Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest