Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
#11493888 #2758 üzenetére
Tudod meddig jut el az X procis vásárló nagy része? Elkezdi emelni a MHZ-et, aztán ha elhasal (fesz értékeket nem bántja mert az már kínai) és bootolgat 2-3 alkalommal akkor megijed és el is engedi majd megállapodik valami minimális tuningnál. Vagy bekeveredik a topikjába ahol látja hogy mennyi mindent lehet állítani és vagy megijed vagy kísérletezik. Ha sikerrel jár, akkor meglátja , hogy mennyire volt felesleges, mert csak szép CB számokat kapott FPS-t nem, vagy 90c helyett 80C lett a proci de ez sem sok embert érdekel ahogy a fogyasztás sem. Szerinted hol látszik meg egy villanyszámlán? Nekem elhiheted, ugyan ez megy a két RAM-os topikomban. Szóval ne magadból indulj ki! Te 100/1 vagy. Már lettem lehurrogva, hogy hülyének néztem az x procis intelest a B-s vagy H-s alaplapjával de kioktattak, hogy magasabb a turbó (és sok ilyen volt)
.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest