Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Én persze nem gondolom, hogy feltétlen ebben a mostani konzol generációban van benne a 4K VR lehetősége. Sőt. Tudom, hogy ehhez tényleg gyenge a vas talán.
Az írásom inkább arra irányult, hogy nem tudhatjuk igazán mennyire vagy mennyivel gyengébb a kelleténél, mert szerintem túl sok lappangó erő van benne hagyva a hardverben. A PS2 > PS3 ugrás újra megvolt számítási kapacitásban a PS3 > PS4 ugrásnál, csak ugye itt is az volt a gond, hogy más féle képpen kellett programozni rá, mert a GPGPU számításokat kellett nagyban kihasználni, ami nem olyan könnyű. Éppen ezért hasonló minőségbeli ugrást még nem látunk a játékokban, mint anno az előző váltásnál.
Én azt remélem, hogy ez változni fog, és ezzel együtt fog kb változni a DX12 és a low level API-k kihasználása is. Csak ez még nem ma vagy holnap lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest