Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több dolgot is kétkedve hiszek ebben a hozzászólásban főleg a 16 magos processzor dolgot. Pont erről beszéltem feljebb, hogy te sem gondolod komolyan hogy a Forza 4 16 mag alatti CPU val Nvidián bottleneckelni fog, dx 12 ide vagy oda. és jövőre már ez lesz az alap mert jönnek az AMD TR procik Desktop vonalra főleg hogy Nvidia ezt vártja Lol. ilyenkor magamba fordulok és elszámolok tízig.
Én nem azt írtam fentebb, hogy a pascalt hanyagolni fogja nvidia , hanem azt írtam, ha csak annyit hátrányt szenved mint eddig és közben a Turing így vírit Vulkan és Dx 12 alatt akkor nem lesz gond, mert ott lesz azon az asztalon amin játszik a vega és az RX . legalább is szerinted +még pár emberke szerint, és innentől majd meglátjuk mennyire ütközik ki ez a 2 év hátrány. Szerintem semennyire nem fog, van rá egy jobb minőségű tálca söröm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest