Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simi37

őstag

válasz MaxxDamage #1257 üzenetére

Nekem "csak" a c6 heroval van tapasztalatom, de szerintem pöpec lap és nem gondolnám h szükséges erősebb vrm mint ami ezen van. 2700x-et is simán nitrózzák ebben lapban szóval van benne rendesen tartalék. Vízzel, léggel meg pláne a közelébe sem érsz annak ami gondot okozna a heronak. :))

Ha mégis úgy gondolod, hogy neked nem elég vagy vmi featuret ad neked a x470 akkor ott a c7 hero. Ránézésre ugyanaz a vrm de van változtatás a borda alatt, 8+4 helyett 10+2 a cpu és soc fázisok száma, viszont 8 helyett 6 sata van rajta.

Ram kezelésből annyi, hogy régen pocsék (azt tudom hogy a taichi startja sem volt zökkenőmentes) volt de a folyamatos biosfoltozással helyrerakták. Én egy samsung E-die-t hajtok a natív 3200mhz cl16on jól behúzva az alidőzítéseket is, nem teszteltem primemal sem ibtvel, használom mindenre a gépet, nem úgy tűnik, hogy instabil lenne. Ellenben semmilyen órajel visszavétel meg energiatakarékossági cumót nem használok rajta ezekről nem tudok nyilatkozni.

A Taichi is lehet ilyen jó, nem tudom. Amikor lehetőség nyílt az am4re egyből a herot vettem.

Kis off: Volt már a heroval subzero kalandom is ott sem okozott csalódást.

Új hozzászólás Aktív témák