Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Ezért nem jelentem ki, hogy nem voltak problémák az AMD meghajtóival, mert az, hogy nekem nincs, nem jelenti azt, hogy másnak sincs. Bár mondjuk a rendszeresen elfelejtett Wattman beállításokra tényleg nem lehet azt mondani, hogy nincs probléma (ez most jutott eszembe). De hogy az szoftveres vagy hardveres (nem stabil UV) hiba volt, azt nem tudom megmondani. Viszont RDNA2 esetén nem nagyon tapasztalok elfelejtett driver beállítás problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest