Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes,lehet én is megnézem nálam mit mutat,habár gondolom azóta kapott a játék már egy pár patchet.
(#9751) Laja333
Pedig bizony az,én is olvasok külföldi forumokat de én inkább azt látom,hogy páran akik szívükön viselik az amd sorsát megpróbálnak nap mint nap kovácsolni valamiféle "előnyt" egy alfa tesztből,sehol nem lázadoznak 980Ti tulajok mint ahogy itt sem.A 980Ti pont annyira future proof mint Fury X,kb sehogy,mert az a piacgazdaság alapjaival ellentétes.És mint minden forumon itt is páran ugyanannak a cikknek a 1352856524123654 változatát linkelik be hangulatot keltve,amiből zero.. azaz nulla következtetést lehet levonni a jövőben megjelenő DX12 teljesítményre a jelenlegi vga palettával,csupán önigazolást lehet keresni bennük hogy lám milyen jól vásároltam mint ahogy ezt te is teszed....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest