Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VirsLee

    őstag

    válasz Tin #1388 üzenetére

    Második bekezdést javaslom olvasd újra. Egyszerűsítek. Ha 4GHz-t bír csak a technológiád, akkor kiadsz egy nagyon jó 8 magost, ami leveri az intelt, vagy kiadsz egy középszerű 4 magost, amit lever a 4.5GHz-s intel? Nyilván azt választod, amivel jobb terméket tudsz piacra dobni. Ez történt.

    vagy lemaradtam valamiről?

    Úgy tűnik, hogy nagyon sok dologról lemaradtál.
    - attól, hogy lesz selejtes 6 és 4 magos proci, és azokat nem a kukába dobják, attól még nem ez az, ami közvetlen konkurenciája lesz igp nélkül a mainstream vonalnak. Ahhoz másra van szükség. Úgy tűnik, hogy itt lemaradtál arról, hogy ezek raven ridge néven fognak érkezni feltételezhetően másik node-on...

    Negyedik bekezdés. Javaslom olvass utána észosztás előtt, hogy mi is a kapcsolat a szerver piac és a ryzen között. Kulcsszavak, CCX, Naples, 32 core, ECC. Ez alapján úgy is felfoghatod, hogy a piacra került procik melléktermékei a szerver piacra fejlesztett processzoroknak.

    Ötödik bekezdés. Komolyan nyolc sorban érvelsz amellett, hogy igazából ha dolgozol valamivel, akkor olyan nagyon mindegy, hogy mennyibe is kerül az eszköz? Ha vállalkozó vagy az a pénz mind a tiéd marad. Tudod, 150e forint difi, az egy kétszemélyes párizsi hosszú hétvége. Szóval nem örülnél, ha most nyernél egy nyaralást? :)

    Hatodik bekezdés. Közepesen nagy adatbázisokkal foglalkozok. 60-80TB per környezet, nagyobb táblák 5-10mrd rekord. A véleményem nem a személyednek szólt, hanem az itteni meggondolatlan hozzászólás áradatnak amivel spammeled a fórumot. Gamer társadalom? Azt hiszem egy játékot és annak egy nagyon fura, fps-re kihegyezett felhasználási módját említettem meg.

Új hozzászólás Aktív témák