Hirdetés
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- VR topik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
zsintai1987
üzenetére
Az a 7700k mai napig bármit kiszolgál ylehet hpgy nem a legjobb és valaminél már nem nyújt akkora teljesítményt pl mint a zen3 de még mindig egy elég erős proci a piacon.
Alaplap ezt sokszor mondják drága így úgy ,szerintem sokkal ütősebb lapokat és minőségit csinálnak Intel cpu alá mint amd. Mikor vettem az 5900x nem találtam nornális alaplapot sőt nem is volt max jó drágán (210€ toma x570) ami volt intelem régen abban egy z370 ascrock pro fatality gaming i7 volt és akkoriban tobbet tudott mint amit most vettem 210 er. 10Gb lan/ 3 db pcie/még csak rendes hiba kijelző sincs rajta..... Csak ilyen gagyi 4db pici led... A tobbiről nem is beszelek inkább
Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Nintendo Switch
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Diablo IV
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest