Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Xmister
üzenetére
Nem kötelező az underclock, csak ugye én hangmániás vagyok, és inkább lemondtam 5% sebességről a halk működésért, minthogy akár picivel is emelnem kelljen bármelyik ventim zajszintjén.
No, meg ugye a hangszigetelő habos oldallap se éppen a legjobb hűtési mód egy alapvetően nem túl nagy házban. Szóval nálam azért nem volt könnyű dolga a technikának. 
(#4743) gbors: Ugyanúgy megvan a nyűgje a zöldek szoftveres részének, mint a pirosakénak. Amúgy tegyük hozzá, az utóbbi pár évre már nem volt jellemző a késő driveres támogatás, mint ahogy pár éve azért néha előfordult piroséknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Autós kamera eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No, meg ugye a hangszigetelő habos oldallap se éppen a legjobb hűtési mód egy alapvetően nem túl nagy házban. Szóval nálam azért nem volt könnyű dolga a technikának.