-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
MPowerPH #1701 üzenetére
Igen 2 évet irtam.
Az meg hogy hogy sikerül a váltás meg a jövő zenéje. De elsőre biztos nem lesznek olyan magas órajelek.
Persze addig azért ballag tovább a világ. Az amd ki tudja milyen csíkszéllességen lesz. 6nm, reszelt 6nm, 5nm vagy a jó isten tudja.
Pénzt azért ölnek a 14 nm-be mert nincs más és mert ez viszonylag olcsó. Ez a kényszer.
Játékok alatt igen is sokat hoz a konyhára pár száz MHz és ugye ccx sincs. De majd ez is elmúlik mert valami hasonlót hoz majd intel. Ha csak nem ragaszkodnak (és techinikailag kivitelezni tudják) a monolitikus dizájnt.
Ez is a jövő zenéje.
Mióta én ebbe a mókuskerékbe benne vagyok (486 ugye cyrix, via, sis stb-stb). Egy két kivételtől eltekintve az intel mindig is szarevő cég volt. Mindig nagyon magasról szartak mindenki fejére. A bevétel a nyereség volt a legfontosabb. Aztán meg ha gond volt akkor fizettek. Partnereknek, tesztoldalaknak, boltosoknak stb-stb.
Most is a 14++++++ kapcsán 3 billiárd dodót toltak a marketingbe (hivatalosan). Azt ugye nem tudjuk a partnereknek (és mások) zsebébe mennyi vándorolt.
Szal ja. Fasza cég ez.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest