Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Ezzel én tisztában vagyok! Azokra gondoltam akik annak ellenére megveszik, hogy tudják mi az ábra!
A többség azt a kártyát veszi meg, amit a környezete (haver, xy játék fóruma, stb) sugall felé. Olyan kártya nincs, amin gond nélkül megy minden... olyan van, aminek a hibáit vagy észre sem vesszük, vagy olyan hibái vannak, ami nem zavar, nem érint minket, és ezért összességében elégedettek vagyunk vele.
A vízhűtés említése szerintem rossz példa... aki nem ért hozzá, annak az a komoly, erős, stb, amit már vízzel kell hűteni. Ezt a saját fülemmel halottam két konzol huszártól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest