam. A bolt pedig a ChinaEshops
Posta 10-15 nap.
-
S&B
csendes tag
válasz
Dzsano #15054 üzenetére
az a baj hogy itthon sok rájön...áfa, esetleges bolt fenntartása, szervízhálózat, reklám-de ha más nem is akkor a HASZON...szerintem ha valaki nem akar sok tízezret rákölteni..vagy csak szeretne többet kihozni a pénzéből nincs más megoldás...a kockázat benne van...ennyi kell...
amúgy meg nem kell mindenkinek rendelgetnie..a boltoknak is meg kell élni, a "prémium" termékeket is el kell adni..de kinek mi a fontos -
tjb007
nagyúr
válasz
Crytek #15064 üzenetére
1. Beérkezik az országba a küldemény
2. Vámkezelés. A vámos megnézni, hogy mi van ráírva a csomagra, ha elhiszi akkor megy tovább a Magyar Posta Logisztikai Központjába. Ha nem hiszi el akkor kibontja akkor és azt mondja Jé, hát ez egy tablet ami biztosan nem 20 dollárba került. Ekkor bekérik tőled a számlát ami alapján kiszabják a fizetendő összeget.
3. Postás hozzá a csomagot, ha átcsusszant akkor semmit sem kell tenned azon kívül, hogy átveszed, ha nem csusszant át akkor pedig a postásnak kell kifizetned a megállapított összeget.Dióhéjban ennyi.
-
Crytek
nagyúr
Ezt a vámot hogy kell amúgy fizetni? (Soha az életbe nem rendeltem kintről semmit csak ilyen filléres cuccokat)
Már kivan fizetve a pénz (paypalon levonták)! Jön egy külön csek fizessek be ennyit vagy hogy?
Ja meg az mi hogy valamit megfognak a vámon? (Mert páran itt ilyet is irtak) Ilyenkor mi van elkell oda csattogni érte vagy hogy ?Ilyenkor értesítenek vagy mi a menete?
-
válasz
Crytek #15058 üzenetére
Postaköltséget feladója válogatja, pl. Ebay-ről most rendeltem 0.99 usd-ért bluetooth dongle-t, nincs postaköltség, pedig a Föld másik feléről küldik. A vámnál nem mindegy, hogy mi szerepel a dobozon: ha ráírják, hogy computer parts 30 usd, akkor valószínűleg nem fogják felnyitni, mert értékhatár alatt van.
-
vamzi
senior tag
Huh, délután behalt a ph és nem ment el a hszem. Szóval...
Gariztatásnál mellékelned kell minden doksit a csomagban a garanciáról és érdemes beletenni egy levélkét is, amiben leírod, hogy meghibásodott a termék és gariba küldöd. Visszafele pedig majd szépen rávésik a csomagra, hogy garanciáztatásból tart vissza. Nem fognak duplán vámolni és ha elsőnek átcsúszott, akkor most visszamenőleg nem fogják behajtani( főleg mivel lehetetlen lenne jegyezni, hogy huh ez ugyan járt már itt, de még nem vámoltuk...)
(#15054) Dzsano
Kérlek az alábbi kritériumoknak megfelelően mutasd nekem egy itthon beszerezhető gépet:
- 2db Cortex A9@1.0-1.5GHz
- 1GB rom
- 16GB ram
- ips kijelző 1280*800 felbontással
- beépített vibramotor
- ics
- fém hátlap
- 8-10 órás aksi
- 10.1 col
- maximum 80.000ftVárom az ajánlatokat. Annyit segítek, hogy a smartq t20 hozza ezeket a paramétereket és ezt a hsz-t is arról pötyögöm
Annyit hozzátennék még, hogy egy percig sem aggódtam az egészen. Megrendeltem és kész, türelmesen kivártam a 10 napot míg ideért.
-
Chaser
legenda
Ok. Tételezzök fel behal, visszaküldöd. 4.5k kapásból, visszafele megfogják a vámon. Bumm.
Sok garis transformert itt meg bőven kapsz 100k alatt. Láttam már 70-ért is. Dokkal több mint másfél év garral 90-ért. De ki hogy szeretiCrytek: Pk az eladón múlik. Sokan free postával árulnak. Lehet ott van szerződésük a postával, vagy eleve be van építve az árba. Lényeg a lényeg, általában azt külön kiemelik, ha garoztatni kell akkor a pk már a vevőé. És mondom még1x. 45 v 50 eur a vám hatás, de inkább 45. Ha nem fogják meg a cuccot lehet örülni, ha megfogják lehet fizetni. A tab kicsi, ezért csúszhat át könnyebben, kisebb pakkokkal nem annyira foglalkoznak. De szúrópróbaszerűen bármikor belenyúlhatnak. És onnantól kezdve hogy tab van benne nem nagyon fogják elhinni hogy 10k-s cucc, ha az elaó azt is írta rá. Majd ők megállapítják az érétkeét és az alapján vámolnak ha fake összeg volt megadva szállításnál.
-
hdman
őstag
válasz
Chaser #15056 üzenetére
Nemrég irták, hogy kb. 4500 ft a posta ha visszaküldöd, és hogy nem igazán foglalkoznak javitással, hanem ujat küldenek. Ez azért nem olyan vészes...
Egy asus transformer aminek a tesztjét tegnap linkeltek 125k ba kerül, a cube u30gt ugyanazt tudja 53k ért. A különbséből párszor vissza lehet küldeni
Csinálsz egy videót a hibáról, feladod postán, megadod nekik a tracking numbert, és feladnak egy uj gépet.
( én még nem rendeltem kinábol, ezeket itt olvastam )
-
Chaser
legenda
válasz
Crytek #15053 üzenetére
45 euro a vám/áfa mentesség határa. Maybe 50. Nem feltétlen fognak meg mindent, kisebb csomagokkal általában nem törődnek, hangsúly az általában szón. De ha megfogják akkor megvámolják ami még nem is ennyira drága, 4-5% talán, de vám az meg 25% és ha jól rémlik nem csak az áru értéke a vám és áfa alap, hanem a pk is ha volt. + ha kiküldöd gariztatni az is saját zsebből megy és lehet visszafelé már a posta se free ha vételkor az is volt.
szerk: Persze mindez EU-n kívülre igaz.
-
malwy
senior tag
válasz
Crytek #15053 üzenetére
Jajj, oké hogy rendeltek pandawillről és átment vámon, de van rá 1-2 példa amikor megakadt. És pusztán elvi kérdés, hogy garanciáztatásnál mi a helyzet. Vagy mondjuk miért nem úgy küldi a kis kínai, hogy garanciából jön a készülék.
(#15054) Dzsano: Nem tudom milyen idegeskedést vélsz felfedezni. Kb. féláron kapsz erősebb gépet, de a supportot neked vagy a közösségnek kell megoldania. Tehát mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. Pont a belépőszinten érdemes foglalkozni főleg a kínaiakkal. A felső kategória egyértelműen a nyugatiaknak kedvez. A középét pedig embere válogatja.
-
Dzsano
tag
Úgy őszintén: megéri az idegeskedést, a szar gépet, érthetetlen, nem működő szoftvert és a garancia hiányát ezen készülékek Kínából megrendelése?
Mert ennyi idő és energia ráfordítással amit itt látok, szvsz már magyarországon is megvehetnénk egy jó készüléket, vagy uram bocsá ~ importból, európából.
Bár én egy belépő szintű tabot vettem, de egyszerű a képlet: megnézed a teszteket, hozzászólásokat, kialakul az igény, kiválasztod, bemész a boltba és megnézed élőben, megveszed, örül.
-
Crytek
nagyúr
Valaki írta hogy rendelt pl pandawillről és semmit nem kellett fizetni vámon simán átment és ott sem volt plussz költség.
Na ugyanaz a cucc gariztatása miatt miért lenne másképpen?Szerintem ugyanúgy szarnak rá mint amikor hozták befelé!Bár aki esetleg gariztatott már a világ másik végére biztos jobban tudja!
-
Crytek
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15044 üzenetére
Ami most épp nálad van a tabletek legalja. Régebben egy megszokott dolog volt, hogy gyárilag nem a Market kerül rá (ilyen-olyan Google okokból kifolyólag), helyette raktak rá saját kreálmányt ami olyan volt amilyen, aztán később megoldották és sikerül felhegeszteniük rá.
-
Gyerekek. Ezen a WonderMedia WM8650-es csodagépen milyen market van, merthogy nem android az 100%. Valami App Market külön kellett rá regelni is, de ez nem az igazi.
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15041 üzenetére
Ha bejelentkezel pandawillre, akkor a My Account/Account dashboard oldalon ki vannak listázva a vásárlásaid. Ott a status-ba van beírva, hogy hol áll a rendelésed.
Direkt link: http://www.pandawill.com/customer/account/
-
hevizms
addikt
Üdv mindnekinek!
Van egy Teclast a10t tabletem és találtam ezt a cyanomod-ot hozzá:
http://tabletrepublic.com/forum/a10t-firmware-rom/how-install-cwm-5-cyanomod-9-a10t-2026.html
A kérdésem az lenne,hogy ha nem tetszik,vagy valami oknál fogva nem sikerül a telepitése,akkor visszatehető a mostani I.C.S vagy nem.
Most a LiveSuit programmal megy a ROM csere a tableten,de ez a CWM dologgal a tabletről menne ugye?
Gondolom a mostani fájlformátum nem is lenne alkalmas a CWM-hez.
Egyáltalán mi ez a cyanomod?
Érdemes rá váltani?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #15035 üzenetére
Figyeld meg, amilyen az én mákom, jövő hétre lemegy 200ra a dollár én meg 240 fölött vettem....
Elárulok egy titkot....De csak csendbe...offba is teszem a fórumon rábeszélték a pandawillt, hogy minden megrendelés mellé rakjanak egy kijelzővédő fóliát "fájdalomdíjként", én meg már írtam, hogy ha tovább késik adjon hozzá a gyártó egy bőrtokot
Nem tablet, de van ám felbontás...
-
Crytek
nagyúr
Megrendeltem lesz ami lesz alapon 53.000ft-ot vontak le!
Szállításnál a 4,3 dolláros valami singapuri cuccosra vittem.Nem tudom mivel jobb de hátha biztonságosabb.
Már angol ismerőssel fogalmaztatom is meg a cserekérelmet mert tuti nem fog müködni!Azt hol kéne látni a rendelés és pénzlevonás után hogy áll a cucc státusza?
Semmi info nincs az accountomon róla.Szállítás az mennyi idő is lesz?Mikor adják fel?
-
Crytek
nagyúr
Címet hogy kell megadni pandawillen?
Sreet Adress az egyértelmű. City az a város gondolom a statehez ilyenkor kell valamit írni?
Zip code az pedig akkor a városom irányítószáma? -
DJGABI
addikt
A How It's Made mai adásában: így készül az 55 dolláros Boxchip A13-as tablet: [link]
-
Crytek
nagyúr
Az én idegeim emiatt ne menjenek tönkre.Türelmes ember vagyok majd csak egyszer nálunk is lesz ilyen áron ilyen tudású táblagép.
Szép jó olcsó de túl nagy a rizikófaktor és csak 1 év gari.Akik onnan rendelték meg azoknak sok sikert.Túl sok pénzt buktam már amihez képest ez az 52k nem lenne sok de mégiscsak újabb kudarc így kihagyom.
-
malwy
senior tag
Egyébként ha küldik vissza garanciában a terméket:
A: már egyszer fizettél vámot. Valahogy igazolnod kell tehát?
B: egyszer már átcsúszott az ellenőrzésen. Gariból jön a tablet, viszont ez alkalommal megfogják, tehát akkor most milyen árat/számlát adsz meg vámhoz? Pl: el telt már X hónap. -
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch #15022 üzenetére
hát Magyarországon értelmes tabot találni nehéz, szörnyű a választék..amit én rendeltem azért itthon elkérnek 45-50ezret(de mire?) amit te nézhettél az ilyen max 50dolláros csoda lehetett
vagy annyi se
ez amit én rendeltem..ennek az egyetlen gyenge pontja a kijelzője..ugyan ez komolyabb kijelzővel az aurora2..az pár dollárral többért van..de ilyen alapon a határ a csillagos ég..az elf2 kijelzőjének csak a betekintési szög a hátránya..érintésre jól reagál
én igazából csak annyit tennék hozzá hogy ha veszel egy márkásabb tabot..abba is hasonló cuccok vannak..sőt jobbat mondok: kínában készül. Sőt még arra is van esély hogy egy üzemben ezekkel..lásd BMW..a kínai BMW gyár egyben BMW klónokat is gyárt..ilyen ez a világ.
Egyedül amitől tartani kell az a garancia, de én jelenleg úgy vagyok vele hogy ennél több pénzt is basztam már el látszólag értelmetlenebb dolgokraez a kép meg azt gondolom mindet elmond az elf2 legnagyobb erényéről:
http://androidinabox.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/antutu-15001.png -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15018 üzenetére
Amennyiben jól csomagolsz és belefér az 1KG határba, úgy 4500Ft és 1 hét a posta(kb 4000Ft-ig le lehet szorítani, ha nem fontos az 1 hetes postázás) Ha túl léped az 1 KG-t akkor plusz egy ezres. Azért lássuk be nem olyan hú de drága a postaköltség. Plusz a feladási ár 15x-ig biztosítva van a termék, amibe szintén belefér a tábla ára.
-
Tegnap volt a kezemben egy 7"-os 25eFt-os tablet 2.2-es froyo-val rezisztív kijelzővel... hát huh még a hideg is kirázott tőle olyan szar. Szeretnék venni egy 10"-os tablet-et(bár lehet, hogy csak 1 hétig érdekelne utána polcon lenne[ettől félek is]), de ami jó és nem szaggatós az iszonyat drága. Max 40eFt-ot adnék egy tablet-ért de az ne szaggasson nekem. Olyat meg hát valljuk be nemigen fogok találni. Ja meg GG-s legyen, úgy meg mission impossible.
-
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch #15017 üzenetére
olcsók ,de én nem ilyet rendeltem..olvasgattam róla, és nem volt rossz vélemény..nyilván ne várjuk azt, hogy ennyiért majd pl samsung minőség is jár, nekem személy szerint elég ha a hardver erős..ez meg erős, nem is kicsit, meg ahogy láttam át is van gondolva...az hogy ropog a ház, lógnak a gombok az engem nem zavar...
(2éve használok huawei u8120at, ismertebb nevén vodafone 845öt...2év alatt, mivel olcsó nem kíméltem..esett vízbe, betonra, homokba, sárba..rendszeresen vágtam a szoba egyik végéből a másikba idegességből..ütöttem vertem...2évig volt a proci felhúzva..össze vissza főzve...cserébe a mai napig bírja
, a kijelzője erősebb nyomásra elszíneződik...néha..meg recseg ropog lóg..made in china..)ja és nálam jobban kevesen utálják a kínai termékeket..de bevállalom ennyiért.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Pantok #15011 üzenetére
Archos 101 G9 (nem IPS, Wi-FI only) ~ 90e forint
Acer Iconia Tab A200 (nem IPS, 8GB, Wi-Fi only) ~ 95e forint
Acer Iconia Tab A500 (nem IPS, 16GB, Wi-Fi only) ~ 100e forint
Apple iPad 2 (16GB, Wi-Fi only) ~ 120e forint
Samsung Galaxy Tab 2 (P5110) (nem IPS, 16GB, Wi-Fi only) ~ 120e forint
ASUS Eee Pad Transformer Pad TF300T (Tegra 3, 32GB, Wi-Fi only) ~ 130e forint(#15013) Crytek
"Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal"
A postás hagy egy értesítőt a postaládában arról, hogy csomagod amit ekkor és ekkor (nyitvatartási időben) vehetsz át a megjelölt postahivatalban.
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
Crytek
nagyúr
U30GT-re mennyi garancia van mert nem látom?
Eldöntöttem megrendelem egyszer élünk max bebukom azt annyi!
A pénzt mikor vonják le ahogy leadtam a rendelést?Abban az esetben ha nem vagyunk itthon akkor mi lesz a csomaggal (soha nem volt még ilyan így nemtudom)
-
S&B
csendes tag
most rendeltem aliexpressrről az Eternal team-től egy tabletet...Ainol Novo7 Elf II.
Aki nem hallott volna róla, Cortex A9 dual core proci(1,5GHz), 1giga ram, mali-400 stb, stb. Antutu Benchmark-on 7666pontot ért el, ezzel ver elég sok tabletet-telefont...
124dollár a 8gigás változat,+akcióban UPS futárszolgálat 7dollárért szállítja 1-5munkanapon belül. Valami olyan is van hogy ingyen vissza is viszik ha rossz a termék..persze ebben nem vagyok biztos, reméljük nem is lesz rá szükség...
szóval így került eddig az egész 29ezerbe, ami..hát..nem sok..
most várom hogy az eladó megkapja az igazolást a pénzről és feladja a csomagot. Valahol írta egy srác hogy ő is így rendelt innen egy aurórát..neki péntek este igazoltak vissza, szombaton már kölnben volt a csomag..szerdára meg vámolva megkapta..remélem nekem is hasonlóan történik minden, és nem lesz semmi gond. -
Pantok
aktív tag
Üdv, mi lenne a legolcsóbb, 9.7/10.1-es, IPS paneles, nem kínai-vagy kínai eredetű gép a piacon?
Csak android játszik sajnos, így az ipad bármelyik verziója esett.
Esetleg mi lenne a gép ugyanazokkal a feltételekkel csak TN panellal? (Gyanítom sok IPSes nincs)Köszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
Crytek #15009 üzenetére
Komolyan nem tudod, hogy mi az a NAV és VPOP
A NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) a VPOP (Vám -és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága) és az APEH (Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal) összevonásából jött létre."Azt szarok a garira elszarodik akkor viszem magyar szervizbe"
Ahonnan el fognak hajtani (vagy ha olyan az a szerviz akkor át is vernek jól) mert nem fognak tudni mit kezdeni vele.
A Kínába való postázás valóban nem olcsó de nem is horror, többek is túl vannak már ilyenen, ha visszakeresel akkor megtalálod ezeket a hozzászólásokat. -
Crytek
nagyúr
" VPOP-pal és NAV(?)-val." Ha tudnám mik ezek akkor biztos de fogalmam sincs.
Bár lehet berendelem.Azt szarok a garira elszarodik akkor viszem magyar szervizbe ha nagyon drágán csinálnák meg csak akkor küldöm majd vissza de gondolom a kifelé postázás is egy vagyon lenne.
Bár ezekben a hosszú utakban sosem biztam mindenért inkább én magam szeretek elmenni ,mert kitudja szállítás során nem-e Ace Venturásan dobálják azt mire ideér már be sem kapcsol.
De legrosszab esetben bukok 53ezret a tőzsdén 5 éves spórolásom veszett oda ez már csak morzsa lenne. -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15007 üzenetére
Az előző hozzászólásomból kiindulva ki is számolhatod, hogy ha itthon hivatalosan bárki is forgalmazni szeretné, akkor a kinti árcédulát kapásból be is szorozhatod 2-vel és annyiért majd meg is veheted itthon. Annyiért meg biztosan nem akarod majd megvenni. És ez még nem jelenti azt hogy hazai supportot is tesznek mögé.
Ha ennyiért akarsz ilyen tudású táblát venni akkor kénytelen leszel oroszrulettet játszani a VPOP-pal és NAV(?)-val.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sefter #15004 üzenetére
Akkor még várok vele mert ez akár sikertermék is lehet tudása és "olcsósága" alapján simán.
Azonnal venném ha magyaroknál lenne ennyi.Egyedül a kinti garancia ami eltántorit a vásárlástól.Bár lekopogom eddig soha az életben semmi hardwerem nem romlott el hogy gariztatni kellett volna ,de amilyen szerencsétlen vagyok ezzel tuti baj lenne.
Bár mondjuk azért kiváncsi vagyok hogy a tényleges előállítási költsége mennyi ennek a Cube-nek mert ha a minimális angoltudásom nem csalt és jól értettem egy bemutatón a csaj valami 18x-190 dollárt mondott ott annyiért lehetett megvenni.
Az pedig egy ilyen kütyüért kb mint egy gomboc fagyi. -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15002 üzenetére
Attól függ, hogy lát-e fantáziát az adott cég benne vagy sem. Nyilván nem érdemes drágább kínait forgalmazni itthon, mert ami tisztán kerül 70.000Ft-ba, arra még vám és áfa rájön, plusz még kitudja milyen egyéb költségek, amivel az olcsó 70K-s tábla nyereség nélkül már közelít vagy át is lépi a 100K-t. Erre még tenni nyereséget is, már brutális ára lenne a kínainak. És ha egymás mellé teszel egy nagy nevű multi termékét, illetve egy noname kínait, de ugyan olyan vassal és árcédulával, akkor nyilván a márkásabbat fogod venni. Plusz szupportot vállalni egy noname kínai mögé nem kevés pénz lenne. Szóval egyszerűen nem éri meg a drágább szegmensből árulni itthon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #14990 üzenetére
Ha el akarod bukni azt a 2450 dollárt akkor csak nyugodtan
Az AliExpress -en amúgy sem ajánlott vásárolni, főleg nem egy olyantól akinek 1 darab értékelése sincs még.
Múltkor volt egy okos ember a Vaterán aki ugyanezt eljátszotta, elkezdte beszedni a pénzt aztán közben rájött, hogy hülyeséget csinált és elkezdte visszautalni a mindenkinek a pénzét.(#14999) tvamos
Azért nem egészen úgy működik, hogy megrendelik az Alin oszt' amikor beérkezik az országba a közmunka program keretében rányomják nekik a ConCorde feliratot
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #14997 üzenetére
A Samsung teljesen logikusan, es ertheto modon a tab 2 -t akarja eladni, nem pedig ingyen adni egy frissitest a regi keszulekeire, amivel meg mindig egy nagyo utos gepuk lehetne a tab plus tulajoknak. (Sot, az eredeti tab / p1000 tulajoknak is egy teljesen felvallalhato keszuleke lehetne.)
Persze a kinai gagyi gyartok sem hiszem, hogy fognak A5-ot adni, a mar mar ma is elavult hardware-u cuccaikra. -
Crytek
nagyúr
Az mitől függ egyébként hogy egy adott tabletet behoznak-e az országba és itthon is forgalmazzák?
Cube U30GT miatt kérdem! Mekkora király lenne ha itthon is kapható lenne majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest