-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
fent sincs már a program még hó elején mértem meg kíváncsiságból amikor tervben volt egy 3900x csere ,csak mivel olyan harmat gyenge ezért nem is jöhet szóba már.Miért lenne gyenge? szerintem ez igazán jó érték alapjáraton oc nélkül szerintem a multiban sem kellene semmire szégyenkeznem. (föleg úgy hogy akár még ott az oc + a delid lehetősége is amivel akár +500-700 mhz et lehetne nyerni magonként
)
(persze aki nem ért a gépekhez az mindig keresi hogy hol bukja el a teljesítményt -> hát segítek ott ahol elspórolja a gép összerakásnál
Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest