Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Venyera7
üzenetére
Ez talán a legjobban dühítő, értem hogy az Nv ezzel egy zárt rendszert akar kialakítani, hogy utána maradjon a késztetés, hogy csak az ő termékeit vegye az ember. De engem, mint felhasználót nem igazán érdekel hogy melyik cégnek mi a jó, magasról teszek rá, sokkal inkább hogy nekem mi a jó. És nekem és másoknak is szerintem, sokkal előnyösebb a választási lehetőség.
Ezért is próbálok inkább az AMD oldalon maradni és őket támogatni, de ha így halad akkor vga fronton is váltanom kell
, bár még a Fiji szóba jöhet, ha kap egy nagyobb árcsökkenést.
Ráadásul egy 120/144Hz gsync-es monitor esetében, ha jól tudom az a probléma is fennáll, hogy AMD kártyával párosítva csak 60Hz-et tudnak. Szóval azt sem lehet mondani, hogy az ember benyeli a gsync hiányát, ha éppen a konkurens kártyája a jobb vétel.Oké, üzleti szempontból nagyon jól csinálja az nV, ez nem vitás, de attól még nagyon ellenszenves amit művel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bár még a Fiji szóba jöhet, ha kap egy nagyobb árcsökkenést.