Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Érdekes, erre nem tudok jó magyarázatot... Én amúgy a legtöbb tesztben nem láttam ilyen +100W-okat. Főleg érdekes, mivel a Sapphire kártyája igencsak jóminőségű (hatékony a VRM).
390 és 390X között nem lenne szabad túl nagy difi legyen, mivel az X-esekre jobban sikerült, kevésbé torkos GPU-k kerülnek.
Az általam linkelt tesztben referenciakártyák vannak a fogyasztási adatoknál, referencia paraméterekkel. Én azt tekintem "normális"-nak, mint összehasonlítási alapot.(#10423) daveoff: Ezt nem vontam kétségbe.

(#10426) Egon: Az average (átlag) mezőt nézd (az játék alatti átlag), ne a maximum-ot, ami Furmark.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- ASUS routerek
- Yettel topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Jövedelem
- Ubuntu Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest