Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Teclast a10t tabletem van.
Nemrég egy újabb verziószámú I.C.S 4.0.3 került a netre.
Feltelepitettem,de a Play áruházat hiába telepitem fel nem rak ikont sehova.
Se a főképernyőre se az alkalmazásokhoz a menüben.
Viszont tutira feltelepül a rendszerbe,mert amikor újratelepitem,mindig úgy kérdez rá hogy felülirom a régit?
Amikor feltelepitem és rányomok az inditásra,akkor működik frankón,de ha kilépek belőle,utána már nem tudom használni,mert ugyebár nincs ikon sehol.
Tipp erre a problémára?
ui:minden más telepités frankón csinál ikont -
Quaresma
aktív tag
Mennyit költenél rá?
Ps: brunorbert
-
Zirowe
nagyúr
válasz tjb007 #14689 üzenetére
És szerinted melyik éri meg jobban?
Maradjak az icoonál, vagy megéri a kb +10$ bármelyik is a kettő közül?
Illetve azonos ár mellett, szerinted melyik a jobb a kettő közül?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Quaresma
aktív tag
-
mipityu
tag
27.-én rendeltem meg a Tinydeal-nél a W17 Pro-t és ma csont nélkül kijött a vámról. Valószínűleg hétfőn kézhez kapom. Ez ha a kifizetés napjától nézem - ami vasárnap volt - 15 nap, azaz 11 munkanap. Nem rossz.
14692 Shoo: merre laksz? Ha pesti vagy tudok adni egy gagyi, de szerintem használható kapacitív ceruzát. Természetesen grátisz. Ha vidéken, akkor próbáld megvenni ezt. Nekem bevált. El nem küldöm, mert többe kerülne a posta, mintha megrendeled az e-bay-en. Ha e-bay-en veszed, figyelj rá, hogy ezt a fajtát vedd, ez használható.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
Shoo
senior tag
válasz Dzsano #14690 üzenetére
Majd érdekelne, hogy milyen módszerrel csinálsz háttérképet. Ez enyém ma közepes használat mellett 10 órát bírt Épp most adta meg magát.
Jahh és nem tudom neked mennyire fontos, de asszem volt 1-2 ember akit érdekelt, hogy mely tabletek képesek rejtett hálózathoz csatlakozni. Ez TUD
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Jano_023
őstag
A 7" táblagépek közül melyik számít most jó vételnek?
Ezek milyenek?
Wayteq? Vodafone smart tab ?
Mi jöhet még szóba? Melyik miért jó ? (Olyan 45Kig bezárólag)
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Dzsano
tag
Megvettem a Concorde 7015-öst és egy neoprén tokot. Eddig minden OK , persze szokni kell.
Most konvertálom 1000L a könyváramat a Calibre-val(el?)Wifi működik, ICS fenn, háttérképeket kell még készítemen, mert a kedvenc csajomban csak a fél feje lett meg.
Majd írok. Szerintem ennyit (32.900 Ft) simán megér.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
Shoo
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Jónak tűnik ez az icoo d50, de picivel többért van 1gb ram, vagy dual core tablet.
Ezek vajon mennyire gagyik?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sanzaa
senior tag
Megjött ebayről a tabletemhez rendelt mini hdmi-hdmi kábel. Kb 25 cm :-) Szerintem nem ér el az ágyig:-) Viszont még nem tudtam kipróbálni :-(
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Shoo
senior tag
válasz anonym1s #14678 üzenetére
Én nagynak találom a 7-es gépeket akármilyen zsebben hordásra, de biztos van aki ott hordja. Egyiket se ismerem csak a Ramos-t már többször ajánlották a fórumon.
(#14679) vamzi : Szerencsére folyamatos a húzás. Ahogy a kezem húzom, úgy húzza a lapot is. Akkor lehet veszek egy drágábbat... Milyen árban keressek?
-
tjb007
nagyúr
válasz Sanzaa #14663 üzenetére
Igaz, hogy olyan szinten nem lehet buzerálni mint az Androidot de ez körülbelül a tabletet vásárló emberek 15-20 százalékánál fontos, a maradékot nem érdekli sem a root/Jailbreak, sem a ROM csere stb., szimplán csak out of the box használni szeretnék.
Ikoncsere, widget, (erőforrás zabáló) live wallpaper iOS -en is megoldható.
Akinek hiányzik a Flash annak ott a Puffin, igaz ez sem ad 100% -os támogatást, amúgy lassan búcsút lehet inteni a Flash -nek Androidon is mivel az ICS volt az utolsó olyan Android verzió ami megkapta a támogatást, Jelly Bean -re már egyáltalán nem lesz (max. home made tákolt verziók).
Az ötödik mondatod ugyanúgy igaz lehet az Androidos eszközökre is.
Hiába nem beszélünk róla soha de a nagy többségnél a warez is szempont ami miatt inkább az Android mellett teszi le a voksát. Százszor könnyebb a legújabb csili-vili játékot, a legújabb navigációs programot felvarázsolni egy Androidos eszközre mint arra amin iOS fut. Xbox360 -ból is ezért fogy több nálunk mint a PlayStation 3 -ból.A tudatos vásárló eldönti, hogy mire szeretnél használni, hogy mi a fontosabb számára, ha van rá lehetősége ki is próbálja és ez alapján dönt. A maradék meg megnéz róla pár képet vagy videót, megveszi, nem tetszik neki és utána telesír mindenhol mindent azzal, hogy ez mekkora egy használhatatlan sz@r.
Lényeg, hogy valamelyik kezedet mindenképp le kell harapnod, el kell döntened, hogy mi a fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Ugyan működik majd vele, de csak akkor vedd meg, ha van fölös néccáz' forintod. Teljesen erősen kell majd nyomni, hogy érzékelje, mivel ez a legalja cerka <1$.
Továbbá a concorde érzékelője sem hiszem, hogy olyan túl részletes lenne. De ezt könnyen letesztelheted. Menj be a menübe és próbálj meg olyan lassan lapozni, amennyire csak tudsz. Amennyiben ezt a lassú mozdulatot folyamatos átúszással nyugtázza a gép, úgy van értelme stylust venned. De ha szakaszokban követi a képernyő az ujjad, akkor a cerka csak böködésre lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
-
Shoo
senior tag
Ez jó lenne a Concorde tab 7015-höz is ugye?
-
maiden8
csendes tag
válasz pinnacle #14666 üzenetére
Azért nem kell mindent elhinni amit a felhasználók írnak panaszkodás tekintetében
Nagyon jókat lehet polemizálni, hogy hány másodpercig tölti be egy-egy gép azt az adott oldalt.
20 mp, 15 vagy 18?ConCorde tab 97IPS vs. WayteQ xtab-100is böngészés:
Ha gyári csomagolásból, gyári állapotában kiveszünk egy-egy ilyen tabot és ugyanazon hálózatról böngészni szeretnénk, akkor a wayteq gyorsabban tölti be mondjuk az index oldalát.
Majd ha jól megnézzük akkor kiderül, hogy a wayteq úgy van beállítva, hogy azokon az oldalakon ahol van mobil nézet azt tölti be elsődlegesen.
Így érthető a gyorsasága.
Ámde ha valóban a "full" nézetet töltetjük be mindkét tabbal akkor sutty már nincs is gyorsaság, sőt ekkor már a concorde tabja a gyorsabb.
Azt sem árt szem elött tartani, hogy a 100is az b/g wifis a 97IPS pedig b/g/nEgyébként meg senkinek nem kell elhinni semmit.
A legbiztosabb ha olyan boltot keresel ahol erről magad is meggyőződhetsz személyesen és te magad próbálod ki és nézed meg a kedvenc oldalaidnál![ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
válasz Quaresma #14669 üzenetére
Elnézést, hogy én is beleszólok.
Tény, hogy az összes Apple termék nagyon jó és megbízható, de azt se felejtsük el, hogy csak pár kombinációs hardverre vannak megírva a szoftverek és épp ez a lényege. Egy normál asztali gépre nem is lehet feltenni osx-et, ha valamelyik alkatrész nem kompatibilis vele. Egy win-t meg bármelyik mac-re fel lehet rakni. Jó a cucc és baromi drága. Főleg úgy, hogy ha extrább dolgokat meg akarsz vele csinálni akkor plusz kiegészítő kell pl. az ipadhez.
Kár ezen vitatkozni tovább, aki Apple fan az úgy se fogja bevallani a hibáit, hátrányait, vagy éppen nincs is azokra szüksége, ezáltal nem tudja be hibának. Megtehettem volna, hogy ipad-et veszek, de nem akarok még 10ezreket költeni az egyéb kiegészítőkre és gondolkodni, hogy vajon egy másik géppel kommunikálni fog-e, ha nem akkor, hogy oldom meg. Tapasztalati példa, hogy haverom vett egy Iphone 4S-t és volt egy fájl, ami kellett volna nekem, de gép nem volt közelben és mondta, hogy meg se próbáljuk átküldeni a Zte Blade-re, mert nem fog kommunikálni, mert csak 'prémium termékekkel kommunikál'(valami hasonlót írt, nem pont ezt) DE azt is meg kell jegyeznem, hogy pár héttel ezelőtt bevallotta, hogy, ha tehetné venne egy Galaxy SIII-at is.
-
Mittu88
senior tag
válasz Quaresma #14669 üzenetére
Igazad van, a jelenlegi rendszerek között az egyik leggördülékenyebb. De nem olyan nehéz úgy elérni, hogy gyakorlatilag zárt a rendszer. Egy szaros pendrive rákötéséhez már drága átalakítók kellenek. Előny is, meg hátrány is, hogy csak 1 csatlakozó van rajta (ja meg a 3,5-es jack).
Amúgy ár/érték arányban már alul marad a hasonló hardverű droidos gépekkel szemben (persze mint írtad, szubjektív vélemény).
Nekem valamiért az esik még nagyon szarul, hogy a barátnőm eddig kb 20-25ezer Ft-ot költött app-okra meg filmekre, zenékre. Ez valószínűleg kiküszöbölhető lett volna a jailbreakkel, de ahhoz nem értek (ő meg nem hajlandó bevállalni, pedig az egyik haverom megcsinálta volna, ő nagy apple fan).
Annyit még azért hozzáfűznék, hogy Ő nagyon szereti az iOS-t és neki tökéletes választás, csak hát mások az igények. Nekem nem az kéne, de sokaknak az a megfelelőbb -
Quaresma
aktív tag
válasz Mittu88 #14665 üzenetére
Azért az.hogy te kifogtál egy esetleg hibás darabot a millióbol az egy dolog. Többéve használok iPhone készüléket és már a 3Gis JBzve volt. Gyakorlatilag atombiztos volt. Az androidos topikokat olvasva pedig szinte nincs is olyan ahol ne rendszeres fagyásokról legyen szó. Én úgy gondolom.hogy lehet szidni az Apple gépeket.de elég nehéz nem elismerni .hogy az egyik legbiztosabb és gördülékenyebb rendszer lenne az övék.
Mostvásároltam egy VodafoneSmart Tab-t android 3.2-vel és nagyon tetszik ez rendszer is,de számomra nem kérdés,hogy melyik a jobb. Ha most tehetném tuti iPad lenne a smarttab helyett De ez is, akárcsak a te véleményed szubjektiv. Egy adroidguru nyilván tudna olyat mutatni ezzel a géppel is ,akárcsak már az ICS rendszer is,hogy leesne az álam, de a nyers rendszerben az ios a nyerő nálamPs: brunorbert
-
Shoo
senior tag
válasz anonym1s #14667 üzenetére
Elég a 7"-os gép is? Mert az első kettő az 7-es a 3. 10,1-es.
Egyébként én jelenleg túl elfoglalt vagyok az U30GT-vel, mert olyat szeretnék és úgy érzem kell a 10,1-es kijelző arra amire akarom használni, de épp tegnap vettem egy 7-es gépet és egész jól el vagyok vele Mindegyik jó gépnek számít, talán a Ramos-t fogják többen ajánlani.Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
En is tabla vasarlason torom a fejem. Foleg internet es egyszeru jatekok, neha filmnezes a felhasznalas. Fobb szempontjaim: 2 magos, 1gb ram, 16gb tarhely, magyar nyelv elony de nem feltetel.
Ezek alapjan kineztem nehany gepet, erdekelne a hozza ertok velemenye hogy melyik a jobb es miert.elso: Ainol NOVO 7 ELF 2
masodik: Ramos W17 Pro
harmadik: Cube U30GTOlvastam nehany helyen hogy a cube nagyon jo, viszont majdnem ketszer annyiba kerul mint a masik ketto, es gyanitom hogy annyival nem jobb, ezert inkab az elso ketto erdekelne jobban.
Velemenyek, tapasztalatok ezekrol?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
A tableteken lassabb a böngészés, mint mondjuk a mobiltelefonon? Nekem pont a böngészés lenne fontos. A ConCorde Tab 9.7 IPS-nél panaszkodtak a lassúságra, a WayteQ xTAB-100is-en milyen?
-
Mittu88
senior tag
válasz Quaresma #14658 üzenetére
én se akarok nagyon belemenni, ezért csak nagy vonalakban írom le a véleményem az apple operációs rendszeréről. Barátnőmnek ipad2-je van, az teljesen természetes, hogy nála lefagy! és újraindul néha a tablet, mert egy windowst 3 perc alatt megakaszt, akármilyen gép van alatta /Hozzá kell tennem, hogy nem tudom hogy csinálja, de program tesztelőként jó pénzeket kereshetne./ Az viszont, hogy nálam is 1-2x lefagyott ez a hülyebiztos operációs rendszer, az valahogy kiverte a biztosítékot. Ráadásul semmi extrát nem csináltam, a tablet nincs jailbreakelve sem, teljesen gyári. És nem a processzor hibázott, mert nem olyan volt a hibajelenség. Egyikre például emlékszem, talán az az újságos szoftver fagyott le (bocs, nem tudom a nevét), de olyan szépen, hogy aznap többször már el sem indult (a többi program ment).
A lényeg, hogy nincs tökéletes operációs rendszer, de akkor ne úgy hirdessék, meg ne mondogassátok már, hogy nem fagy le, nem akad bázé. Örüljetek, hogy nem tapasztaltátok, egy-két elvetemültebb apple fan mehetne utána pszichológushoz -
spiritex
veterán
Ez azért van, mert nem egy Kezdőképernyőd van, és a kiválsztott képet ki akarja teríteni az összes kezdőképernyőre. Ha 3 van, akkor annyira, ha több, akkor meg annyira. Tehát annyi xx 480 (vagy 800) pixeles képet kell letöltened, vagy csinálnod házilag Photoshop-ban, ahány kezdőképernyőd van. Vagy másik Launcher kell, amiben be lehet állítani, hogy ha lapozol a kezdőképernyők között, akkor ne csúsztassa a háttérképet, hanem legyen mindegyiken ugyanaz. De vannak olyan Launcher-ek is, ahol nem is csak vízszintesen lapozni, hanem függőlegesen is.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Sanzaa
senior tag
Korlátoltabb biz'a.
Kezdésnek ott vannak a launcherek. Én annó elég sűrűn cserélgettem a launchereket és a parancsikonokat a Defymen. A widgetek szintén szeretem. Az élő háttérkép is klassz dolog.
Aztán ott van a micro SD használat , az USB-s eszközök használata különösebb drága kiegészítő és mókolás nélkül. (Persze ez készülékfüggő)
És a már említett flash. Na meg különböző méretű és felszereltségű készülékek közül választhatunk. Qwerty billentyűzetes, 2,4-13"-os telefonok és tabletek.
Elflamelgetünk a dögmelegben:-)[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Shoo
senior tag
válasz spiritex #14659 üzenetére
Majdnem teljesen. 800x480-as képeket töltöttem le, azt gondoltam az aljából levág majd egy keveset. De nem így van. Megjelenik egy rácsszerkezet a fektetett képpel és 3 darab állóképpel és úgy vágja ki a teljes képet. Majd még próbálkozom valamivel.
Nincs valami jó képernyőképkészítő?
-
tvamos
nagyúr
válasz Dexter-2000 #14647 üzenetére
Szerintem sok mulik a felhasznalason. Az iOS-on nem tudsz sokat varialni, es nincs flash gyarilag. Az Android meg egy nagy katyvasz, van minden, amit el tudsz kepzelni, viszont egyutt kell elni a kisebb nagyobb akadasokkal.
Szerintem ird ossze, mit akarsz rajta csinalni, es utana tedd fol a kerdest. Persze, ez egy Android forum, sokan utaljak az i-t, meg amit kepvisel, szoval... tedd fel a kerdest az iPad topicban is!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vamzi
senior tag
-
Quaresma
aktív tag
válasz Mittu88 #14648 üzenetére
A korlátolt kérdés szerintem annyit takar, hogy van akinek kifejezetten jó, hogy nem tud belenyúlni a rendszerbe, mert nem érdekli ezáltal gördülékeny és tökéletes rendszert kap. Aki pedig szeretne turkálni , babrálni annak ott a Jailbreak. Véleményem szerint az iOS rendszer ebből a szempontból megfoghatatlan Ha veszel egy terméket, ott nincs fagyás ,akadozás ,stb..de nem a flame elindítása a célom, egyszerűen csak úgy vélem a te kijelentésedben volt egyedül korlátoltság
-
-
Jano_023
őstag
válasz z0d1AK #14652 üzenetére
Érdekes, hogy a 10" verzióban 3620 mAh aksi van a 7" meg 3420 mAh
A 10" nem lesz kicsit az kevés?!Aki már rendelkezik tablettel átlagosan mekkora aksit pakolnak alá és mennyi ideig gyűrhetők ezekkel az aksikkal ?
Persze tudom, hogy ez skomindentől függ. Csak érdekel, hogy átlagosn mondjuk egy jobb fajta 10" és 7" tabnak mennyit kellene produkálnia.Aliexpressen láttam Z C91 Upgradelt 10" tabletet 7000 mAh, az létezik ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Jano_023 #14651 üzenetére
Amit eddig tudni róla.
Kicsit erős volna tippelgetni, hogy volna-e itthon, mikor és mennyiért, hiszen még hivatalos Acer sajtóközlemény sem volt hozzá, csak megjelent hirtelen a Computexen.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Jano_023
őstag
Ez az Acer A110 tablet egészen jól néz ki. Tudtok róla valamit ? Lesz kapható itthon ?
-
Mittu88
senior tag
válasz Dexter-2000 #14647 üzenetére
kb. vallási kérdés, android vs. iOS. Én tuti az androidost választanám, szerintem az iOS egy korlátolt szar
-
Dexter-2000
őstag
-
Shoo
senior tag
válasz Lakaska #14645 üzenetére
Hmhm...Gondolom az a baj, hogy feldugod és nem tudsz rá semmit se másolni mert nem látja a gép....
Ha így van akkor: Miután feldugod a gépet a tablet jobb alsó sarkában...az óra mellett megjelenik egy android és egy usb ikon. Erre kell rákattintani és feljön egy menü. Az "usb eszköz csatlakoztatva" menüpontra kell 'tappintani' (vigyázzatok levédetem ) és megjelenik egy ablak. Itt van egy gomb amire az van írva, hogy usb-tár bekapcsolása. Rányomsz és már látja is a gép. Lecsatlakozásnál érdemes megcsinálni újra.
Egyébként usb-n töltődik a gép!
-
Lakaska
csendes tag
Hosszas gondolkodás után, megfogadtam a józan tanácsokat és vettem egy ConCorde 7015-öst.
Két kérdésem lenne:
Mit lehet tenni, ha a számítógépem nem ismeri fel a tabletet?
Milyen kemény tokot és védőfóliát ajánlotok ehhez a tablethez?
Lakaska
-
spiritex
veterán
Még az tűnt fel, hogy megjelent 1 olyan gyári applikáció a gépen, ami nem volt fent, amikor megvettem és először bekapcsoltam a gépet. Azok a szájbarágós Help üzenetek sem jelentek meg akkor, mint tegnap a Factroy reset után, hogy "ez itt fent az App drawer", "Innen kell kihúzni app-okat", stb...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
z0d1AK
nagyúr
Olyan jól elforogtok ezen az 500 mA-es USB hülyeségen. Nézzetek rá a Galaxy Tab, iPad vagy Transformer töltőjére.
A szabvány 500 mA az az, amit egy PC alaplapja letud adni. Illetve már ott is vannak olyan alaplapok, amelyek tudnak többet is, direkt azért, hogy tölteni lehessen velük a telefont.
Magán az USB-n gond nélkül átfut a 2A.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
vamzi
senior tag
válasz spiritex #14641 üzenetére
utóbbi a valószínűbb. Volt fent valami inkompatibilis app.
(#14633) malwy
én azt hittem, hogy olyan olvasólámpád van, ami fent figyel a falon. Amit betettél szerintem használhatatlan vacak lehet nyilván hideg fénnyel, hogy jó nagy ereje legyen. A fejlámpák is rendre hideg fényűek, ami miatt csillogni fog a papír. A falra tegyél fel egy lámpát, amibe teszel egy gyenge ledes meleg izzót, aminek enyhén sárgába nyúló a fénye és azzal majd lehet olvasnibár ez már sokad rendű off
-
spiritex
veterán
Nnna, csak jelenteni szeretném, hátha másnak is hasznos, hogy egy Factory reset megoldotta a dolgot! Már nem fagy le a tablet az Angry Birds Space-től!!! Nem tudom, hogy azért-e, mert ezzel törlődött valami a rendszerből, amit valaki belepiszkált mielőtt megvettem a boltban (mert nyitva volt a doboz, a forgalmazó beletett egy kis információs papírt), vagy azért, mert még nincs telepakolva app-okkal.. Ha erre tudja valaki a választ, hogy mi a valószínűbb, kérem ne kíméljen! Köszi!
-
Somacsek
csendes tag
válasz ynot2day #14635 üzenetére
Win 7 64 bit fut nálam. Biztosan ott az a driver, nekem sem találta meg elsőre, de újra neki álltam és sikerült. Betűről betűre követtem a leírást, úgy nem volt hiba. Szerintem próbáld meg feltolni, mennie kell!
Nem tudom mikor kapcsol le a wifi, de mióta lekapcsoltatom sleepbe, van, hogy nem csatlakozik utána vissza. Wifi ki-bekapcs kell neki. -
tvamos
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #14607 üzenetére
Sokan mondjak, hogy draga, szerintem popec kis dual core gep, Texas perocival, meg egy franko display-el. Itt voltak belinkelve videok is rola... (esetleg nezz at a 6200 topicjaba is.)
Gadmei 3D tablet:
Ujabb tapasztalat ma, hogy USB-re kotve nem jelzi, hogy tolti az aksit, de azerr csorog bele a Coulomb![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
ynot2day
csendes tag
válasz Somacsek #14603 üzenetére
Kosz a reakciot. Igen, az ide-oda nyomogatas nekem is nehezen ment, de vegul csak sikerult es ott is volt a driver nelkuli hw elem a windows eszkozkezeloben a felnyitott hasu android szimbolum pedig a tablet kepernyojen.
Viszont amikor megadtam a driver frissitonek a pov honlaprol letoltott usb driver mappa eleresi utjat, akkor csak annyit mondott, nem talalt megfelelo drivert. Az ini fajt persze ottt volt, ra is probaltam eroszakolni kesobbb, de azzal meg nem mukodott. Mind win7, mind xp alatt kiprobaltam. Fogalmam sics, mi a gaz. Neked mi van a win-es gepeden? Vagy nem isnaz OS, hanem a hw szamit?
Szted nem lehetne ezt az update filet sd kartyara tenni es ugy megetetni a masinaval?
Amugy ma nyomtam neki egy factory reset-t is, de persze ugyanaz a helyzet a wifivel, csak jo sokara kapcsol ki alvo modban. Talaltam azt a wifi_idle_ms valtozot, de annak hozzaadasat meg csak vmi sql-ben lehet. Amugy neked mennyi ido mulva kapcsolt ki a wifi alvasban?[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Ilyenem van (sz*r-olcsó-kínai). Ha rárakom tokra, csak kis részt látok, kézzel meg követni a sorokat szörnyű. De nézegetek ledes cuccokat még akkor.
(#14632) Quaresma: Köszi, kandle-ra rákeresek.
Amúgy azon gondolkodtam, nekem lehet fejlámpát kéne venni és akkor oda világítana ahová fordítom a fejem Viccen kívül, lehet a falra fúrok fel egy lámpát az ágyhoz.
Nem pedig úgy hogy egy folt konstans éles fehér, majd halványodik onnantól kifelé minden, legyen felül, vagy alul az a pont..[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Quaresma #14629 üzenetére
Este olvasni nekem bármivel megerőltető, háttérvilágításos cucc kiégeti a szemem sötét környezetben.
E-inkes kindlehez lámpát kell kapcsolnom. Klasszikus könyvhöz dettó.
Megfelelő lámpát keresem most kindle 3-hoz, mert olvasólámpa irritál a kis bevilágított területe miatt. Egész szobás világítással meg kényelmes, csak egyrészt drága, másrészt zavaró másokra nézve.[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
válasz Dzsano #14623 üzenetére
Egyébként nekem is az elsődleges szempont a könyvolvasás volt a vásárlásnál. Most így utólag azt mondom, hogy 1-2 órára megteszi a tablet, de főleg esténként, már eléggé megkínozza a szemet. Pdf könyveket pedig Calibre programmal, vagy több online konverterrel epub formátumba lehet varázsolni és azt még kényelmesebb olvasni. FBReader meglehetősen sok beállítással bír, tehát lehet azért ezen is variálni.
-
Shoo
senior tag
válasz Dzsano #14623 üzenetére
Hát ilyen szempontból nem nézegettem a gépet, mert jelenleg nem erre a célra vettem. Sajnos épp most merült le.
Van rajta egy angol e-könyv, amit állítva meglepően jól lehetett olvasni rajta. De szerintem a szoftver optimalizálta a kijelzőre, attól tartok, hogy a pdf-es e-könyvek már nem ilyen szépek rajta.
Tuti, hogy egy IPS-es kijelzőn szebbek a dolgok és talán kevésbé is fárasztja a szemet.
Máris feldugom és visszakapcsolom és teszek rá valami könyvet pdf-ben, hogy megnézzem mi ujság vele.
Blade-en 1 könyvet olvastam el, nagy nehezen, de azon netezni se tudok(nem reklámképp, de kipróbáltam multkor az iphone 4S-t és azon jól tudtam netezni...szerintem a képarány miatt.)
Szerk:
Jahh ami kimaradt: Első kézbevételnél meglepően nehéznek tünt NEKEM, de már megszoktam.Kb. olyan öt órát bírt amúgy a gép...majd hétvégén csinálok egy tartós tesztet. Kipróbáltam hdmi-n tv-re dugva. a youtube-os 1080p-s filmeket kicsit akadozva játszotta. Nem vészes, mert épp csak észrevehető. Lehet a net miatt volt....holnap kipróbálom fájlból is. (De jó, hogy egész héten itthon vagyok Éljen a 9/5-ös munkarend )
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz weinmaker #14626 üzenetére
Ja, csak amerikai eladó, ide nem szállít, illetve a cucc refurbished.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
weinmaker
őstag
Ha már könyvolvasás, akkor ezt nézzétek meg:
http://www.ebay.com/itm/eBay-Exclusive-NOOK-deal-Buy-one-get-one-FREE-/110889747378?_trksid=p5197.m1256Brutál akció, aki ilyet akar!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
tjb007
nagyúr
-
Dzsano
tag
Nekem most főképp könyvolvasónak kellene.
Már megnéztem az e-inkes készülékeket, köszönöm, ne írjatok, nem olyat szeretnék, tablet jobban jönne. Holnap megyek a boltba valamit elhozok, mert utazom, és kell.
Ami most kb. szóbajönne:
Concorde 7015 (olcsó, és kisebb, könnyebb kézben tartani fekvés közben) Azért jókat is írnak róla.
Concorde 9,7 IPS nagyobb, drágább, és talán szebb a kép. (esetleg a Wayteq 100is)Rengeted PDF és prc könyvem van, jó lenne már leolvasni belőle néhányat. Telefonon mégsem az igazi...
Vagy vegyek egy Myaudio mediabookot, osz kész?
-
spiritex
veterán
ICS alatt van egy olyan beállítás, hogy "Adatok biztonsági mentése - Alkalmazásadatok, Wi-Fi jelszavak és egyéb beállítások mentése a Google szervereire".
Szerintetek ez egy nem root-olt tabletnél kiváltja a Titanium Backup-ot? Tehát pl. játékok pályarekordjait, feloldott szintjeit is elmenti vajon?
Alatta pedig van egy olyan, hogy "Fiók biztonsági mentése - Backing up to debug-only private cache".
Ez mi lehet?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Shoo
senior tag
A csatolt kép talán mindent elmond amit kell
Lemerítem aztán meg megkapja a 10 órás töltést.
Sajna sok cucc nem kompatibilis a géppel...ráadásul nagyon kellett volna a google earth, erre azt írja rá, hogy nem kompatibilis az országommal
Az viszont szinte biztos, hogy a 7" nem elég dolgozni...
Váááá nem tudom, hogy kell normálisan képet csatolni
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Hát én általában éjjel töltőre rakom. Bár nem mindig. De az elején így cselekedtem. Hosszabító és nejlonzacskó a megoldás:-)
A 7015ös blog azért lenne klassz, mert itt is van egy pár 7015 felhasználó és itt is tudnának értekezni a blogod alatt, nemcsak a ConCorde fórumán. A Mobilarena igazán elkérhetné egy tesztre:-)Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
Hát én is tervezek egy ipsés videót összedobni.
Már megtettem a kezdő lépéseket.
1. Felkötöztem a fényképezőt egy irodai lámpára :-)
2. Levágtam a körmöm :-)
3. Vettem egy pár héliumos lufit :-DNagyjából ennyi. Aztán megállapítottam, hogy a fényképezőm elég ramaty videót csinál. És nem szabad a kijelzőt sokáig kikapcsolva hagyni, mert gyönyörűen látszik benne a borostás fejem:-)
Én Temple Run-t, Fruit Ninjat, Angry Birds Space-t tervezek felvenni. (a kínaiaktól lestem el)
A Samurai Vengeance játékot is fel szokták venni, de én azzal már nem vacakolok.
Meg egy kis böngészés, menü sepergetés, film lejátszás :-)
Jó lenne felrakni a CyanogenMod 9-et is, de jövőhéten tervezem visszaküldeni gariba a kis por miatt a kijelző mögött, meg időm sincs rá nagyon áttanulmányozni részletesen. Mert még ennyire nem merültem bele az Android rejtelmeibe, így nem tíz perces művelet számomra:-)
http://pdaplus.hu/content/view/7175/1Üzemidő?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Shoo
senior tag
Bakker lassan lemerül a gép...szerintetek tényleg töltsem 10 órán át az első két alkalommal? Ezt írja a kezelési útmutató. Menni akartam a kádba és ott olvasgatni, de erre így már nem lesz lehetőség...
-
Shoo
senior tag
válasz Sanzaa #14613 üzenetére
Köszi a linket és egyuttal duplán b@ssza meg...egyik, hogy vehettem volna tőled is a másik meg:
"Ezek a készülékek NEM MŰKÖDNEK tabjainkkal:- ZTE MF190(digimove),
- ZTE MF668A,
- K3565,
- OneTouch X200 (telenor),
-Invitel net&Go (ZTE MF637)
- Huawei E173s, E173u, E173-E2 (nagyon fontos a számozás utáni betüjel, mert ezeket nem támogatja!)
- K3570-z (TV2 mobilnet)"Pont MF637-em van csak t-mobile-os...
Hát video-t nem gondoltam, hogy készítek róla, beszélőset tuti, hogy nem. Gondolkodtam egy logout cikkben, ha van rá igény, de akkor segítség kellene, hogy mit próbáljak ki rajta, ki mire kiváncsi. Nagyon tetszik a gép, főleg az, hogy rádugom a dolgokat és tudja kezelni és eddig a hardver-szofver kombó is kielégítő. Tehát várom az ajánlott programokat.
(#14615) tjb007:
Azért ha jól láttam többnyire bejön szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
A felbontás...bár az is lehet messzebbről kéne néznem Most nézem, hogy bele vagyok bújva....Nyújtott kézzel egész jó 20-25 centiről meg merő kocka az egész... a betekintési szög nekem jó. Most hogy említetted a szineket kicsit haloványnak találom, de ez se zavar...Épp most néztem youtube-on 1080p filmet...akadásmentesen játszotta
-
Sanzaa
senior tag
Weinmaker jól írta, nem véletlenül kell szállítási és számlázási cím is:-)
Egyébként kukkants rá erre az oldalra ni! :
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=318.0
Segítség a stickes nethez.
Én a Defymről szoktam megosztani itthon a netem.
Viszont gratulálok a kütyüdhöz! Üdv a klubban:-) Legyen benne örömöd!
További tapasztalataidra én is kíváncsi lennék, mert én még életemben nem fogtam meg egyébként. A legjobb lenne videó formájában a youtube-on:-)Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Zirowe
nagyúr
válasz tjb007 #14611 üzenetére
Ok, akkor maradok pandáéknál, hiszen ennek csak igaznak kell lennie.
Viszont akkor már tőlük rendelem a fóliát meg a tokot.
Gondolom toknak azt adják, amit az oldalukon is árulnak külön, sd kártyából nem lehet tudni hanyas class az, amit árulnak?Illetve látom, hogy innen a topicból már rendeltek páran innen, mik a tapasztalatok tracking és vám terén?
Bár most próbálok alkudni egy itthoni galaxy tabra is, hátha összejön.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Zirowe #14609 üzenetére
17 dollár a szállítás, ennyiből már akkor itt is megrendelheted (és még olcsóbban is jössz ki): [link]
"A méretek ezeknél a 7"-os tableteknél kb azonosak, nem?"
Általában hasonlóak, pár milliméteres eltérések lehetnek, éppen ezért nem árt csekkolni annak a toknak a (belső) méretét.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez nem olyan vészes, főleg, hogy itt is van, olcsóbban, csak nem látom mennyi a szállítás.
Ezt az oldalt ismeri vki?Néztem ebayen hozzá fóliát meg tartót, de ehhez a modellhez nem nagyon van.
A méretek ezeknél a 7"-os tableteknél kb azonosak, nem?
-
malwy
senior tag
Felbontás, betekintési szög vagy a színek a leginkább zavaróak?
(#14607) Unbaised-Ben: mobilaréna teszt, mai termés, friss teszt. Minden infót megtalálsz
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, mi a véleményetek az új Galaxy Tab 2-ről, ahogy nézem, az elődje alá lőtték be az árát, miért lehetséges ez?
Bővebb teszteket nem tudtam olvasni róla, hiszem még zsír új cucc ahogy nézem.
Vagy nagyon lassan döcög be Magyarországra a termék?
Mi oka van, hogy nincs róla teszt? Mi a véleményetek róla? Azt sejtem, hogy valamit nem tudok Bocsi, a sok kérdésért, de tényleg nem értem(#14608) malwy: Nem hittem el, de pont megtaláltam én is Azért nagyon köszi
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Nem kell többet találgatni...meg is kaptam a pénzt
Hamarosan rendelek is a pandától.
Viszont, hogy csillapítsam a tabletéhségem, gyorsan elmentem az edigitalba és vettem egy concorde 7015-öt (bocsi Sanzaa, de így visszakapom az áfát ) Ha meglesz az erősebb megkapja a párom ezt. Így 1 óra nyomogatás után egész meg vagyok vele elégedve. Gyors viszont a kijelzője nagyon rossz minőségű. És hát a képarány is zavaró egy kicsit.
Ami viszont nagyon tetszik az az, hogy rádugtam a vezeték nélküli egerem és azonnal ment. Próbáltam a 3g modemet, de azzal még nem sikerült csatlakoznom. Eddig Antutuval teszteltem és 3007 pontot ért el. Nagyon durva.Érdekel valakit valamilyen adat?
Mivel teszteljem? Mit próbáljak ki rajta?A végén még egy erősebb 7"-ost fogok venni, ha mégjobban beleszeretek
-
Somacsek
csendes tag
válasz ynot2day #14596 üzenetére
Nekem sem ment elsőre a firmware frissítés. Nálam ez volt a kritikus rész:
- Simultainiously press the Power button and Volume – (V-)button on the tablet for a few seconds.
- Now keep the V- button pressed at all times and repeatedly press and release the power button (while still holding the V- button).
- After the 5 th time you will hear a sound in windows. (you can now release all buttons)
(If nothing happens you can also do the following > Hold both power+Volume - and keep them pressed > Press reset button once > press Power button 5x times while holding the V- button )Ha nincs az a bizonyos hang a windows alatt, akkor a tables simán ki van kapcsolva és nem is lehet megtalálni a drivert.
Másodszorra nekem felment csont nélkül. Még arra figyelj, hogy a végén a leírás szerint valami kínai szövegre kell yes-t nyomni. Na, nálam már nem kínai volt a szöveg, nyomtam is egy no-t. Valami felment a tabletre, de frissítés nem volt. Szóval a végén yes-t nyomj!
Azt hiszem írtam, hogy nekem a régi FW-rel kicsit laggolt a billentyűzet, ez nálam megjavult.
-
Dexter-2000
őstag
Halihó
Tabletet szeretnék vásárolni és már ki is néztem 2 darabot.
Az egyik egy Samsung P7510 Galaxy Tab 10.1 WiFi 16GB
a másik egy Apple iPad 2 Wi-Fi 16GBSzerintetek melyiket érdemes választani? és miért?
néztem kb az aksijuk ugyanakkorák (ipad2 nak kevesebb) de az apple-nek led-es kijelzője van és nem tudod mennyivel bír többetSzép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest