- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Dzsano #40771 üzenetére
Tessék mondani, ennek a felbontása hol van "legalább 1280*760" ?
Az 16x9 meg 4x3 16:9 és 4:3 lesz.(#40770) mike1334
Mindkettőben ugyanaz a SoC és ugyanannyi RAM van, szóval játékok szempontjából mindegy, hogy melyiket választod.
A Toshibában nagyobb az akku, ennek ellenére a másik sem fogja sokkal kevesebb ideig bírni.
Kijelzőben pedig az ASUS jobb."Esetleg jobb tablet 90e körül a fenti szempontok alapján?"
Az új Nexus 7, de az csak hét hüvelykes és bővíteni sem lehet.
"használt nexus 10 kb ilyen áron jobb választás?"
Igen, jobb választás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Dzsano #18259 üzenetére
Éppen csak azt nem értem két év után, miképpen lehet összehasonlítani árat, felhasználást tekintve egymással egy 7 és egy 10 colos tabletet, mikor a kettő teljesen más felhasználásra van.
Akinek nagy a CC 9.7, az vesz majd 7"-ost, akinek meg kicsi az xTAB-70w, az választ magának 9,7"-ost.
Meg vannak ugye a fröcsögők, akik jönnek az akkor már ezt, mert alig drágább... -
S&B
csendes tag
válasz
Dzsano #15054 üzenetére
az a baj hogy itthon sok rájön...áfa, esetleges bolt fenntartása, szervízhálózat, reklám-de ha más nem is akkor a HASZON...szerintem ha valaki nem akar sok tízezret rákölteni..vagy csak szeretne többet kihozni a pénzéből nincs más megoldás...a kockázat benne van...ennyi kell...
amúgy meg nem kell mindenkinek rendelgetnie..a boltoknak is meg kell élni, a "prémium" termékeket is el kell adni..de kinek mi a fontos -
Shoo
senior tag
válasz
Dzsano #14690 üzenetére
Majd érdekelne, hogy milyen módszerrel csinálsz háttérképet. Ez enyém ma közepes használat mellett 10 órát bírt
Épp most adta meg magát.
Jahh és nem tudom neked mennyire fontos, de asszem volt 1-2 ember akit érdekelt, hogy mely tabletek képesek rejtett hálózathoz csatlakozni. Ez TUD
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Dzsano #14623 üzenetére
Egyébként nekem is az elsődleges szempont a könyvolvasás volt a vásárlásnál. Most így utólag azt mondom, hogy 1-2 órára megteszi a tablet, de főleg esténként, már eléggé megkínozza a szemet. Pdf könyveket pedig Calibre programmal, vagy több online konverterrel epub formátumba lehet varázsolni és azt még kényelmesebb olvasni. FBReader meglehetősen sok beállítással bír, tehát lehet azért ezen is variálni.
-
Shoo
senior tag
válasz
Dzsano #14623 üzenetére
Hát ilyen szempontból nem nézegettem a gépet, mert jelenleg nem erre a célra vettem. Sajnos épp most merült le.
Van rajta egy angol e-könyv, amit állítva meglepően jól lehetett olvasni rajta. De szerintem a szoftver optimalizálta a kijelzőre, attól tartok, hogy a pdf-es e-könyvek már nem ilyen szépek rajta.
Tuti, hogy egy IPS-es kijelzőn szebbek a dolgok és talán kevésbé is fárasztja a szemet.
Máris feldugom és visszakapcsolom és teszek rá valami könyvet pdf-ben, hogy megnézzem mi ujság vele.
Blade-en 1 könyvet olvastam el, nagy nehezen, de azon netezni se tudok(nem reklámképp, de kipróbáltam multkor az iphone 4S-t és azon jól tudtam netezni...szerintem a képarány miatt.)
Szerk:
Jahh ami kimaradt: Első kézbevételnél meglepően nehéznek tünt NEKEM, de már megszoktam.Kb. olyan öt órát bírt amúgy a gép...majd hétvégén csinálok egy tartós tesztet. Kipróbáltam hdmi-n tv-re dugva. a youtube-os 1080p-s filmeket kicsit akadozva játszotta. Nem vészes, mert épp csak észrevehető. Lehet a net miatt volt....holnap kipróbálom fájlból is. (De jó, hogy egész héten itthon vagyok
Éljen a 9/5-ös munkarend
)
-
-
salapp
addikt
válasz
Dzsano #13847 üzenetére
A Wayteq volt nálunk 2 napig használatban (3 napig volt nálunk, de az elsőn rögtön nem tudtuk nagyon használni, mert döglött volt a töltője, és visszahurciba...), az akkuidő szerintem nem lehet olyan fényes, persze a második töltésnél jártunk még csak, és azt írják többen, hogy kondícionálni kell 3-4 töltéssel. Viszont az őrületbe kergette asszonyt: azt mondta, "túlérzékeny volt a kijelző", gyakran a lapozásnál rögtön rá is klikkelt valamire véletlenül. Aztán jött a sorozatos fagyhalál. Amikor már a bootba is belefagyott, akkor rohantam vissza vele a 3. nap délutánján, és kiköveteltem egy Concorde 9,7 IPS-t. Az az előzőekhez képest tényleg álom. El is határoztam, hogy majd ezt vagy egy utódját én is beújítom.
A böngészés szerintem teljesen vállalható sebességű, nyilván durván flashelt oldalakat akár 6 másodpercig is tölt befelé, de szerintem nem gáz. És olyan gyönyörű a kép, hogy asszony 10 collos Acer netbookja elbújhat mellette. Éppenhogy pdf formátumú ebook olvasásra kapta (sokaddiplomájához már az összes tankönyv és jegyzet ilyen formán érhető el), és egy 6 collos Onyx Boox-t az egyéb formátumokra. Most úgy látom, hogy ha egy nap úgy másfél órát netezik és olvas vele, akkor a 3. nap reggelén tart az akku 77%-nál. Szvsz nagyon jól méretezték ezt a Li-Polymer akkut ehhez a teljesítményhez.
Egy nap csináltam hard testet, magyarán megszakításokkal legalább 5 órát HD Youtube-oztam és MX Playerrel hd filmeket és sorozatokat néztem rajta, és nem teli akkuval indultam neki, és a végére még mindig 40% körül járt. Szerintem egy teljes napot ki kell bírnia komolyabb aktív használat mellett is, ahogy ígérik. -
morpheuss12
tag
válasz
Dzsano #13852 üzenetére
Sztem próbáld ki a Concorde 7015 -t nekem is ez van és ezeket a dolgokat simán viszi igaz ez sem 3G-s de netezni villám gyors, a képeket is gond nélkül lehet tekerni , Youtube penge igaz operával gyorsabb net de a hardverhez képest jó. Nem ejti el a wifi jelet ami elég fontos.
Ja és a legfontosabb 40ezr alatt van Teszt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged