Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ne viccelj, ne legyél már ennyire elfogult, hogy fél hajszállal gyorsabb. Ezt szerintem te sem gondolod komolyan. Ref-ref, a 980 kb 20%-ot odaver a 290X-nek FHD-ban felette 15% kb. Nevetséges órajelekkel totál gyári állapotban, customhoz képest. Ott meg még nagyobb a különbség... Nem amd barát tesztetek kell csak nézni, hanem olyat ahol van ~20 féle játék.
A 970 esetén még megértem, hogy egy jó 290X oké, aki nem tuningol. Aki igen ott a hűtés a 970 mellé billen.
Komolyan ki kéne próbálnod egy jó Giga G1 970-et és megértenéd miről beszélünk. Azonnal elfelejtenéd az amd elméleteket mikor 65 fokon 1500-ös boostal halkan hasít a kártyád. Asus-t nem, ott én is mindig lesegettem a vrm hőfokot és idegesített.
A 980 ára drága, de nincs miért csökkenjen. A Palit 160k-ért még szerintem elfogadható mivel egy nagyon jól sikerült custom 980. Aki semmi OC-t nem akar annak Super Jetstream. 2 év múlva ez sem 160k lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs