- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Több androidos kütyüm van, és van amelyiknél főzött ROM-ozok, van amelyiknél nem. A Gadmei-nél egyelőre maradtam a nem optimalizált gyárinál, mivel az első főzött ROM-mal kapcsolatban írták, hogy valakinek a telepítés után pár nappal feltörték a gmail fiókját. Persze lehet véletlen egybeesés, de mégis fura volt olvasni.
Azóta persze jött újabb ROM (gyári is), de egyelőre nincs "kedvem" frissíteni... -
kofy
tag
@tvamos (és akit még érdekel):
Megjelentek új ROM-ok a Gadmei T883-ra. Stock ROM található a bbs.gadmei.com-on, május 22-i dátummal, illetve hongkongi custom ROM június 6-i keltezéssel a facebookon. Ez utóbbival már állítólag megy a jútyúb, gyorsabb lett a masina, cserébe a "fizikai" érintőgombok nem működnek, csak a szoftveresek.
-
kofy
tag
-
kofy
tag
válasz
tvamos #14269 üzenetére
Én a következő módon csináltam:
1. Root az XDA-n leírtak szerint.
2. CWM9 Gapps megkeresése a neten. A zipből kiszedtem azokat a fájlokat, amire szükségem volt, betettem a system/appsba. Permission módosítás (rw- r-- r--), reboot és OK.Amúgy tényleg előfordul lassulás nálam is, ami a CPU/GPU alapján nem biztos hogy ilyen mértékben elő kellene fordulnia, de szerintem csak nem optimalizálták a rendszert, hanem rátettek valami custom ROM-ot, megnézték jó-e a 3D és slussz.
-
kofy
tag
Ha megengeditek, egy kis önreklám, egy különleges tablet tesztje: [link]
-
kofy
tag
Találkoztatok már olyan kínai tablettel, ami Androidos, beépített 3G modemes és DVB-T modul (MPEG4) is van benne? Végigtúrtam a netet, de csak ősrégi windowsCE-s tabletnek csúfolt plusz funkciókkal ellátott GPS-ekkel találkoztam. Ami Androidos volt, az vagy a DVB-T-t nem tartalmazta, vagy a beépített 3G modult.
-
kofy
tag
Én is írtam a Logoutra egy tablet tesztet, remélem hamarosan megjelenik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest