Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
#11493888 #2758 üzenetére
Tudod meddig jut el az X procis vásárló nagy része? Elkezdi emelni a MHZ-et, aztán ha elhasal (fesz értékeket nem bántja mert az már kínai) és bootolgat 2-3 alkalommal akkor megijed és el is engedi majd megállapodik valami minimális tuningnál. Vagy bekeveredik a topikjába ahol látja hogy mennyi mindent lehet állítani és vagy megijed vagy kísérletezik. Ha sikerrel jár, akkor meglátja , hogy mennyire volt felesleges, mert csak szép CB számokat kapott FPS-t nem, vagy 90c helyett 80C lett a proci de ez sem sok embert érdekel ahogy a fogyasztás sem. Szerinted hol látszik meg egy villanyszámlán? Nekem elhiheted, ugyan ez megy a két RAM-os topikomban. Szóval ne magadból indulj ki! Te 100/1 vagy. Már lettem lehurrogva, hogy hülyének néztem az x procis intelest a B-s vagy H-s alaplapjával de kioktattak, hogy magasabb a turbó (és sok ilyen volt)
.
Aktív témák
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest