- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsechmadi
csendes tag
Sziasztok! Eddig csendben követtem a fórumot, és pár Ryzenes gépet össze is raktam, és eddig nem volt problémám, most belefutottam egybe. Egy ismerősnek összeraktam vágásra, Photoshopra egy Ryzen 3800x, FSP Windale 6 AC601, Strix B450-F kombót HyperX Predator 3333 MHz kittel, MSI Armor RX580-al. Képet egyáltalán nem ad, cserébe a sárga - DDR - led folyamatosan világít.
Kábelek a helyükön, memóriák kipróbálva mindenféle kombinációban, kitben, egyenként, más foglalatban.
Vga a 2. PCI-E slotban van, mivel a hűtő felfelé néz, kevés a hely a levegőnek.Kértem a boltban bios frissítést, de nem vagyok benne biztos, hogy megcsinálták. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor elhoztam, más ügyben jártam ott, de rákérdeztem, hogy van-e valami infó a rendelésről, és mondták, hogy csak a VGA nincs felvíve a rendszerbe, de az is már ott van náluk, ezért kiszámlázzák, elhozhatom.
Aránylag sürgős lenne, hogy elkészüljön, mivel jövő héten már munkára fogná a tulaj.
Bármilyen ötletet szívesen vennék, vagy esetleg ha valaki ráér, kölcsön tudna adni egy régebbi Ryzent egy bios frissítés erejéig, hálás lennék! 13. kerületben szenvedek éppen...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU! Számla+ gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13600K Pionner Relid
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest