Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi
üzenetére
ja, mondjuk van egy olyan elmeletem, hogy lehet hynix ram van a kartyan, az birja a meleget, cserebe a 95fokos GPUrol lejovo meleg ha lett volna borda a ramon akkor tulfutotte volna a memoriat, plusz a legmozgast is akadalyozta volna.
viszont a backplate holnapra ittvan (imadom a dan boltot, a feluletukon van pl angol is, cserebe megerosito mail mar mindig danul jon
), gyakorlatilag mindennel ami kell egy szenzoralapu automatikusan szabalyozott vizhuteses rendszerhez, vizes topik alapjan a DCPnek birnia kell, esetleg a 280as radin atallok pushpullra, a radiatorok egy reszet hazon kivulre viszem, automatizalom a rendszert aztan remelhetoleg orulni fogok es innentol megint par evre elfelejthetem, hogy van valahol egy asztali gep a szobamban.az FC blokk viszont kesik, talan jovo pentekre er ide.
---
290xbol is van HIS ICEQ hybrid vizzel alapbol, csak sajnos Europaban nem kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gyakorlatilag mindennel ami kell egy szenzoralapu automatikusan szabalyozott vizhuteses rendszerhez, vizes topik alapjan a DCPnek birnia kell, esetleg a 280as radin atallok pushpullra, a radiatorok egy reszet hazon kivulre viszem, automatizalom a rendszert aztan remelhetoleg orulni fogok es innentol megint par evre elfelejthetem, hogy van valahol egy asztali gep a szobamban.