Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Ezek szerint 2 és fél évük volt arra, hogy a magasabb részletességet és grafikai minőséget képviselő PC -s portot úgy optimalizálják, hogy az akkori current gen hardvereken is jól fusson. 2 és fél éve még kanyarban sem volt, sem az RTX Super sorozat, sem az RX-ek. Akkor mégis mire kezdték el optimalziálni, ha még ezeken sem fut jól a nem Original módban futó PC-s változat? Mégiscsak oda lyukadunk ki, hogy akkor ez egy nem jól sikerült port. Értem én, hogy ott van az előbb említett Original mód, amivel a PS4 grafikai szintet kapod meg és az szépen is fut, de egy PC játékos szemét mindig is szúrni fogja, hogy ha már benne vannak a részletgazdagabb, magasabb minőséget képviselő grafikai beállítások a játékban, akkor az miért fut ilyen gyatrán.
"Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy az a jó port ha gyorsan fut, pedig ez relatív."
Pedig szerintem ez nem relatív hanem egyértelmű. A PC-sek nem a semmiért vesznek sok esetben drága hardvereket, ahol csak a videokártya többe kerül mint egy egész konzol, ne, hogy már ne várhassam el ezek után, hogy jól fusson az adott játék. A vásárlók szempontjából szerintem csak az a jó port ami gyorsan fut, magas részletesség mellett. Amit te mondasz az kb. azt sugallja, hogy mintha még nekem, mint PC-s játékosnak kellene köszönetet mondanom azért, hogy voltak olyan nagylelkűek és portoltak egy exkluzív játékot PC-re és örüljek, hogy legalább dia vetítésben elketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest