- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Dtomka
veterán
BF1 multit is elvitte 64/60-as szerón
Játszom én is a BF1-gyel, és nekem\nálam nincsenek ilyen problémák. (pedig alapon használom) Lehet a vga-t kellene inkább cserélned, ha kevés az fps.
Mikróakadásaid vannak?
Korábban volt 1 időszak, hogy a pecs után nagyon problémás lett a játék. Utána volt, hogy a vga driver miatt... most ismét jóHDD-n van a játék? Ha nem próbáld ki SSD-n, szerintem ott folyamatosabb a játékmenet
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Programozás topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest