- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Minek érveljek? Én csak egy kis nyomoronc vagyok aki nem ért az ilyen témához.Én csak szimplán látom , hogy minden ami nem konzol az nagyon le van kakkantva. Szóval Abu is ajnározhat minden fejlesztőt az egekbe amíg ilyen hulladék portok jönnek pc-re mint amik.Szóval egyelőre hiszek a szememnek meg a teszteknek hogy szarok a portok mintsem HOGY MAJD NA AZ AKKOR. Aha majd ha lesz olyan akkor emelem kalapom hogy ez igen tényleg valóban.De ez még olyan messze van mint én az angoltól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged