Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Én persze nem gondolom, hogy feltétlen ebben a mostani konzol generációban van benne a 4K VR lehetősége. Sőt. Tudom, hogy ehhez tényleg gyenge a vas talán.
Az írásom inkább arra irányult, hogy nem tudhatjuk igazán mennyire vagy mennyivel gyengébb a kelleténél, mert szerintem túl sok lappangó erő van benne hagyva a hardverben. A PS2 > PS3 ugrás újra megvolt számítási kapacitásban a PS3 > PS4 ugrásnál, csak ugye itt is az volt a gond, hogy más féle képpen kellett programozni rá, mert a GPGPU számításokat kellett nagyban kihasználni, ami nem olyan könnyű. Éppen ezért hasonló minőségbeli ugrást még nem látunk a játékokban, mint anno az előző váltásnál.
Én azt remélem, hogy ez változni fog, és ezzel együtt fog kb változni a DX12 és a low level API-k kihasználása is. Csak ez még nem ma vagy holnap lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB VGA
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Vadonatúj állapot - 2 év Garancia!
- BONTATLAN! - ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB - 3 ÉV ALZA GARANCIA!!
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL SPECTRAL WHITE - Új, 2 év gari - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest