Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
A fogyasztás kártya újból bedobva
Kis időt ráfordítva a wattmanban (alulfeszeléssel) lehet bőven faragni ezekből a fogyasztásadatokból. Nekem zafir 480 gyárilag 1.162 volton megy 1305 Mhz-en. Jelenleg kb 1.044 volton használom 1340/1970 Mhz-en, ez kb a ref 580-as szint. Így egy két játéknál ugrik bele néha a 150 Wattba a GPU core Hwinfo szerint. Nem tudom hogy más gyártóknál hogy van beállítva az alapfesz de a zafírnál szerintem kicsit túltolták a biztonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kis időt ráfordítva a wattmanban (alulfeszeléssel) lehet bőven faragni ezekből a fogyasztásadatokból. Nekem zafir 480 gyárilag 1.162 volton megy 1305 Mhz-en. Jelenleg kb 1.044 volton használom 1340/1970 Mhz-en, ez kb a ref 580-as szint. Így egy két játéknál ugrik bele néha a 150 Wattba a GPU core Hwinfo szerint. Nem tudom hogy más gyártóknál hogy van beállítva az alapfesz de a zafírnál szerintem kicsit túltolták a biztonságot.