- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Koszi az infot.
Feltettem az uj stock ROM-ot...
Azota egy fura kattogo hang jon a hangszorobol. Sajnos fulessel nem tudtam probalni. Majd a gyerek szol, ha zavarja.
Rootolni nem sikerult, es nem is tudok mar probalkozni, talan majd juliusban.
A Play igy nem is megy. Feltelepult, de ahogy elinditom, ki is lep.
(Van meg par progi, amit nem tudok feltelepiteni. Atrixrol backupolt apk-kat probaltam installalni.)Ami nagyon tetszik: a display felbontasa, az parades ebben a meretben. Ennel kisebb felbontasut mar nem akarok, barmilyet is veszek magamnak!
-
tvamos
nagyúr
Foleg azert zavari a Gadmei 3D tab lassulasa, mert bongeszes kozben teszi, es nagyon durvan. 10-15 masodpercre is megakad, ugy, hogy a filmek nem akadnak. (Ez utobbit, gondolom a GPU-nak, elobbit a "jo ICS optimalizacionak koszonhetjuk.")
Apropo... root lockot nem lattatok ra? A gyereke lesz... ha o nem is garazfalkodik rajta, lesznek ott segitokesz joakarok...
-
Köszi mindenkinek! (tjb007, bigdady, kofy)
Megpróbálom rávenni keretemelésre. 30 talán belefér még.
Vannak kulcsfontosságú tulajdonságok, amire érdemes figyelni?
Ahogy néztem, prociból minimum 1 GHz, memóriából min 512 MB, kijelző legyen kapacitív. Jól sejtem, hogy ezek alatt nem éri meg vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX