- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
#11493888 #2684 üzenetére
stewen1967 - 1967? Jó korszak, az egyik legjobb.
De ha Te '67 ben születtél... akkor nagyon gyerekes amit itt előadsz!
...'67 ben születtél megéltél ezt és azt... és értékeled a fejlődést... és azokat akik igyekeznek... és nem csak lehúzzák a népet!
Nekem is és sokaknak Intel procijuk van, (korábban q6600, i5 2500k, i7 6700k, és most i7 7700k) ettől függetlenül nem vagyok elfogult. Sok-sok éve drukkolok az AMD-nek, hogy, utolérje a riválisat...és végre sikerült, sőt...
A kép melyre vered a nyálad ma már nem igaz....5-10 éve még helyt állt na de ma?
A világ legjobb mémje?
Na ne nevettesd ki magad... -
Dtomka
veterán
Gratula, csak így tovább AMD!
Megtörtént: Lenyomta az AMD az Intel-t az asztali processzorok piacán -
Dtomka
veterán
[link] A nap, amikor lemaradt a tízmagos i9 - Ryzen 5 5600X
-
Dtomka
veterán
válasz
arghoska #2024 üzenetére
Neked válaszolok, de mindenkit érint akinek inge... !
Lehet nem fogalmaztam elég pontosan. Akit nem érdekel, annak nem kell megnéznie sőt kommentelnie sem kell, hiszen tudjuk a kommentelők és fikázók 99%-a mindig okosabb....
Jah nem. De manapság fikázni a monitor mögül...kényelmes.
Jobban csinálod, oszd meg velünk kérlek a csatornád tartalmát...
Én azok számára osztottam meg, (és a jövőben is meg fogom!) akiket érdekel(het).... -
Dtomka
veterán
válasz
Beba Snake #2022 üzenetére
Így már értem...
Kis infó azoknak akiket érdekelhet\érinthet a jövőben: (Akit nem, kérem hagyja figyelmen kívül..)
[link] MEGÉRI?? - AMD RYZEN XT PROCESSZOROK - 3600XT, 3800XT, 3900XT -
Dtomka
veterán
Srácok nem működik a link gomb?
-
Dtomka
veterán
Ha már stratégiai gémről van szó. Próbálta közületek valakik a C&C remaster -t? Elméletileg annak is ki kellene használnia a mai "vasakat"...
-
Dtomka
veterán
válasz
xmercedesx #1858 üzenetére
Szerintem jobb ha törlöd magad... mielőtt végleges tiltást fogsz kapni!
-
Dtomka
veterán
Jó ránézni erre a grafikonra. Fordult a kocka... Az AMD proci már a fogyasztásban is jól teljesít. Remélem a köv gen még jobb lesz...
7700k- ról tuti, hogy ~ 1 -1,5 év múlva (addig elég nekem. BF 6, és GTA VI -ra kell majd csak új konfig)Ezt a mercedes gyereket nem lehet letiltani legalább 1 hónapra? Csak olvasom mit művel itt, hát szánalmas!
Csendes tag létére eléggé sok rajongót szerez itt magának. -
Dtomka
veterán
válasz
palfitom #1391 üzenetére
Értem, köszönöm a választ!
A 4. gen még jobb lesz, úgy olvastam. Szerintem azok közül fogok majd választani. Még elketyeg a 7700k. És jó pár Intel után (q6600, i5 2500k, I7 6700k, I7 7700k) után Amd 4800x -re fogok váltani, feltéve ha lesz ilyen
De az még mindig nem tetszik, hogy az AMD-nél a procin vannak a "lábak". -
Dtomka
veterán
[link] Az AMD-s Lisa Su 2019 egyik legmeghatározóbb embere lett
Grtaula neki! -
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
[link] Gyomros az Intelnek: Terítéken a RYZEN 3000-es sorozat
Lehet a köv procim 3900x lesz
Mert jön a GTA 6 és az úőj BF is, és remélem ott már számítani fog a több mag. -
Dtomka
veterán
[link] Képeken az AMD Ryzen 9 3950X
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
5 millió Ft - os cpu
[link] -
Dtomka
veterán
3800x vs 9900ks
[link] -
Dtomka
veterán
válasz
Petykemano #1247 üzenetére
Szerintem sok mindenben igazad lehet\van. Remélem az AMD erőfeszítése meghozza a sikert! Illetve azt, hogy a 4 mag már "lejárt lemez". A jövőben megjelenő játékok, pl GTA VI díjazni fogják a minél több magot.
Én jövőre 3900x -re váltanék, addig elvagyok a jelenlegi procival.
-
Dtomka
veterán
És ez még csak a kezdet...
Amúgy az alábbi videóban látottak hitelesek lehetnek?
Ryzen 9 3900X vs Core i9 9900K vs Ryzen 7 3700X vs Core i7 9700K Real Benchmarks! -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Nem tudom hova illene a cikk... De Isten éltesse még sokáig az AMD-t!
Hamarosan 50 éves lesz az AMD – Beszédes idővonallal ünnepel a cég -
Dtomka
veterán
Az AMD 3700x elég szimpi CPU -nak tűnik. Kár, hogy nem tértek át az Intel féle megoldásra, az szerintem jobb. (foglalat\érintkezők)
Kíváncsi leszek a tesztekre, lassan lehetne már vmi, hiszen 2019. március van...
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
5955 MHZ-EN AZ AMD ÚJ CSÚCSPROCESSZORA
"A művelet során mind a 32 processzormag aktív maradt és az SMT támogatás sem került letiltásra, így összesen 64 szálat kezelhetett a processzor. " Ígéretes!
-
Dtomka
veterán
válasz
Petykemano #1101 üzenetére
Ezt szépen leírtad.
Ha az AMD így folytatja (én tényleg szurkolok nekik! És magasról lex@rom mások mit gondolnak!), akkor mi fog történni...? Már így sem tudja az Intel, hogy hova kapkodjon.
-
Dtomka
veterán
HÉT ÉVE NEM VOLT ILYEN MAGAS AZ AMD PROFITJA Csak így tovább!
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
BF1 multit is elvitte 64/60-as szerón
Játszom én is a BF1-gyel, és nekem\nálam nincsenek ilyen problémák. (pedig alapon használom) Lehet a vga-t kellene inkább cserélned, ha kevés az fps.
Mikróakadásaid vannak?
Korábban volt 1 időszak, hogy a pecs után nagyon problémás lett a játék. Utána volt, hogy a vga driver miatt... most ismét jóHDD-n van a játék? Ha nem próbáld ki SSD-n, szerintem ott folyamatosabb a játékmenet
-
Dtomka
veterán
Ha fontos a tuning akkor megértem. De ha kevésnek érzed már a teljesítményét akkor lehet cserélned kellene
i7 8086K vs i7 6700K Benchmarks | Gaming Tests Review & Comparison
CINEBENCH R15 TESZT A 32 MAGOS AMD PROCESSZORRAL
Nekem még elég amire használom.
-
Dtomka
veterán
Le lehet, csak 1 jobb féle CPU hűtő kell rá. A jelenlegivel én 50-60 fokon játszom a BF1-et
(6700 stock)
Na az alábbi AMD akcióhoz mit szóltok?
AMD CSÚCSPROCESSZOR A CORE I7-8086K-ÉRT CSERÉBE -
Dtomka
veterán
Nem tudom, hogy miért ragaszkodnak ahhoz a sz@r pasztához...
De, hogy kapnak negatív kritikákat azt láthatjuk. Ami teljes mértékben jogos.Ennyire értékeli az Intel az ünnepi processzorát és a (leendő) vásárlóit...
De az ilyen dolgok és a korábbi hibák miatt meg lesz a következménye. 1xűen nem értem a céget... de az a kék karika lentebb is lesz. Ki tudja talán 1-2 év és 50-50% is lehet? -
Dtomka
veterán
MEGSKALPOLTÁK ÉS ALAPOSAN TUNINGOLTÁK IS A CORE I7 8086K-T
Most erre inkább nem mondok semmit...
"A skalpolás végén kiderült, hogy jubileum ide vagy oda, az Intel továbbra is pasztát használ a különleges processzornál, nem forrasztást, így ezt le kellett cserélni a sikeres tuning érdekében a szokásos Thermal Grizzly pasztára." -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Igen és még jönni fog a 2800X is.
Szükség esetén megjelenhet a RYZEN 7 2800X -
Dtomka
veterán
Szép eredmény
RYZEN 7 2700X tuning: folyékony nitrogénnel 6009,34 MHz -
Dtomka
veterán
Kezdődik vagy folytatódik...?
Újabb sérülékenység fenyegeti a modern processzorokat -
Dtomka
veterán
válasz
s.bala31 #1042 üzenetére
Éppen én is most olvastam, bár hazai oldalon. Belinkelem ha nem gond
13 komoly sérülékenység az AMD ZEN processzoraibanEz most tényleg valós, vagy egy lejáratókampány kezdete...?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest