Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Paypalnál választható, hogy $-ban terhelje a számlád (bankod középárfolyamán számolva lesz a fizetés), vagy forintban (ez az általad emlegetett paypales átváltás, kisebb fajta tőzsdeként képzelhető el, mivel nem aktuális árfolyammal számol+egyéb dolgok, bár eddig nem volt rá példa, hogy jobban jöttem volna ki paypales átváltással).
(#22909) Crytek: Most épp PIPO M3, Teclast A10T és a SmartQ T30 között dilemmázok.
Teclast felé húz a szívem, mert 4:3-as, így talán jobb olvasásra. Na meg olcsóbb is, bár SmartQ nagyobb név, meg erősebb a hardver is.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Crytek #19932 üzenetére
Helyi postán voltál már? Nálunk rendszeres ez a sikertelen kézbesítés, mert délután lusta a postás v nem tudom, de általában hiába vagyok otthon, mindig csak délelőtt ér oda/jön meg a csomag.
Regisztrált küldeményt azért nem küldik azonnal vissza.
Kínából képtelen postáznira: eredetileg nem úgy kaptad?Félreértve. Kínában nem vették még át.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Crytek #18197 üzenetére
Az eredeti töltődről tudsz linkelni képet? Én még mindig azt ajánlom, hogy pattintsd szét, ha lehet és forrasz bele egy teljesen új kábelt, és gyárinak tűnik. Aztán visszaküldheted.
(#18198) z0d1AK: Azt nem tudhatjuk, milyen lett volna a garanciáztatás eredménye. Szerintem most van elég baja is, úgyhogy a többiekhez is szólva, nem kéne gyakorlatilag kiutálni a csoportból és egy életre elvenni a kedvét a tabletektől.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Más be tud jelentkezni pandawillre? Beírom adatokat, login és nem történik semmi.
-
malwy
senior tag
Magyarországról olcsó nincs a fenti paraméterekkel. Első az IPS, kiváló minőségű kijelző miatt drágább 10k-val.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Crytek #15053 üzenetére
Jajj, oké hogy rendeltek pandawillről és átment vámon, de van rá 1-2 példa amikor megakadt. És pusztán elvi kérdés, hogy garanciáztatásnál mi a helyzet. Vagy mondjuk miért nem úgy küldi a kis kínai, hogy garanciából jön a készülék.
(#15054) Dzsano: Nem tudom milyen idegeskedést vélsz felfedezni. Kb. féláron kapsz erősebb gépet, de a supportot neked vagy a közösségnek kell megoldania. Tehát mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. Pont a belépőszinten érdemes foglalkozni főleg a kínaiakkal. A felső kategória egyértelműen a nyugatiaknak kedvez. A középét pedig embere válogatja.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Egyébként ha küldik vissza garanciában a terméket:
A: már egyszer fizettél vámot. Valahogy igazolnod kell tehát?
B: egyszer már átcsúszott az ellenőrzésen. Gariból jön a tablet, viszont ez alkalommal megfogják, tehát akkor most milyen árat/számlát adsz meg vámhoz? Pl: el telt már X hónap. -
malwy
senior tag
Ilyenem van (sz*r-olcsó-kínai). Ha rárakom tokra, csak kis részt látok, kézzel meg követni a sorokat szörnyű. De nézegetek ledes cuccokat még akkor.
(#14632) Quaresma: Köszi, kandle-ra rákeresek.
Amúgy azon gondolkodtam, nekem lehet fejlámpát kéne venni és akkor oda világítana ahová fordítom a fejem Viccen kívül, lehet a falra fúrok fel egy lámpát az ágyhoz.
Nem pedig úgy hogy egy folt konstans éles fehér, majd halványodik onnantól kifelé minden, legyen felül, vagy alul az a pont..[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Quaresma #14629 üzenetére
Este olvasni nekem bármivel megerőltető, háttérvilágításos cucc kiégeti a szemem sötét környezetben.
E-inkes kindlehez lámpát kell kapcsolnom. Klasszikus könyvhöz dettó.
Megfelelő lámpát keresem most kindle 3-hoz, mert olvasólámpa irritál a kis bevilágított területe miatt. Egész szobás világítással meg kényelmes, csak egyrészt drága, másrészt zavaró másokra nézve.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Felbontás, betekintési szög vagy a színek a leginkább zavaróak?
(#14607) Unbaised-Ben: mobilaréna teszt, mai termés, friss teszt. Minden infót megtalálsz
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz Zirowe #14574 üzenetére
Pandawill 59$ről indít. Mondjuk 76-ért van normális...
Ebayt nem néztem még. Aliexpressen szoktak lenni még leárazások. -
malwy
senior tag
válasz morpheuss12 #14547 üzenetére
Merimobiles, ott az aláírás.
Más cég néha nem is szól, csak áll a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz The.Bali #14350 üzenetére
Galaxy tab: Szélessávú internet (HSPA+ 21 Mbps /5,7 Mbps)
Tehát modemmel ellátott.Apple iPad 2 MC769HC/A 16GB Wi-Fi
3G / 4G : ----Tehát csak wifivel rendelkező változat.
Szerk: na basszus. Látom 35 van, 28 perckor elküldött üzire nem válaszolt senki, megírom. Erre előttem ketten fél perccel válaszolnak
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Napi lehetséges best-buy:
HTC Jetstream 32GB, Wi-Fi + 4G LTE (AT&T) 10.1in Black Bluetooth 3.0 Tablet
250$+40$=290$Seller refurbished kategória, mert: "Product Condition: Refurbished - These units were store demos. Due to the way they were mounted on displays, the outer shell of the tablet is slightly dented. Due to this cosmetic blemishes we are selling the units well below retail price. The damage is merely external though- it does not affect their performance in any way."
-
malwy
senior tag
33 220Ft postázással együtt
Persze vám, áfa rájöhet még.Fórumon többen vásároltak már pandawillről, én még mindig, kb 1 hónap óta tervezem
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Eldöntöttem, hogy nem ICOO D50-nel hanem Ramos W17pro-val kezdem tabletes pályafutásom. Megrendelném pandawillről, erre behal az oldal... Most ezt vegyem jelzésnek?
-
malwy
senior tag
-
malwy
senior tag
válasz tjb007 #13600 üzenetére
Kár érte. Erős processzor, egy fokkal erősebb gpu, stílusos design, kicsit nagyobb felbontás, ramos support. Akkor kb. ezek az előnyök?
Egyébként egy új listával találkoztam, meg is indult a nyálelválasztás: [rk3066 tabletek]
-
malwy
senior tag
-
malwy
senior tag
Na és eddig milyen? Pozitív benyomás? Huhúú, de várom a tapasztalataidat.
Ma néztem tescos tabletet, nem volt olyan rossz a 800*480 sem, meg maga a tablet sem.
Akkor kint wayteq xtab100is-sel találkoztam,s vicces volt, azt hittem lefagyasztottam rögtön. Holott a 4.0-s android fícsőrje, hogy enyhén mutatja a másik képernyőoldal ikonjainak egy részét. De sok időt nem töltöttem vele, mivel a 800x480as kijelzők minőségét akartam megnézni főleg.
-
malwy
senior tag
Ennél olcsóbban nem nagyon hozod ki... 79$ Amazon Kindle
Bár nekem Kindle Keyboard 3G van, de gondolom ez is teljesen használható.
-
malwy
senior tag
végigkeresőztem a topikot, F.B.I. beszámolója szerint hibátlan
A Concorde 7015 Sanzaa-n keresztül (ha részt veszel a csoportos megrendelésben) számlával, garanciával stb. pont 35 000Ft.De előtte priviben megkérdezném F.B.I. fórumtagot, hogy valóban úgy megy-e a videóhívás, ahogy írta.
Halkan megjegyzem, hogy ha arra a tabletre valahogy sikerült ráerőszakolniuk a skypet készítőknek, akkor a többi kínaira is rámószerolható lehet
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Allwinner A13as Icoo-d50
Tehát nem tud HDMI-t, cserébe 21 000Ft helyett 17 500Ft, ingyenes házhoz szállítással.
Hamarosan 15 alá mennek árban az allwinneres, kapacitív masinák.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz tjb007 #13078 üzenetére
Hm, úgy viszont már 100k a gép. Így meg már nem buli, mikor a 16GB-os Ipad3 (gyors google szerint) 130k.
(#13085) z0d1AK:
Ez igazán röhögésre késztet már:
20 000Ft-os tablet--->75 000Ft-os tablet-->esetleges vámmal 100 000Ft-os tablet, melyet Ipad3 gsmesboltos követett 130-ért --->kilyukadtunk 150-160nál IPAD 3.Nofene, szépen vagyunk. Lehet visszatérek a 37 000Ft-os (+esetleges áfa) A90 9,7 inches tablethez
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz tjb007 #13068 üzenetére
Tulajdonképpen milyen rizikó van? Garanciát nyújt a padawill is (1 évet) tudtommal, de semmi infóm nincs ennek minőségével kapcsolatban.
Ha ebayről veszem meg a pandawilltől (373$ azaz kb. 7000Ft-tal drágábban) biztonságosabb a dolog egyáltalán?
Support, ahogy nézegetem van rendesen, még felhasználói bázist is talán fel-fel lehet fedezni, ha nagyon akarom.
Nagyon tetszik, hogy erre már van készülékre szabott fólia, tok, kellék.Amire nagyon háklis vagyok az az érintőképernyő.
shadowgunnal játszó emberke videója alapján, vagy a készülék nem igazán jó, user error, vagy a játék irányítása rosszHa ebben valami kompromisszum van, pl. néha nem érzékel, nehezen reagál, 5 méterrel arrébb jelez, tehát nagyságrendekkel rosszabb ebben egy galaxy tabnál, akkor 100%, hogy hanyagolom ezt a tabletet.
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Erősen gondolkodom, hogy nem 7-es méretű tablet lesz, mivel 4,3as okosteló mellé nem nyújtana annyi pluszt. 9,7-10,1-esek viszont 37 000-től indulnak árban. Ez már megütötte azt a szintet, hogy ennyiért rosszat már nem kellemes venni.
Olvasgatva fórumot, legminőségibb márka a SmartQ a pandawillen,
Következő tabletek akadnak:
SmartQ T20 340$ ≈ 75 480Ft
SmartQ T19 300$ ≈ 66 600Ft
SmartQ Ten3 T15 270$ ≈ 59 940FtTovábbá más márkájú készülék az
R2000 240$ ≈ 53 280Ft
De erre support nem tudom mennyire lesz...Alapként a T20-at tekintem, amit nem írok, ott a viszonyított tulajdonságok nagyjából megegyeznek.
T20 a zászlóshajó, gondolom legtöbb figyelmet ő kapja, 1280 x 800px IPS 10.1 kijelző, OMAP 4460as soc, 5MP hátsó kamera (amit nem használnék soha). Metal Shell
T19 vmivel olcsóbb (-8880Ft T20-hoz képest) 4430as soc, 8GB-al kevesebb Nand flash.
T15 olcsóbb (-15 540FT T20-hoz képest) csak 1024 x 768-es IPS-es, 9,7-es kijelző (képarány nem tudom mennyire támogatott), ez gyakorlatban nem tudom mennyivel rosszabb. Szintén 8GB Nand., vannak gombok, nincs BT (nem olyan nagy hiány).
R2000 olcsóbb (-22 200Ft T20-hoz képest) Rockchip soc - TI helyett - pandawill eredményei alapján nagyon korrekt, csak 1024 x 768-es IPS-es, 9,7-es kijelző (képarány nem tudom mennyire támogatott), front kamera csak 0,3 (de ezt sem, vagy csak nagyon ritkán használnám-->nem szempont), nincs BT (nem olyan nagy hiány) 6000 mAh akksi (-1500), de szintén fém ház. Support nem tudom, hogyan alakul.
1) SmartQ T20 AnTuTu benchmark
Total score: 7380
RAM 1179
CPU integer 2234
CPU float-point 1707
2D graphics 297
3D graphics 1242
Database IO 385
SD card write(14.8 MB/s) 148
SD card read(19.9 MB/s) 188
CPU frequency 1500MHz2) R2000 (sku20407) AnTuTu benchmark
Total score: 6633
RAM 1224
CPU integer 1863
CPU float-point 1521
2D graphics 291
3D graphics 1179
Database IO 555
CPU frequency 1416MHz.Kipróbáljak először egy 20 000Ft-os allwinnerest (7 inch), aztán majd később vegyek egy drágább kategóriájút?
Vagy vmilyen Samsung, Acer alternatíva megjelenik ebben az árkategóriában?[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
-
malwy
senior tag
válasz arnyekxxx #12885 üzenetére
Nagyon szórakoztató, kár, hogy viszonylag pang a topik. Lehet beszerzek egy olyan tabletet, mint a tiéd, mert legalább többen leszünk, csak azt mondják a10esek jobbak. Na de most icoo d50-et, gpadot és a hasonló árú cuccokat senki az égvilágon nem használja.
Legalább fóliára már van egy erős tipp.
-
malwy
senior tag
Ainol Novo 7 eif 46$+free shipping
Ainol Novo 7 Aurora 68$-+free shipping
Elfelejtette berakni a minimum mennyiséget, vagy csak sima átverés?
"8 store" : No feedback score. -
malwy
senior tag
Egyébként:
Dropad A8i
vs
Aino Novo 7 Advanced II és társai.Előbbi mellett szól, hogy Samsung S5PV210-vel szerelt, de csak android 2.3. Meg +200g, de ez nem tudom mennyit számít.
Utóbbiakból rengeteg féle tablet van (Allwinner A10-re gondolok) és javarészt Android 4.0 .
Teljesítményben ha jobb, mennyivel jobb az az s5pv210?
Átfogalmazhatnám úgy is a kérdést, hogy Concorde 7015 vs 7030?
-
malwy
senior tag
válasz petipetya #12442 üzenetére
"UV-érzékenység
Az OLED kijelzőket károsítja, ha hosszú távon UV-fénynek vannak kitéve, ez annyira jelentős, hogy például egy 20mW teljesítményű BluRay lézerrel pillanatok alatt tönkretett pixeleket „rajzolhatunk” egy OLED képernyőre. Ezért ma a legtöbb OLED kijelző UV-szűrő panellel van védve."
lásd wikipedia[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
válasz tvamos #11906 üzenetére
Skate-tel hogyan boldogulok, vagy az esetleges C71-re érted?
Ha ZTE-re, akkor köszönöm szépen, remekül boldogulok.
Mindennapos használat, netezés, filmnézés, android appok adta kényelem, stabil, be nem akadó működés kárpótol mindenért. Ez sarkall egy még nagyobb tepsire
Problémák:
- 1-2 komolyabb játék nem indul;
- zenehallgatásban egy céleszköz azért nagyságrendekkel könnyebben használható, jobb;
- továbbá megszokást igényel hatalmassága zsebbenhordás közben.Viszont ha C71, akkor az egyelőre a jövő titka. De lehet más, vagy éppen semmi nem lesz.
-
malwy
senior tag
Üdv!
Mennyire használható ez manapság? Zenithink ZT280 C71Mai mezőnyben is megfontolandó? Csak mert még a 7015ös Concorde is 44%-kal drágább, ez 27 000Ft átszámítva.
ZTE Skate telefonom van android vonalról. Ehhez ha valaki viszonyítana, hálás lennék.
Amit várok:
- Nagyobb kijelző
- Nagyobb teljesítmény (kb. gta3, és pár gameloftos játék prímán fusson)
- Gyermekbetegségei pedig elviselhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest