Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz lezso6 #36005 üzenetére

    lol menjünk át személyeskedésbe légyszíves. Mondhatok véleményt videóról mester?Igen a marketing ereje, hisz csak ezért tart itt Nv ahol tart és AMD azért tart ott ahol tart. Pusztán marketing és ennyi.
    Ennek fényében az áldozat inkább te vagy, hogy ezt gondolod, tusé.

    ha már ez a topik akkor:

    Itt a legtöbb AMD fan pontosan a vér hülye birka marketing áldozata akik elhiszik, hogy AMD csak azért nem tud előrelépni mert mindig elnyomja őket Intel és Nvidia és persze nekik mindig jó hardvereik vannak, de a körülmények.. és ha szoftveresen támogatva lenne, akkor a Vega 56 = 1080TI és majd jön a csoda driver amivel leszakad pixel eső a mennyből és avatar szintű grafika lesz az xboxba, ( ja hogy azóta kijött még 3 generáció xbox mer t gyenge lett)és a PC meg fog halni mert a konzol megeszi reggelire és Dx 12 alatt nem lesz képes semmi azt a számítást lehozni.( ja hogy milliók kellenének a dx 12 motorokra, nincs se pénz, se idő, se humán erőforrás rá) és a GCN mennyit gyorsul, ( ja hogy legacy státuszban van már a legtöbb, bocsi) még sorolhatnám.... és ez megy évek óta. A legeslegjobb marketingje az AMD nek van aki kialakított egy birka követő tábort , akik megjelennek minden NV hírnél és bégetnek és mindenkit okolnak a cég helyzetéért csak a saját cégüket nem , akik mindent jól látnak csak a valós életet nem.
    Piacgazdaság , ez az élet.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák