Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az R9 380 4GB nekem azokban az időkben jó videókártya volt.
Catalyst driverek és az akkori játékokban hozta amit elvártam a pénzemért, és csak időnként adta a tudtomra hogy ő csak egy középkategóriás videókártya...
Crysis1 HD és Crysis 3, meg a Witcher 3 közepes-magas vegyes grafikai beállitáson, 2x élsimitással futott FullHD-n. Átlagban szépen teljesitett, néhol megfeküdt a magas követelmények miatt és akkor visszavettem. Előtte viszont az R9 270X nekem ennek a teljesitménynek a közelébe nem jött. Most a hardveres felépitésben szépen kijőtt egy-két kiváltó ok, amiért a középkategória ennyire vérszegény lett. Itt-ott jó szűknek lett mérve, vagy olyan helyeken volt fejlesztve, ami a DX12 cimekben hozhatna egy kis gyorsulást. A Tonga GPU-nál kezdödött, vagy már a HD 6850 szintén egy eféle tesztkártya volt DX11 kivitelben...
Nekem ezek igy mutatkoznak meg a játékokban, mert ha feljebb tudom állitani a grafikát vagy kiegyensúlyozottabb az FPS ezen a beállitáson, akkor nem háborgok és majd legközelebb többet várok el a pénzemért. R9 270X és RX 470 nálam szinte semmi komolynak mondható változást nem hoztak, mert kétszer eljátszani közel ugyanazt a teljesitményszintet alig kivehető javulással szerintem több mint méreg.
Most a hardverben mennyi maradt még szunnyadó tartaléknak, az engem nagyon nem tud érdekelni. Nem tudok jelenleg játszani vele ahogyan szeretnék, ha alig tud többet nálam mint egy Tonga GPU a középkategóriában. Igy minden maradt a régiben és várom a következő közékategóriás AMD versenyzőt, mert ez igy egyhelyben toporgás. Részemről dőreség mindig AMD középkategóriát vennem, de se Nvidia - se AMD felső kategóriára nem szándékozom többet kiadni. Most egy RX 480 4GB videókártyával sem lennék többre, mert szintén tervezném a cserét Polaris Refresh videókártyára. Szerintem ezt most anyagilag egy kicsit megnyomom RX 485 8GB-ra, ha tuti nem érkezik VEGA GDDR5(X) videómemóriával középkategóriás videókártya idén. Év elején két jó játék érkezik. Mass Effect Andromeda, Ghost Recon Wildlands. És ehez kell a Powaaaaaa! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Catalyst driverek és az akkori játékokban hozta amit elvártam a pénzemért, és csak időnként adta a tudtomra hogy ő csak egy középkategóriás videókártya...
Nekem ezek igy mutatkoznak meg a játékokban, mert ha feljebb tudom állitani a grafikát vagy kiegyensúlyozottabb az FPS ezen a beállitáson, akkor nem háborgok és majd legközelebb többet várok el a pénzemért. R9 270X és RX 470 nálam szinte semmi komolynak mondható változást nem hoztak, mert kétszer eljátszani közel ugyanazt a teljesitményszintet alig kivehető javulással szerintem több mint méreg.
Most a hardverben mennyi maradt még szunnyadó tartaléknak, az engem nagyon nem tud érdekelni. Nem tudok jelenleg játszani vele ahogyan szeretnék, ha alig tud többet nálam mint egy Tonga GPU a középkategóriában. Igy minden maradt a régiben és várom a következő közékategóriás AMD versenyzőt, mert ez igy egyhelyben toporgás. Részemről dőreség mindig AMD középkategóriát vennem, de se Nvidia - se AMD felső kategóriára nem szándékozom többet kiadni. Most egy RX 480 4GB videókártyával sem lennék többre, mert szintén tervezném a cserét Polaris Refresh videókártyára. Szerintem ezt most anyagilag egy kicsit megnyomom RX 485 8GB-ra, ha tuti nem érkezik VEGA GDDR5(X) videómemóriával középkategóriás videókártya idén. Év elején két jó játék érkezik. Mass Effect Andromeda, Ghost Recon Wildlands. És ehez kell a Powaaaaaa!