Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
1. Amikor te az első pentium II-est húztad meg, akkoriban én már a csajomat húztam meg.
2. VGA sem fele annyi, mint kiderült, itthon meg pláne más árak vannak, te pici englandi srác.
3. "A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet."
Ez mekkora sz@r duma, még ovis koromban löktem ekkora trágya dumát

4. Nem szájkarate amit csinálsz, csak szájalás, mivel az eredményeket nem látni, "mert nem mutatod meg, mert úgysem értel hozzá" (legalább helyesen írni megtanulhattál volna)

Viszlát!

Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest