Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz MPowerPH #1701 üzenetére

Igen 2 évet irtam.
    Az meg hogy hogy sikerül a váltás meg a jövő zenéje. De elsőre biztos nem lesznek olyan magas órajelek.
    Persze addig azért ballag tovább a világ. Az amd ki tudja milyen csíkszéllességen lesz. 6nm, reszelt 6nm, 5nm vagy a jó isten tudja.
    Pénzt azért ölnek a 14 nm-be mert nincs más és mert ez viszonylag olcsó. Ez a kényszer.
    Játékok alatt igen is sokat hoz a konyhára pár száz MHz és ugye ccx sincs. De majd ez is elmúlik mert valami hasonlót hoz majd intel. Ha csak nem ragaszkodnak (és techinikailag kivitelezni tudják) a monolitikus dizájnt.
    Ez is a jövő zenéje.
    Mióta én ebbe a mókuskerékbe benne vagyok (486 ugye cyrix, via, sis stb-stb). Egy két kivételtől eltekintve az intel mindig is szarevő cég volt. Mindig nagyon magasról szartak mindenki fejére. A bevétel a nyereség volt a legfontosabb. Aztán meg ha gond volt akkor fizettek. Partnereknek, tesztoldalaknak, boltosoknak stb-stb.
    Most is a 14++++++ kapcsán 3 billiárd dodót toltak a marketingbe (hivatalosan). Azt ugye nem tudjuk a partnereknek (és mások) zsebébe mennyi vándorolt.
    Szal ja. Fasza cég ez.

Aktív témák