Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Ha most vennék 4K-s monitort akkor engem az életem végéig kiszolgálna (max ha tönkremenne akkor cserélném ,de nekem eddig 1 azaz 1HDD-m ment tönkre 1996 óta mióta gépezem)....Erős a G-Syncért az a 250 ezer.... azért mert nvidia 100-al többet kérnek mint az amd-s freesyncért.... nekem ez nem éri meg... AMD-t meg nem akarok venni mert sok kedvencem physxes és erről sosem mondok le. Ami nekem nem ér meg xy Ft-ot az a világ egyetlen 1 megvehető dolga is lehet nem fogok kiadni érte annyit...
A csúcs VGA meg proci az már más azért kiadom amit kell ,de egy **aros monitorért nem vagyok hajlandó ennyit kiadni.Remélem ezzel ,hogy az amd-s cucc a free snyc miatt sokkal olcsóbb és ezt mindenhol hangoztatja az amd ráveszi az nv-t hogy vigye le a G-Sync árát,vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest