Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG monitorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Sapphire HD4890 Vapor-X driver tapasztalatok:
-A drivert nem egyszer nehéz volt frissíteni. Értem ezt úgy, hogy crashelt a telepítő. Vagy valami hülye hibaüzenetet írt ki, de olyan is volt, hogy "a setup.exe hibát észlelt ezért leáll".
-Ehhez hasonlóan a CCC is rengeteg alkalommal crashelt. Egy 17' CRT-t használtam másodlagos kijelzőnek de csak alkalom adtán. Mikor megnyitottam a vezérlőpultját, hogy kiterjesszem az asztalt, összecsuklott rendszeresen a driver.
-Driver frissítéskor ugyebár átváltotta a felbontást, az ikonjaimat az asztalon mindig vissza kellett pakolgatni.
-Az akkori main monitorom gyakran deep sleepben ragadt. DVIés VGA kábelekkel kellett játszanom, hogy kiszedjem deep sleepből: 1) Gép kikapcs 2) fő monitor DVI kihúz, másodlagos monitor VGA kábel kihúz, 3) gép ON 4) Post alatti biosban beállított jelszó vakon beírása 5) meghallgatni a windows üdvözlőt 6)DVI bedug és van kép. Szerencsére hetente csak 1-2-szer csinálta ezt a gép, de kellemetlen volt.
-Később fenti problémára ajánlottak egy jó béta drivert, az megoldotta a problémát! Helyette kékhalálozott a gépem havi 3-szor minimum. Win reinstall nem segített, vissza a régi driver, aztán vártam új drivert de addigra már áttették legacy-ba a vga-t.
Kalandos évek voltak azok!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest