- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #15087 üzenetére
Nahh én is utána olvasok már ezeknek a dolgoknak, mert lassan 1 éves lesz a blade és szerintem ideje lecserélni az eredeti romot valami jobbra...
Crytek:
Talán a legjobb hasonlat a Vista és 7-es esete. A kettő majdnem teljesen egyforma, de a 7-es mégis jobban muzsikál, kevesebbet fogyaszt, gyorsabb. A multkor volt egy pár soros eszmefuttatásunk vamzival, hogy hogy smint van a software-firmware az andriodnál. Akkor derült ki számomra is, hogy rosszul gondoltam és az andriodba van beleépítve minden olyan vezérlőprogram, ami a hardverekhez kell. Az meg sose baj, ha gyorsabb lesz a gép, mert jobb a kommunikáció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest