- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
zsintai1987 #2485 üzenetére
Az a 7700k mai napig bármit kiszolgál ylehet hpgy nem a legjobb és valaminél már nem nyújt akkora teljesítményt pl mint a zen3 de még mindig egy elég erős proci a piacon.
Alaplap ezt sokszor mondják drága így úgy ,szerintem sokkal ütősebb lapokat és minőségit csinálnak Intel cpu alá mint amd. Mikor vettem az 5900x nem találtam nornális alaplapot sőt nem is volt max jó drágán (210€ toma x570) ami volt intelem régen abban egy z370 ascrock pro fatality gaming i7 volt és akkoriban tobbet tudott mint amit most vettem 210 er. 10Gb lan/ 3 db pcie/még csak rendes hiba kijelző sincs rajta..... Csak ilyen gagyi 4db pici led... A tobbiről nem is beszelek inkább
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ASUS RT-AC68U
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest