Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Anubris
üzenetére
Számoljunk picit... A 2 év garis Palit 980 bruttó 160K most boltban. Ugyanott Asus 290X 3 év garral 110K. Az Asus VRM-melegedése ellen egy venti még +2K. De ott a Tri-X is 110K-ért, arra venti se kell, tehát többféle jó kártya is van ennyiért. De egy 290X Lightning is már "csak" 140K, az meg azért nem egy Palit.
Ha most vennék karit, tuti nem 980 lenne, egyszerűen nem ér ennyit, hiába gyorsabb egy fél hajszállal [link], árban +45% nagyon nagyon sok egy százezres tételnél.
Persze, itt most nem mentem bele a márkaspecifikus dolgokba, kinek melyik oldal mennyire jön be, vagy olyan speciális dolgokba, mint pl. milyen szellőzésű a háza, az ilyenek nyilván billenthetnek a mérleg nyelvén erre vagy arra.(#3378) daveoff: Én nem az egy évvel ezelőtti helyzetről beszélek, hanem a mairól. Nem véletlen nem vettem 160K-ért ref 290X-et.
(#3379) KAMELOT: Eléggé fázhattok most télen, ha nálatok 250W-os kazán van csak fűteni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asrock RX6600XT 8gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest