- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nubreed
veterán
Na ez még érdekesebbé teszi a játékot. Idén már úgy sem veszek új videokártyát készlet hiányában, így ha befut ez és majd még a TSMC 7nm -en készülő 3000 -es nVidiák, na ott lesz majd igazán érdekes minden, lesz miből válogatni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz Hegyirabló #52762 üzenetére
Ha valaki megvette/megrendelte a cuccot adott pillanatban x összegért akkor nem hívhatják fel, hogy figyelk kisbarátom, 60 ezerrel több lenne.
-
nubreed
veterán
Mikor lesznek kint a reviewk?
-
-
nubreed
veterán
válasz Busterftw #47461 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok, 1440p, 144 hz-es monitor, csak nekem egy 2060S -t fog váltani valami a 3000 -es szériából. Azt még nem tudom mi, 3060 vagy 3070 ez majd a tesztektől függ, a 2060S -t semennyire sem érzem future proof kártyának már ezen a felbontáson sem. 1080p -re persze még az lehet, ezért játszik a használt piacon, el lehet adni.
-
-
nubreed
veterán
válasz FollowTheORI #32817 üzenetére
Nem lehet a nyomorult bundle-t rákényszeríteni senkire. Bármennyire is értem, hogy miért találta ezt ki az AMD, és van jogosultsága, sőt, még én is elgondolkoztam rajta, ettől függetlenül nem kényszeríthetnek senkit arra, hogy megvegyék a bundle packot akkor ha neki csak egy nyomorult videokártya kéne és semmi más. Aki jelenleg Intelen van, nem feltétlenül fog fejvesztve rohanni jó árasított AMD bundle packet venni. És bármennyire is tetszenek a Ryzen procik, mert valóban jól sikerültek, így, hogy már az Intel elkezdte szivárogtatni az infókat az új mainstream 6/12 core i7 -esekről, nem rohanok Ryzent venni, inkább kivárok. Simán lehet, hogy maradok Intelnél ha a 6 magosak jól sikerülnek és értelmes áron jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
AMD VEGA Price Increase?? What is going on??
A vége felé mondja:
"Unless you need the compute performance, unless you need all of them teraflops, right now based on current pricing Vega is not very compelling for gamers. It's just not."
És igaza van. Szerintem az AMD sem ilyen rajtra gondolt. Ez az egész Vega úgy el van kúrva mindent egybe véve, hogy az már szánalom.
-
nubreed
veterán
Ebből nekem az jön le, hogy a legjobb bányász kártya lesz/lett az 56 és a 64 is elég jó rá, de mivel az 56 kevesebbe fog kerülni, gondolom, hogy a bányászok lerabolják a készletet. Tehát megjöttek az új mining királyok, aki Vega 56 -ra ácsingózott ésszerű áron, az valószínűleg elfelejtheti. A bányászat miatti kereslet miatt, durván túl lesznek árazva, úgy ahogy az RX 580 a reális 90k Huf helyett most olyan 140 körül megy.
-
nubreed
veterán
Mennyi is? Legalább másfél évvel vagyunk a Pascal megjelenése után. Ennyi idő kellet az AMD-nek ahhoz, hogy kihozzon egy 1080 körüli kártyát. Nem rossz kártya, szó se róla, de emlékszem én azokra az időkre, amikor itt többen melldöngetve hangoztatták, hogy a Vega majd szarrá veri a Pascalt. Ja, persze...
-
nubreed
veterán
válasz Malibutomi #32678 üzenetére
Elismerem és aláírom, nem tudok hinni már abban, hogy majd egy bizonyos csoda driver segít. Ezért pattogok ezen. De legyen ez az én hibám. az emberek MOST akarnak jól játszani, a MOSTani gamékkal. Nem egy igéretre alapozva hinni a csodában, hogy majd fél év múlva jó lesz...
-
nubreed
veterán
válasz Petykemano #32663 üzenetére
Úgy várjátok ezt a csoda drivert mint a messiást. Mondjuk megértem, mert már csak ebben lehet bízni, főleg elnézve a végleges árakat. De aztán ne csodálkozzon senki ha csoda driver sem hozza el az 1080Ti szintű teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Cathulhu #32646 üzenetére
Haha, méghogy olcsóbban adja a Vegát az AMD mint az nV a Pascalt.
Akkor most mindenki józanodjon ki és ébredjen fel, megjöttek a végleges árak. A tegnap linkelt 609 eurótól induló árak akkor nagyon is reálisak lesznek. Bár fogalmam sincs az AMD-nél mit gondolnak, ha sokkal meggyőzőbb lenne az 1080 ellenében a 64 akkor megérné, de így nem hiszem. Max annak, akinek Freesync monitorja van. A customok meg 20-50 dollárral/euróval valószínűleg még drágábbak lesznek. Na, hát faszán néz ez így ki. Ja nem.
-
nubreed
veterán
válasz velizare #32614 üzenetére
Miért lenne broken? Én nem ismerem a Dirt 4 fejlesztési körülményeit, de az nem lehet, hogy a Codemasters (ha még ők csinálták), leült beszélgetni egy jót az AMD-vel, aztán kapott egy brutálisan jó optimalizációt? Ez mitől lenne broken? Nem hiszem, hogy létezik ilyen, maximum alpha állapotban.
-
nubreed
veterán
válasz velizare #32602 üzenetére
Van egy játék amiben über jó az AMD. Az összes többiben meg olyan amilyen. Most akkor itt annak a jövőnek az első jeleit látjuk, amit az AMD vízionál vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy eddig a stúdiók túlnyomó többsége egyszerűen nV-re optimalizált? Vajon mi kell ahhoz és mennyi idő, hogy az AMD féle jövőkép megvalósuljon? És ez vajon elvezethet e oda, hogy megfordul a piaci részesedés abszolút az AMD javára?
-
nubreed
veterán
válasz CptAdamica #32489 üzenetére
Nem baj, ha arról van szó, hogy a saját piros szemüvegen keresztül látott valósnak vélt igazát kell bevédeni, akkor az megengedett.
-
nubreed
veterán
Ezt most miért nekem?
Én a Vega árakra gondoltam, ha majd megjön az említett webshopokba. Azokban biztos nem veszed meg 156 -ért de se 186 -ért.
Ennek a kollega által linkelt alza -nak már a neve se cseng jól. És gyanusan olcsó, én nem bíznék meg bennük.
(#32486) Raymond: Na tessék, köszi!
Tehát a legolcsóbb kártya idehaza minimum 190 ezer lesz. És ez a legalja. Aztán 170 -nél nem sokkal többért veszel 1080 -at. De biztos megéri a Vega 64.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Szóval az eredmények alapján nem tudom kinek fog egyáltalán komolyan megfordulni a fejében, hogy 64 -et vegyen. Bár a magyar árak is nagyon fontosak lesznek persze. De kb. 1080 körül teljesítmény (néha picit fölötte, néha meg alatta) de sokkal többet fogyasztva. Hát ez nekem így nem kéne eddig. Annak érheti meg aki már beruházott egy freesync moncsira. De amúgy...
Az 56 okésnak néz ki inkább. Itt is a kérdés a végleges ár majd. Akkor lesz baj, ha az nV piacra dobja esetleg az 1070Ti -t Vega56 áron.
-
nubreed
veterán
válasz Ren Hoek #32386 üzenetére
Kettő darab 2017-es cím van ami érdekelt és megvettem: ME:A (azt most hagyjuk, hogy valójában mennyire jó és érte meg a pénzét) és Deus Ex Mankind Divided, habár ez 2016 -os, de én idén a leértékeléskor vettem meg. Ja és a kártyámhoz kaptam a Ghost Recon Wildlands -et. Többségében nem mai címekkel játszom és sokkal jobban lektönek. (Witcher 3, GTA 5, Elite Dangerous) A Prey mint idei címe, egyelőre nem érdekel, semmilyek másik fps sem, viszont a Sudden Strike 4 igen érdekesnek néz ki, rég játszottam egy olyan RTS -el ami valóban leköt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy számomra is egyre kevesebb olyan cím van amit azonnal megvennék.
-
nubreed
veterán
Mert sokan azt várták, esetleg bekajálták a marketing bullshitet önhibájukon kívül (Poor Volta), hogy itt az AMD a Vegával olyat rak le az asztalra, amiért érdemes lesz az 1070/1080 -ról váltani rá.
(#32367) Sir81:Majd tíz év múlva. A Volta az 11XX lesz.
(#32368) Toth.a2:Akkor ezt talán beszéld meg az AMD marketingeseivel, vagy azokkal akik a Radeon Rebellion videókat elkövették. Nem én találtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
nubreed
veterán
válasz Raymond #32334 üzenetére
Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy nagy gyalázás lesz, mmint, hogy az AMD durván meggyalázza az nV-t.
Ezért is mondtam azt, hogy nem fogadnék nagytétekben arra, hogy tömegével adják el az 1070/1080 -okat a használt piacon mert Vegára akarnak váltani. Ehhez több kell.(#32328) Raymond:
Ilyen fogyasztás mellett pláne több kell. Ez a fogyasztás, nincs rá jobb szó, brutális. Az nV kis túlzással fele ennyiből megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Hétfőn minden kiderül. Oszt majd meglátjuk valóban lesz e poor Volta. Vagy csak egy újabb ékes példáját láttuk a nagyon félre ment AMD kommunikációnak. Amúgy halálra unom már magam az ilyen unboxing videókon. Én ettől nem jövök lázba, jöjjön már a konkrétum, hogy mit tud a cucc, a többi csak parasztvakítás.
-
-
nubreed
veterán
válasz #45997568 #32229 üzenetére
Előszőr Corsair -ről volt szó, hogy lett ebből Vivo?
Egyébként nekem Corsair HX 650W van, moduláris, Seasonic beles. Tökéletesen stabil vele a gép. Mindent mondanék rá, csak azt nem, hogy hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Én nem keltem a pánikot, csak inkább felkészülök lelkileg. De akkor bocs, vissza fogom magam.
-
nubreed
veterán
válasz Ren Hoek #32086 üzenetére
Engem is pont a Witcher 3/GTA 5 szintű játékok érdekelnek. Szóval open world, 100+ órás dolgok, a 10 óra alatt végig nyomható full lineáris dolgok az utóbbi időben már egyre kevésbé tudnak lázba hozni.
De ha csak december környékére lesz igazán jó driver, amiben be lesz kapcsolva minden, nem feltétlenül baj, mert sokan a karácsonyi időszakra időzítik a vásárlást.
De ugyanakkor az is igaz amit írsz, sokan megnézik az első teszteket és ha abban azt látják, hogy szar a Vega, nem meggyőző a teljesítménye (nem ver az 1080 -ra legalább 25%-ot) akkor örökre elfelejtik, függetlenül attól, hogy mikorra igéri az AMD a csoda drivert, senkit (legalábbis ezeket) nem fog már érdekelni
(#32091) Ren Hoek:
Ezt én is minden évben beszoptam. De meguntam, ezért vettem idén nV -t nem tudom hány év ATI/AMD után. És megbántam? Nem, cseppet sem, sőt ennyire jó kártyám még sosem volt. Ennyit a "szar" Pascal -ról.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz #35434496 #32064 üzenetére
Érdekes.
Persze ebből nem kell túl messzemenő következtetéseket levonni de a linkelt eredmény alapján nem olyan egyértelmű az 1080/1080Ti közötti teljesítmény. Sőt, több helyen még az 1080 is megveri picivel.
Jöjjenek már azok az igazi tesztek. Mennyi is, még 4 nap?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz solfilo #31998 üzenetére
Köszi!
Ez érdekes. Arra leszek kíváncsi, nálunk is elérhető lesz e ez az akció. Vagy csak a kiváltságos nyugati országokban.
(#32000) cain69
A monitor annyira mondjuk nem zavar. Gondolom TN panelos, és Samsung amúgy sem kellene. Engem csak a VGA+CPU+Alaplap kombó érdekelne ha lehetne jó árasítva venni.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
És szentségtörés és az ördögtől való azt mondani itt ezeken az oldalakon, amit sokan el is mondtak, hogy sokkal nagyobb plusz teljesítményt várt az ember a több mint egy éve a piacon lévő Pascalhoz képest a Vegától és nem csak kb. +10% -ot?
-
nubreed
veterán
válasz ->Raizen<- #31425 üzenetére
Hogy jön ide az xbox meg a ps4? Tudjuk, hogy AMD van bennük, ok, és? Ez alig hoz a konyhára az AMD-nek.
"gy rakás kiadót és fejlesztő céget fel lehetne sorolni akik beálltak a sorba."
No, kik ezek? Komolyan érdekelne egy lista, akik a (közel)jövőben valóban AMD-nek kedvezően fejlesztenek.
Ez, ha tényleg így van, mind szép és jó, csak amikor kijönnek a tesztek, azt jelenleg a piacon lévő játékokkal fogják megcsinálni, az a nagyon nagy kérdés,hogy itt mit fog hozni és milyen áron és tdp keretből. Hiába hoz mondjuk 1080 körüli teljesítményt, ha azt másfél - kétszer akkora fogyasztással éri majd el.
-
nubreed
veterán
válasz velizare #31415 üzenetére
Értettem a mondandód lényegét, csak én már kicsit tovább mentem.
Én sem értem a fiji vs. vega anomáliákat de erre már nem is mondok semmit, jöjjenek már azok a tesztek, ott fehéren feketén kiderül, hogy akkor most örülünk e vagy sem.
-
nubreed
veterán
válasz SaGaIn #31408 üzenetére
Én arra is próbáltam kilyukadni, hogy az AMD nem engedheti meg magának, hogy megvegyen annyi stúdiót, mint az nV. Nincs kettős mérce nálam, én sem szívesen látom a játékok elején az nVidia logót. Tehát az, hogy ez nem jó irány, annak is szólt, hogy az AMD -nek okosabban kell versenyeznie és lehetőleg olyan terméket hoznia a piacra, amivel nincs szüksége arra (mert hogy meg sem teheti anyagilag), hogy pénzeljen különbözú stúdiókat.
-
nubreed
veterán
válasz FollowTheORI #31400 üzenetére
Teljesen egyetértek.
(#31403) cain69:
Igen a Doom... az AMD nagyon szeret vele példálózni. De őszintén, ez a játék piacnak egy nagyon pici szelete és egy több mint egy éve megjelent játékról beszélünk. Rengetegen vannak, akik bottal sem piszkálnának meg egy Doomot, egy 10 óra alatt végig játszható valamiről beszélünk. Meg hány játék van összesen, amiben vannak AMD exkluzív "gyorsító" kódok? És mennyi pénze van arra az AMD -ne, hogy kilóra megvegye a stúdiókat? Ez nem jó irány, azt szeretném látni, hogy nyers erőből is megy a teljesítmény, és leveri az nVidiát.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz #85552128 #31387 üzenetére
lehet
De még nem tudjuk biztosan, amíg nincsenek tesztek. Remélem így lesz, stabilan 1070 feletti teljesítmény. Jó lenne ha már 4K gaming is menne vele bár azt hiszem itt bilibe lóg a kezem, de ha menne akkor elgondolkodnék már egy 4k monitoron.
-
nubreed
veterán
válasz #35434496 #31376 üzenetére
Bár engem a vizes amúgy sem érdekelne, de remélem, hogy ez nem igaz.
Szerintem elég nagy blama lenne, ha az 1080/1080Ti körüli/közötti teljesítményt csak a vizes Vega hozná és a levegős valahol az 1070/1080 szintje között mozogna, mindezt úgy, hogy ugye a piac tele van levegős 1080 és 1080Ti -vel. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a konkurencia levegős cuccát illene beérnie vagy bealáznia a pirosak levegős cuccának.
(#31383) Ijk:
A vizes Vega is lesz negyed millió, senki ne reménykedjen abban, hogy nem. Bár nekem nem kéne, csak mondom.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Szeszkazán #31335 üzenetére
Ha ezek az árak igaznak fognak bizonyulni (és nagyon csodálkoznék ha nem ez lesz a vége, vagy nagyon a közelében ezeknek), akkor megint kiderült, hogy teljesen értelmetlen volt az a hülye pletyka aminek szerintem sokan bedőltek, hogy majd 750 meg 850$ ba fog kerülni a levegős vega és 1000+ -ba a vizes. Egy játékos kártyáért senki nem adna ennyit főleg ha kb 1080 szintet fog hozni. Szóval a linkben szereplő árak korrektek lehetnek, én is e környékén várnám.
-
nubreed
veterán
válasz ->Raizen<- #31259 üzenetére
Ha így lesz, akkor ez újfent az nV malmára hajtja a vizet.
-
nubreed
veterán
válasz ->Raizen<- #31248 üzenetére
Nekem nem is kell most Vega. Egyelőre elleszek az 1070 -el.
-
nubreed
veterán
válasz ->Raizen<- #31244 üzenetére
A bányászat jelenleg nem csak gddr5 -re van optimalizálva? Ezért viszik csak az azt használó kártyákat, én eddig így tudtam. Tehát a hbm2 -vel a bányászok nem nagyon tudnak mit kezdeni, ezért ők a Vegákat nem rabolják le.
-
nubreed
veterán
válasz Malibutomi #31206 üzenetére
A Ryzennél hogy volt? Sokkal magasabb volt a pletykált ár, mint a valódi a megjelenéskor?
-
nubreed
veterán
Azért sok dolgot illik erősen megkérdőjelezni. Ez a svéd oldalon megjelent ár, szerintem kamu, nem gondolnám, hogy ilyen sokba fog jönni az RX Vega, bármelyik is, szvsz még a csúcs sem lesz annyi. Teljesen irreális feltételezés a 850$ -os ár.
-
nubreed
veterán
válasz syler123 #31131 üzenetére
Jó de 400 ojrós vagy még nagyobb ár, egy 580 -ért nem reális. A bányászat miatt ment fel így, de előbb utóbb visszamegy a rendes árába. Én ahhot hasonlítottam. Ami most megy a VGA piacon az nem normális.
-
nubreed
veterán
válasz syler123 #31125 üzenetére
Vagy az alap rx vega annyiba fog kerülni, mint egy 580?
Ezt a kérdést, csak viccnek szántad biztos, ugye? Sosem fog annyiba kerülni, ha lehet hinni a pletykáknak, 400,500 és 600 dollárba fognak kerülni az RX Vegák. De ha nem is így lesz, a legkisebb vega sosem lesz 250 dollár.
-
nubreed
veterán
válasz Malibutomi #30639 üzenetére
7870 nekem is volt, nem volt rossz kártya, de a Witcher 3-hoz már kevés volt, amiatt vettem anno új kártyát a 7870-t leváltandó. .)
-
nubreed
veterán
válasz Malibutomi #30635 üzenetére
Rendben, várjuk a fejleményeket. Bár a legtöbben szerintem úgy voltak vele, hogy már induláskor "kijöjjön belőle az állat" és ne kelljen kb. félévet várni arra a driverre, ami igazán kihozza belőle. Dehát mindegy, ez van.
-
nubreed
veterán
válasz Malibutomi #30632 üzenetére
Őszintén, nem azt várta mindenki, hogy az 1080Ti -t is lehagyja a nagy RX Vega? Főleg ekkora késéssel az 1080/1080Ti megjelenéséhez képest. Tényleg elképzelhető az, hogy majd a drivereken ennyi múlik és azok rendben lesznek akkor még kihoznak a kártyából plusz 20-40% teljesítményt? Ezt valahogy nagyon nehéz elképzelni.
-
nubreed
veterán
Hangúlyozom, direkt kezdem ezzel, hogy várjuk ki a végét, pl a július végét, a megjelenést, az első hivatalos teszteket és a normális drivereket. Én szeretnék legjobban egy jól sikerült Vegát, akkor visszatérnék AMD-re és vehetnék freesynces moncsit. De ami itt megy az nem intézhető el annyival, hogy beindult a hate lavina. Maga az AMD is tehet arról, hogy itt tartanak a dolgok, ahol. Jelen pillanatban, az eddigi infók alapján úgy néz ki, hogy a Poor Voltázás erős volt, csoda ha az 1080Ti szintjét eléri a csúcs RX Vega. Hogy csak egyet említsek. De már csak néhány hét és többet tudunk, addig meg csak találgatunk. Dehát az internet népe már csak ilyen találgat, kombinál.
-
-
nubreed
veterán
válasz -FreaK- #30437 üzenetére
Pont én is akartam linkelni ezt. Nem birom sokáig a csávót nézni, habár néhány videóját már végig szenvedtem, nekem nagyon bántja a fülemet az akcentusa... Na de a lényegre... az a baj az ilyen videókkal, hogy hülyítik és félrevezetik a népet. Miért nem tudja felfogni pl. ő sem, hogy az FE nem játékos kártya, nem arra van optimalizálva és még a driverek sincsenek teljesen rendben. Ennyire nehéz felfogni? Pár napja rákapott az internet népe a PCper -en kijöt review alapján az agymenésre és azóta mindenki ezen csámcsog. Ez szánalmas. Talán meg kéne várni július végét a játékos Vega megjelenésével és majd ott nézni igazán játék teszteket.
-
nubreed
veterán
válasz Petykemano #29435 üzenetére
Szvsz valószínűbb, hogy aki komolyan nyomja a minerkedést, nem hiszem, hogy még abban is gondolkozik, hogy használtan eladja. Sokkal többet keres annál vele, minthogy még ilyenek agyaljon.
Szerintem az AMD valamilyen megoldással meg tudná oldani, hogy a gamer kártyái ne érvényesüljenek mining környezetben. Most már ez olyan szintű probléma, hogy muszáj lépni az ügyben. /Ugye sok helyen out of stock.../.
-
nubreed
veterán
Én kérek elnézést, de most mi ez a Radeon Pro? Ez hova illeszkedik az RX Vega és az Vega FE között? Vagy ez valami teljesen más? Kicsit most úgy érzem lemaradtam, nem tudom követni.
-
nubreed
veterán
válasz FragMaster #29214 üzenetére
Ezért van benne a hsz-emben a játékos szó. Mert ugyan Rája szerint lehet játszani az FE -vel is, de nem igazán a gamer piacra készült és az ára is ennek megfelelő lesz.
Ráadásul az FE bejelentése előtt senki nem gondolta azt, hogy lesz FE, mindenki gamer Vegára várt.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest