- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, két asztali gépet szeretnék összerakni, egyetlen játékra. Star Wars Battlefront. EZ fusson multiban, a többi nem lényeg.
A processzor egy 860k-s AMD lett, a videókártyával kapcsolatban nem tudunk dönteni.
R7 260X vagy GT 750TiR7 260-ból elvileg lehet 260x-et csinálni egy kevéske tuning-al. Kérdés az, hogy mennyi a különbség a 260x és a 750Ti között. Néztem videókat is, teszteket olvasgattam. Felbontás FHD felé biztosan nem fog menni, jelenleg egy 1366*768-as monitort vadászok, nekem az a felbontás bőven elegendő.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest