Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsechmadi
csendes tag
Sziasztok! Eddig csendben követtem a fórumot, és pár Ryzenes gépet össze is raktam, és eddig nem volt problémám, most belefutottam egybe. Egy ismerősnek összeraktam vágásra, Photoshopra egy Ryzen 3800x, FSP Windale 6 AC601, Strix B450-F kombót HyperX Predator 3333 MHz kittel, MSI Armor RX580-al. Képet egyáltalán nem ad, cserébe a sárga - DDR - led folyamatosan világít.
Kábelek a helyükön, memóriák kipróbálva mindenféle kombinációban, kitben, egyenként, más foglalatban.
Vga a 2. PCI-E slotban van, mivel a hűtő felfelé néz, kevés a hely a levegőnek.Kértem a boltban bios frissítést, de nem vagyok benne biztos, hogy megcsinálták. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor elhoztam, más ügyben jártam ott, de rákérdeztem, hogy van-e valami infó a rendelésről, és mondták, hogy csak a VGA nincs felvíve a rendszerbe, de az is már ott van náluk, ezért kiszámlázzák, elhozhatom.
Aránylag sürgős lenne, hogy elkészüljön, mivel jövő héten már munkára fogná a tulaj.
Bármilyen ötletet szívesen vennék, vagy esetleg ha valaki ráér, kölcsön tudna adni egy régebbi Ryzent egy bios frissítés erejéig, hálás lennék! 13. kerületben szenvedek éppen...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek AM5 gyári cpu hűtő lefogatót
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9900X OEM (egyszer letesztelt)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest