Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hublot #23625 üzenetére
Ezek nagyon jó eredmények!
Én most a Patriot 4400C19-el játszadozom. Egyelőre a 3600CL14-es SAFE beállítás megy csak stabilan:
Karhu:
Így majd 5 óra után meguntam. 1,45V-al etettem a RAM-ot, mert az ajánlott 1,35-öt kevésnek éreztem. Talán 1,4V-ra le tudom vinni, de inkább feljebb nézek.Reménykedtem, hogy jó darabot fogtam ki, de ehhez sosem volt szerencsém... A DRAM calculator-ban Manual bin-re dobott 3600CL14 FAST és 3666CL14 SAFE már elhasal negyed órán belül TestMem5-nél. Most megnézem A0/Bad bin miket dob majd...
RECSKA
Májusban írtad (most persze nem találom a kommentet...), hogy ezzel a RAM-mal 3800CL16-nak is mennie kellene. Nálam a vezérlő 1866MHz-et bír, szóval egy 3733CL15 vagy CL16-ot kipróbálnék.
Van értelme egyes értékekkel variálni ha nem boot-ol egy adott beállítással a gép? Vagy csak a Ryzen DRAM calc-ban játsszak a PCB revíziókkal amíg jót nem dob?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest