Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Kamu.
De mint írtam a linkjeiddel engem nem győzöl meg. Aki azt állítja két friss platformnál hogy a 6 mag 12 szál jobb a 10 mag 20 szálnál majdnem azonos MHZ-en az hülye.
fizikai lehetetlenség.
De te jó Ryzen hívő vagy higgy amit akarsz nem engem kell meggyőznöd hanem magadat hogy nem szart vettél.
Régen azt mondtuk viccelődve az AMD-re, a párizsi is jó meg laktató és olcsó, de én maradok a sonkánál. (Intel)
Nálam ez nem változott! és az AMD kezd felfejlődni egyre ízletesebb de már drágább mint a sonka azért az pofátlanság, mert csak egy párizsi, hiába akarja magát sonkának hazudni.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Asztalos klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest