Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Venyera7
üzenetére
Ez talán a legjobban dühítő, értem hogy az Nv ezzel egy zárt rendszert akar kialakítani, hogy utána maradjon a késztetés, hogy csak az ő termékeit vegye az ember. De engem, mint felhasználót nem igazán érdekel hogy melyik cégnek mi a jó, magasról teszek rá, sokkal inkább hogy nekem mi a jó. És nekem és másoknak is szerintem, sokkal előnyösebb a választási lehetőség.
Ezért is próbálok inkább az AMD oldalon maradni és őket támogatni, de ha így halad akkor vga fronton is váltanom kell
, bár még a Fiji szóba jöhet, ha kap egy nagyobb árcsökkenést.
Ráadásul egy 120/144Hz gsync-es monitor esetében, ha jól tudom az a probléma is fennáll, hogy AMD kártyával párosítva csak 60Hz-et tudnak. Szóval azt sem lehet mondani, hogy az ember benyeli a gsync hiányát, ha éppen a konkurens kártyája a jobb vétel.Oké, üzleti szempontból nagyon jól csinálja az nV, ez nem vitás, de attól még nagyon ellenszenves amit művel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bár még a Fiji szóba jöhet, ha kap egy nagyobb árcsökkenést.