- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest